Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Dne matek zbývá už jen několik dnů a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento velký den letos stráví. Ať už to znamená strávit ho s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky, letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků. Laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (142)

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Úplně chápu poselství tohoto filmu. Ale bože můj, takhle mě mozek ještě nebolel. To fyzicky hloupnete. Tvůrcům zřejmě takto promyšlený děj zabral celou pauzu na cigaretu. Nenapadá mě lepší příklad mainstreamového, hollywoodského přesládlého klišé, než je právě tento film. Ale aspoň to obsazení stojí za podívání. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Je to strašně umělý a zároveň krásně nevěrohodný. Dějou se tam strašný voloviny, film obsahuje několik nechutně přeslazenejch scén. Hereckej ansábl toho nemá moc co předvádět, všichni si odvedli běžnej standard, ale vesměs všechny postavy jsou sympatický - kupodivu tentokrát nemám problém ani s Jennifer Anistonovou, kterou jinak vůbec nemusím. Já se ani na chvíli nenudil, nemám problém akceptovat kýčovitost a umělost příběhu, protože mě ta kýčovitost hodně baví. ()

Reklama

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Ano. Klasika. Nic prevratneho. Takovychto "middleclass" romantickych filmu jiz vzniklo a jeste i vznikne nespocet. Je tomu tak jednoduse proto, ze jsou to ty oddychovky, u kterych si date veceri, behem filmu parkrat zkouknete mail nebo facebook a mnohdy si i pokecate s prateli. Ale to je duvod, proc presne takovyto filmy jeste potrebujeme. Abychom na chvilku vypli a relaxovali u predem jasneho happyendoveho filmoveho dila jako je toto. :-) ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si říkala, že zafungoval stádní fundament zdejších stránek. Jak to tak bývá. A velmi často. Ale kdepak. Naopak. Tentokrát bych sama řekla, že film je značně nadhodnocen. Ačkoli jsem se velmi těšila na hvězdné trio, od první minuty hltala obrazovku, aby mi neušlo něco z parádních kousků těch tří superstar.. Ale čím více jsem viděla, tím víc jsem si byla jista, že lepší už to nebude. A nebylo. Nejsem expert režisér, scénárista, nejsem herec, jsem pouhý konzument a bohužel musím říct, že mi to nechutnalo. Tentokrát ne. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Nádherný film. Priam ako vystrihnutý z bežného života plného radostí a starostí, doplnený o moje obľúbené herečky - tak to bola pre mňa stávka na istotu. Nemôžem si pomôcť ale silne mi to pripomínalo niečo medzi seriálom Zúfalé manželky a filmom Matky rebelky, čo nie je samozrejme zlé kombo. Rozveselilo, chytilo za srdiečko, ach čo dodať, snáď len že už sa teším ako aj ja budem niekedy usporadúvať takéto detské oslavičky,keď budem mať deti.  V tomto filme mali teda veľký úspech.😁 ()

Galerie (63)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia a trvalo od 18. augusta 2015 do septembra 2015. (MikaelSVK)
  • Zhruba v polovině filmu sedí Miranda (Julia Roberts) v restauraci, kam za ní přijde Lance (Hector Elizondo), který jí na závěr rozhovoru řekne, že „má teď tu správnou salátovou vidličku“. Jedná se o odkaz na film Pretty Woman (1990), kde si spolu zahráli. (J.A.K.)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno