Reklama

Reklama

Jeruzalém: Brána do pekel

  • Izrael Jeruzalem
Trailer 1

Dvě kamarádky se vydávají na prázdniny do Jeruzaléma. Brzy se zde spřátelí s židovským vojákem, arabským správcem hotelu a také mladým záhadologem. Nikdo z nich však netuší, že ve městě zrovna vrcholí ďábelská aktivita, ulice se plní démony a zombie a všem půjde o život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (86)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud ale jde o postavy, budete mít už po sté pocit, že se díváte na jednu a tu samou skupinu. Ve found footage hororech se na postavy prostě kašle a tvůrci tam chtějí mít jen nadržené a následně uřvané pitomce. Tohle je něco, na co se prostě nechcete koukat až tak často. Třeba se ale jednou zase někdo pokusí o to, aby i found footage film byl plnohodnotný a ne jen zběsilá honička bez skutečně pořádné snahy natočit opravdu komplexní film. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tady v Jeruzalémě máme takové rčení. Když hovoříš s Bohem, je to v pořádku. Ale jakmile začne hovořit On s tebou, je to průser ----- V záplavě všelijakých hororů jsem od tohohle čekal trochu originality. Námět mne hned zaujal. Já jsem nikdy nebyl úplný fanda do hororů a už vůbec na ně nejsem specialista jako někteří z mých přátel zde. Nikdy jsem jimi ale nepohrdnul a když byly dobré, uměl jsem je poctivě ocenit. Musím říci, že místo různě roztřesených záběrů z kamer byl ten nápad s brýlemi docela fajn. Holky byly hezký, správně naivní, prostě takové ty klasické americké pipiny jedoucí hledat zábavu a dobrodrůžo do exotické lokace. že se jim toho v těchto filmech dostane většinou vrchovatě je jasné! :-). Až do oné noci mne to docela i bavilo a i v této části bylo pár příjemných lekavých momentů. Pak to sklouzlo do těžkého béčka a už to v něm zůstalo včetně špatných digitálních efektů když dojde na ty zombie... Je to nakonec docal škoda, protože díky lokacím to mělo zajímavý potenciál a ani ten námět nebyl až tak špatný jako jiné horory s bubákem na půdě. Dávám za 2 seky mečem. * * ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Žiadna pohroma, ale ani nič svetoborné. Prvých 50 minút nuda, potom nastane panika a pobehovanie kade tade, záverečné minúty v tmavých tuneloch celkom OK (aj keď atmosféru takého "As Above, So Below" sa vytvoriť nepodarilo). Občas vyskočí pekný, okrídlený démon, ale to je asi tak všetko. Napínavé to nie je, ale aspoň celkom akčné, takže priemer. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Atmosféra hodně fajnová, nápad taky super (připomnělo mi to hru Jericho, což je fajn), ale totálně to zasíraj efekty dělaný v Malování a postavy, který se chovaj, jak kdyby nikdy nebyly na výletě. Korunu tomu dodává závěrečná scéna, kdy člověk čeká, že tvůrci aspoň upustí na fantasii a vono velký nic. Škoda. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Vyloženě průser to není, rozhodně lepší než Paranormal Activity 163. Nápad výborný, rozjezd perfektní, průběh průměrný, zpracování zhovadilé. Kdyby se to drželo v komornějším stylu REC, dopadlo by to nejlíp jak mohlo. Takhle je to jen průměrné Found Footage. Něco mezi REC, As Above/So Below a Cloverfield. Od každého to nejhorší. 2* - 3*. Škoda. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno