Reklama

Reklama

VOD (1)

Život bankovního manažera se obrátí vzhůru nohama, když ho kamarád navede, aby předstíral smrt a vydal se za dobrodružstvím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

To, že logika funguje veľmi pozvoľna by som takejto komédii odpustil, ani prasprostý humor by mi nevadil. Ide o šialenú zápletku, máme tu dvoch ľudí, čo skúšajú žiť odznova s kopou prachov, všade pekné ženy, slnko, more - poďme vypnúť a baviť sa. Problém je, že napriek odľahčenej letnej atmosfére je humor neprítomný, dokonca i v tej prasprostej forme. Prekvapivo ho strieda nuda, ktorá síce neurazí, ale keď už mám pozerať film bez logiky, chcem sa aspoň zasmiať. Aj keď na kravine. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na Sandlera z posledného desaťročia je to dobrá až veľmi dobrá komédia, hoci pri tom presexualizovaní všetkého sa tu dočkáme situácií, ktoré sú aj za hranicou vkusu. Napríklad keď ženská kláti dildom muža do zadku, mne to vtipné nepríde. Ale keď si uvedomíme, kto to režíroval a kto to napísal nič iné (a lepšie) sme čakať ani nemohli. Inak sa tu Sandler miestami podobal na Joža Ráža v tridsiatke, až som si myslel, že pozerám Rabaku. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak dneska už po druhý se tady s kolegy neshodnu. Od začátku na mně dýchla neskutečná pohoda, sandlerův humor jel na výbornou a pokračovat film v podobným duchu až do konce dám suvereně pět hvězd. Bohužel někdy od půlky se nám do komedie vmísí krimínální linka, která dost zbrzdila vtip a vymázavala pohodu z filmu. Nechat ty dva dělat klaiscký životní píčoviny v Porto Ricu byl by to super nášup i tak se jedná o svěží vánek vtipu made in Adam. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Asi nejsilnějším pocitem je, že zklamání z tragického The Ridiculous 6 je zapomenuto. Taky mě těšilo, že se Sandler po delší sérii vykašlal na nějaké echt rodinné hodnoty a věnoval se tentokrát individuální krizi středního věku. I když i ta rodina tu občas vykoukne. Faktem je, že Sandler měkne, ale tady si udržuje hladinu humoru na příjemné výši. Dvojka se Spadem mu sedla, klidně bych dal nějaké pokračování. Guzmán tradičně nakládá (prakticky až doslova), NIck Swardson konečně v roli, v níž jsem ho málem nepoznal a pořád se mi nechce věřit, že to byl opravdu on. Mrzela mě slabší ženská účast (Sandler si vždycky dosadil nějakou známou micinu, tady nic - ale pěkné byly, to zase jo). Pobavil mě lehoučký odkaz/vzpomínka na um Zohana. Pořád ještě příjemná sandlerovka. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tip som dostal s poznámkou, že netypická Sandlerovka. Chápem prečo si to dotyčný myslel, ale ja to hodnotím ako Sandlerovku celkom príznačnú. Je tu za frajera a má vedľa seba looserského parťáka, homofóbne hlášky padajú jedna za druhou (a samozrejme, že z každého zloducha sa musí vykluť gay, veď logika, ne?), má to fakt, že kruto debilný storybuild a tie "zvraty" síce odhadneš 10 minút pred tým než sa stanú, ale dokopy nedávajú žiadny zmyseľ. Dobre sa mi pozeralo na Paulu a cítil som sa pri tom celkom easy. Ale tretiu subjektívnu šúpem za záverečný ženský wrestling s úplnou hudbičkou a SlowMo. :-) Tá scéna je úžasná! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Savannahu (USA) a v Portoriku. (kellne)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama