Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (Cinemart)

(více)

Videa (32)

Trailer 8

Recenze (907)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Od čvrtého dílu se stává Mission Impossible jednou z nejlepších akční sérii současnosti ( Bond i Bourne se vůbec nechytají) a šestým dílem série doslova vrcholí. Tom Cruise ve svých 56 letech předvádí neskutečný fyzický výkon ( Ikonický běh, kaskadérské eskapády, kvůli kterým kaskadéři přicházejí o práci, doslova potí pro svou sérii krev a riskuje život! Klobouk dolů a velký obdiv. Příběhově je to klasicky spletité a hezky zvratovité,což se mi na tomhle líbí, byť tentokrát mě žádný zvrat neodrovnal tak, jak minule, ale pořád vysoký standart. Co se týká akce, tak se jede na plný plyn téměř celý film. Zaujme hned v úvodu bitka na toaletách, kterou letos nejspíš nic nepřekoná, či adrenalinová naháněčka s motorkama anebo samotné finále vygradované ad absurdum s nejlepší naháněčkou s vrtulníky, co jsem kdy viděl. Vedle Ethana Hunta zde kraluje opět Rebecca Ferguson, která si určitě zaslouží více akčnějších rolí a také nové překvápko Henry Cavill, který když nehraje v komiksu, tak je vlastně výborným hercem, který zvládá více poloh najednou a v soubojích dokáže udělat pěkné nepříjemnosti. Chvála patří i Rob Hardymu za vynikající kameru, která dodává až autenticky intenzivní zážitek. Jízda jak prase. 95% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

McQuarrie je prostě jinde. Hezky nastavené zrcadlo všem těm CGI chujovinám od Marvelu, ve kterých se digitální obluda mlátí s digitálním hrdinů v digitální krajině. Fallout místo toho nabízí "real thrills and real fun" a výsledkem je kulervoucí napínák, který je výbornou sólovkou, famózním sequelem a v zásadě geniálním (potenciálním) zakončením série, od které ale logicky chceme ještě mnohem víc. Říká se, že v nejlepším by se mělo přestat, já říkám, kálet na to a rychle hrnout aspoň ještě jednu trilogii, dokud Cruiseovi drží kosti. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Špiónský Temný rytíř a nový žánrový monument. Šestá Mission: Impossible je v podstatě sérií obrovských akčních scén, vedle níž vypadají marvelovky nebo Rychle a zběsile jako dětské omalovánky. Jasně, pětka je šmrncovnější a nejspíš i zábavnější. Cruise a McQuarrie ale tentokrát vsadili na kvantitu a perou na plátno tolik fenomenálních atrakcí, že občas zapomenete dýchat. Zvraty fungují, hlášky nedocházejí, všichni hrají jako o život... a to finále. TO FINÁLE! I když toho trailery vykecaly příliš, pořád je to strašná pumelenice, u níž budou i dva výlety do IMAXu nejspíš málo. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Opět špičková zábavná mise, jestliže mě minulý díl připadal místy slabší, tady to už zase fičí na plný knedlík, až má člověk neodvratný pocit, že už to snad více Impossible být ani nemůže. Cavill se ukázal minimálně při bitce na záchodcích jako skvělá volba. Samozřejmě se budu těšit s čím příjdou zase příště. Docela mě i baví směr v sérii, který nahlíží na terorismus jako na nutné zlo, abychom se jednou mohli mít všichni lépe, jenže to by nesměl teroristům křížit plány nezmar Tom Cruise. Ten člověk je zkrátka ve filmech úžasně 100% soustředěný. Tentokráte tedy 90% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Neskutočná, americká sračka, plná nelogiky, nezmyslov, či nereálnosti. Ľudia to ale žerú, a Ja som to v tomto prípade (z časti) zožral tiež. Na tretieho Bourna v poradí, sa však Tom so svojou zázračnou šošovičkou, ani omylom nechytá. "Mission: Impossible" sa vyslovene nesie v duchu Bondoviek. Kým je "Jason" ukážkou pomalej, tichej špionážnej práce v príbehu s "dušou", v tomto prípade sa hlavným prvkom, stáva vyvolanie úžasu, na základe potláčania veškerej reálnosti. Ja osobne dávam prednosť tej druhej variante, aj keď musím uznať, že občas dokáže zaujať, no hlavne pobaviť, aj takýto "boom", všemožne sa držiaci pravidla: "Čím viac hluku, tým viac zábavy". ()

Galerie (145)

Zajímavosti (48)

  • Při honičce ve vzduchu jsou v akci vrtulníky Airbus AS350. (ČSFD)
  • Tom Cruise (Ethan Hunt) a Ving Rhames (Luther Stickell) sú jediní herci, ktorí sa objavili vo všetkých (zatial šiestich) častiach série Mission Impossible. Po nich má na konte najviac častí Simon Pegg (Benji Dunn), pre ktorého je tento film štvrtým v poradí, ďalej Michelle Monaghan (Julia) s troma filmami. (Nu.Fylyp)
  • S tržbou 61 a půl milionu amerických dolarů snímek zaznamenal vůbec nejlepší start v domácích kinech ze šesti dosavadních dílů série. Celkově pak doma vydělal 220,2 mil. dolarů a celosvětově 791,1 mil. (Tashi)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama