Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (433)

verbal 

všechny recenze uživatele

Prastarý, nesympatický a brutálně nabalzamovaný Franta Gril v unylé, plagiátorské scénáristické mrdce za každou cenu, která úporně chtěla být zábavnější, vtipnější a coolatější, než nakonec byla. Karnahán je nejen mistr nudné akce s nesmírným talentem pro pičoidní dialogy, ale i retardovaný loutkovodič, a tak všechny ty profláklé držky vypadaly, jako by urputně soutěžily o titul mistra světa v toporném přehrávání. Třikrát po sobě omletá akční scéna, po níž následují ubíjející žvanivý konstrukt z hoven a závěr, co vypadá, jako by všichni na place náhle chytli úplavici a děsně se už na to toužili vysrat. Labutí plíseň velkého Mela, beroucího trapné, prkenné štěky, jehož patrně záhy uvidíme už jen po boku Wiliše v „Přímo-do-hajzlu“ počinech věhlasného holyúdského studia 21th Century Shit. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Maník se snaží dostat z časové smyčky, ve které se ho snaží zlikvidovat fronta zabijáků. Grillovi to tady sedlo jak p*del na hrnec. Střílí, mlátí, bodá, seká, řídí jak Fittipaldi a samozřejmě sem tam pustí nějakou tu drsňáckou hlášku. Ostatní jsou vlastně jen komparsisty, ačkoliv Gibson je nepřehlédnutelný vzdor tomu, že tu má jen pár štěků a Naomi Watts prostě žeru. Co mě trošku zarazilo bylo chybějící gore. Krev tu stříká z rozprašovače a těch několik useknutých hlav, které patří výhradně hlavnímu hrdinovi, se také zrovna dvakrát nepovedlo. Ale našláplá akce a pekelné tempo tenhle defekt relativně v pohodě vynahrazují. Možná bych se obešel bez otcovsko-synovského motivu, ale ani ten ve finále nepůsobil až rak rušivě. nenáročná jednohubka, která pobaví v jakémkoliv rozpoložení. 75% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Carnahan sa pri akcii vybláznil, rovnako ako aj Grillo. Nápad síce nie je ani zďaleka originálny, ale sem tam niečo originálne prinesie. Bohužiaľ veľmi slušná zábava a akcia sa striedajú s klasickými rodinnými hodnotami a nakoniec máte dojem, že o ničom inom, len o Royovom vzťahu so ženou a jeho synom ten film nie je. Občas aj tá repetetívnosť scén začne mierne otravovať, The Edge of Tommorow sa s týmto zádrheľom tohto typu zápletky popasoval o niečo lepšie. Čo neznamená, že Carnahan to nezvládol, len že občas sa mohlo od niektorých už raz ukázaných scén upustiť. No a ak by niekto povedal, že postava Naomi Watts má tridsať, tak by sme tomu bez problémov uverili. 70% ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Film s mnoha problémy, ale svým způsobem přesto zábavný. V několika momentech dokázali tvůrci přijít se zábavnými nápady a hláškami, akce není moc objevná, ale trochu adrenalinu a stylu dokáže vyprodukovat a děj má naštěstí sympatické rychlé tempo, takže se člověk nezačne nudit. Všechno ostatní snad vyjma stále krásné Naomi Watts a vždy charismatického Mela Gibsona (který zde ale není moc využitý, čehož si zřejmě někdo všimnul a tak do filmu alespoň nacpali zcela zbytečnou a nesmyslnou scénu, kde monologuje o své minulosti) stojí za starou belu. Zápletka je nejen naprosto banální, ale celá je od úplného základu postavena na tom, že se její aktéři od začátku chovají naprosto nelogicky a hloupě. A to naneštěstí přetrvá až do nepříliš uspokojivého a zbytečně nejednoznačného konce, jako by si snad filmaři mysleli, že točí něco hlubšího (resp. alespoň áčkovějšího) než nefunkční sci-fi béčko. S tím souvisí i zacházení s celým konceptem smyčky. Základní hnací motor zápletky v podobě nějakého ultra přelomového vynálezu je až směšně nevysvětlen a nevyužit, ale přitom má zřejmě na diváka působit jako něco strašně osudového. Mám pocit, že tvůrci buď sami nevěděli, jak přesně má výsledný produkt vypadat ne, co zužitkovat a co vyškrtnout, nebo se jednoduše vůbec nesnažili a nacpali do filmu vše, co je zrovna napadlo. Pak není divu, že z toho vylezl sice naštěstí zábavný, ale úplně pitomý film. A abych nezapomněl, do hlavní role měly obsadit někoho úplně jiného než Franka Grilla. Nechci škatulkovat, ale tenhle herec se hodí jenom na role mlátiček na straně padouchů, nemá příliš charismatu, nemá herecké schopnosti, nemá dokonce ani nějak příjemný hlas (když už byl tady využíván tak často voiceover). 4/10 ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek Boss Level sice nadchne epickým rozjezdem kde se pořád něco děje, čímž nás provází trefné prupovídky Franka Grilla, nicméně postupem času začne být čím dál tím více zjevná scenáristická bezradnost, která vyústí v podivné monology Mela Gibsona a přitroublé rozuzlení. Ve finále tedy dostaneme zábavnou akční jednohubku s osobitou videoherní stylizací, které ale ke konci začne trestuhodně docházet dech. A to je vzhledem k našlapanému začátku vážně velká škoda. (Netflix) „They have an army. All I have is time.” ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Počas akčnej scény Mel Gibson nechtiac udrel Franka Grilla do tváre a vykĺbil mu čeľusť. Grillo to nedal najavo, pretože nechcel spomaliť proces natáčania. O 8 hodín neskôr mu lekár dokázal čeľusť napraviť. (m.a.t.o.)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama