Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (434)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pokud jste někdy pařili, tak asi víte jaký to je zakysnout na nějakým posraně těžkým levelu kdy vás tak 150x zabijou a pokaždý v jiný fázi, než se přes to konečně dostanete. Tak to si zkuste dát do podoby celovečerního filmu a dostanete tenhle úlet. Fakt je, že časem se ten z úvodu svěží koncept stane trochu jednostranným a opakujícím se a některý hlášky a situace jsou trochu tlačený na sílu a na efekt, ale naštěstí Grillo je skvělej a užívá si každou minutu na rozdíl od ostatních co jsou tu jen do počtu. Za mě lepší zábavná trojka.65% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Boss Level má hrozne lákavú zápletku. Svalnatý Frank Grillo tu hrá svoj obvyklý typ - drsniaka, čo to nemá ľahké s ženskými, ale je chodiacou super zbraňou, či už ide o bitky alebo automobilové naháňačky. Ak by vás Boss Level bavil, odporúčam skvelého nízkorozpočtového Wheelmana. V tom však nenájdete zabijácke karikatúry, čo sa snažia Grilla na každom kroku zabiť - ale časovú slučku, vďaka ktorej má náš protagonista veľa výhod a môže sa ​​počas 150teho pokusu dožiť večera a zachrániť svet. Grillo kope, mláti, driftuje, strieľa a hláškuje ako o život. Toto je jeho šanca dostať sa do mainstreamu a Frank tomu obetuje maximum. Fandíte mu, pretože si to zaslúži. Vo filme hrajú aj Naomi Watts a Mel Gibson. Naomi to pristane a hrá tú onú dámu v ťažkostiach. Neviem ako to robí ale vyzerá každý rok mladšie a mladšie. Režisér z Grilla urobil ďalšieho Johna Wicka, navyše v subžánri, kde je skutočne dovolené porušovať fyzikálne zákony a požmurkáva na diváka viac, než je obvyklé. Jeden z top filmov roka. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Maník se snaží dostat z časové smyčky, ve které se ho snaží zlikvidovat fronta zabijáků. Grillovi to tady sedlo jak p*del na hrnec. Střílí, mlátí, bodá, seká, řídí jak Fittipaldi a samozřejmě sem tam pustí nějakou tu drsňáckou hlášku. Ostatní jsou vlastně jen komparsisty, ačkoliv Gibson je nepřehlédnutelný vzdor tomu, že tu má jen pár štěků a Naomi Watts prostě žeru. Co mě trošku zarazilo bylo chybějící gore. Krev tu stříká z rozprašovače a těch několik useknutých hlav, které patří výhradně hlavnímu hrdinovi, se také zrovna dvakrát nepovedlo. Ale našláplá akce a pekelné tempo tenhle defekt relativně v pohodě vynahrazují. Možná bych se obešel bez otcovsko-synovského motivu, ale ani ten ve finále nepůsobil až rak rušivě. nenáročná jednohubka, která pobaví v jakémkoliv rozpoložení. 75% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku tak trochu chaos, následně jeden z dalších snímků s časovou smyčkou, kdy si jeden vzpomene minimálně na Zítra vstanu a opařím se čajem či Na hraně zítřka... Řemeslně perfektní, jenže od poloviny má člověk dojem, že filmu dochází dech. Akční scény fajn, střílečky i šermovačky povedené, kamera i hudba slušné. Grillo žádný sympaťák není, ale nechť, Gibson je zde opravdu za dědka, škoda, že charisma padoucha z něj nesálá. Zbytečně dlouhé, a proto ke konci únavné. Těch překvapujících zvratů není zase tolik. Nejzábavnější je asi usekávání hlavy, pár dalších drobných vtípků se také najde. Na řehot to ale samozřejmě není. Tahle jízda je jak nasypané sklo do očí. Vymyjete ho, oči se zahojí a vy zapomenete. Někdy holt solidní řemeslo nestačí. Na jedno podívání dobré. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nemám rád časové smyčky a filmů s touto mechanikou pořád přibývá (letos taktéž parádní Palm Springs). Kdyby jí nebylo, patrně bych si Boss Level užil ještě více. Na rozdíl od hardcore akčních fandů jsem film nevyhlížel x měsíců až let (měl mít premiéru už v srpnu 2019!) a příliš jsem nečekal, nicméně Joe Carnahan by měl i nadále začít tyhle kousky točit, protože i s nucenou režijní odmlkou nic ze svého řemesla nezapomněl. Vlastně jsem se víc těšil na Mela Gibsona, ale již po několikáté jsem se utvrdil v tom, že mě jako záporák moc nebaví (Expendables 3, Machette 2), za to Frank Grillo je tu neuvěřitelně nařachaný, neskutečný král a vlastně mě zaráží, proč tenhle film nebyl odprodán Netflixu, který přesně tyhle filmy točí a i Grillo již s nimi spolupracoval. Vlastně moc nechápu momentální dobu premiéry a nějak nevím, jak v pandemické situaci zavřených kin na sebe zvládne vydělat. A všichni fandové ten sequel prostě chtějí, jelikož onen cliffhanger byl až vtíravě sprostý, jakoby chyběl epilog. Akci už jsem viděl natočenou lépe, ale zejména v druhé polovině jsem si to výhradně užíval...80% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Roy (Frank Grillo) ukradne ve filmu oranžový Dodge Challenger s karoserií kabriolet. Automobilka Dodge však takové auto sériově nevyrábí, jde tedy o dodatečně upravený vůz. (FIAT 500)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama