Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (434)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neurážející kombinace Grilla, akční řežby a svěží mixnutí ve stylu Na Hraně Zítřka a arkádové hry s prostřílením se až k final bossovi. Možná trošičku škoda, že akce nešlápla více na plyn, že Mel Gibson neměl výraznější záporáckou roli a že je zde 20 minut konzervativní love story výplně a emočního ždímání z pouta otce se synem, ale jinak jsem si film místy užil. Nic převratného, ale přece jen jde o jedno z těch méně otravných akčních béček. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Skvělý Carnahanův akčňák s časovou smyčkou. V tomto žánru se toho už moc vymýšlet nedá, ale i tu se to povedlo. Je to dobře natočené a dost dobře jsem se u toho bavil. Děj je celkem jednoduchý a předvídatelný, ale to tolik nevadí. Líbilo se mi i využití herních mechanik. Celé je to o Royovi, který se každé ráno probudí a musí bojovat o svůj život. Parta zabijáků se ho snaží zabít a on po každé smrti znovu ožije. Postupně se naučí v tom chodit a zvykne si na tyto mechaniky. Přizpůsobí se situaci a začne nad vším vyzrávat a vyzrávat. Nic ale není tak jednoduché a v sázce je osud celého světa. Musí tedy skloubit záchranu světa, syna i své ex ženy. Najdeme tu spoustu skvělých herců, jako jsou Mel Gibson, Naomi Watts, Michelle Yeoh nebo Ken Jeong. Frank Grillo je tu v perfektní formě a všem nakopává prdel. "Tohle je za Židy!" :D ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Boss Level je pro mě nevyrovnaným filmem. Téma je už fakt těžce provařené, ale budiž, veškeré akční a bojové scény byly ale natočeny skvěle i ty promluvy hlavního hrdiny byly vcelku vtipné, takže jako akční oddechovka by to u mě mělo na čtyři kousky. Jenže... Tvůrci u toho nezůstali a pustili se do filosoficko- psychologické obrany těch pravých životních hodnot, nutili tak vyklidněného diváka, aby aktivoval alespoň část mozku z odpočinkového módu, a právě v té chvíli na mě film přestal fungovat, protože podle mého na víc než na nenáročnou akční jízdu neměl. Což ho stálo dvě hvězdičky. Jako akční záležitost s nenáročným humorem 4*; s těmi kecy a sáhodlouhou bajkou dědy Gibsona o kanci a hadovi jen 2*. / Poučení: Pokud tě ve volné přírodě napadne zvíře, je možné, že mu stojíš na vejcích. 2*+ ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Za mě nejzábavnější akční scífko za posledních x měsíců, možná i let... Svižné, vtipné, příjemně retro, se skvělými herci, skvělou výpravou, nabité skvělými triky, sexy... za tenhle dementní výraz se stydím... no tak teda aspoň "A Michelle Yeoh je pořád zatraceně sexy", to už by snad šlo... Tahle pecka si brzy žádá ještě jednu projekci, času bude dost, všechno je zavřený, covid buď pochválen. A i když zápletka s "věčným návratem téhož" není vůbec originální a bez jistých hollywoodsky nablblých dějových rovin typu "otec a syn" a "ajlavjů" bych se rád obešel, hodnocení je bez diskuse +90%, takovýhle ryzí koncentrát z VHSkových videobéček je pro mě lahůdka. P.S.: Musím si (až otevřou knihovny) znovu přečíst Neffův Čtvrtý den až na věky, mám takový neurčitý dojem, že jeho leitmotiv je Boss Levelu tak nějak trochu podobný. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Našlapané akční béčko s časovou smyčkou připomínající videohru s výborným Frankem Grillem, který má dost možná nejlepší zářez v kariéře. Hlavní hrdina se každé ráno probouzí s tím, že jej chce zabít spousta assassinů z neznámých důvodů a když selže, jeho den se opět resetuje. Velmi zábavně a hravě natočeno s plno nápady, fajn hlášky, slušnou akcí ikdyž na pořádný fight či přestřelku zde pořádně nedojde, jsou to většinou velmi efektní a rychlé likvidace, ale příliš to nevadí. Mel Gibson a Naomi Watts jsou sice spíše do počtu, ale Mel i na tak malém prostoru dokázal zaujmout především svou historkou s hadem, ta mě dostala. Skvělá oddychovka. Příběh****, Akce****, Humor****, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Počas akčnej scény Mel Gibson nechtiac udrel Franka Grilla do tváre a vykĺbil mu čeľusť. Grillo to nedal najavo, pretože nechcel spomaliť proces natáčania. O 8 hodín neskôr mu lekár dokázal čeľusť napraviť. (m.a.t.o.)
  • Přestože film byl dotočen už v roce 2018, dlouho čekal, než se mu podařilo najít distributora. Až na konci roku 2020 bylo oznámeno, že práva na film odkoupila streamovací služba Hulu. (JORDY)
  • Roy (Frank Grillo) ukradne ve filmu oranžový Dodge Challenger s karoserií kabriolet. Automobilka Dodge však takové auto sériově nevyrábí, jde tedy o dodatečně upravený vůz. (FIAT 500)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama