Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Dne matek zbývá už jen několik dnů a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento velký den letos stráví. Ať už to znamená strávit ho s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky, letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků. Laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (142)

arbitr 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Katushkou, spíše než o komedii se jedná o sociologickou sondu do života dnešních amerických rodin. Určitě to není film pro náctileté, plný obhroublých a přiblblých vtipů s využitím přehršle sprostých slov. Pomalu se to rozjíždělo, ale postupně se to rozjelo do správného tempa. Takový protipól komediím z pera Setha Rogena, vhodná ke shlédnutí po dobrém nedělním obědě během deštivého odpoledne. Akorát ty holky v hlavních rolích nám zase nějak zestárly a ač nejsem žádný odborník na módu, tak ty outfity zejiména u JR se vyloženě nepovedly (pokud to nebyl záměr, jako s tou její parukou). Budu muset kouknout i na ty dva předchozí Garryho filmy věnované americkým svátkům, nevím jak mně mohly uniknout. Asi je občas potřeba kašlat na nízké hodnocení, dát šanci a udělat si názor sám. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mám hrozně rád filmy, o nichž moc nevím, prakticky nic od nich nečekám (tedy žádný zázrak) a oni mě přesto dostanou. Čekal jsem jen další průměrnou citově dramatickou komedii, ale dostal jsem dost zábavnou komedii. Dokonce i tradiční katarzi, která je ve své podstatě kýčovitá a neuvěřitelná, dokázal ten film podat pochopitelnou a přijatelnou formou, respektive tou nejuvěřitelnější (taková ta klasika, kdy lidi odmítají něco/někoho, jen proto, že to/ho neznají, ale při setkání s ním zjistí, že mají více společného než toho, co je, zdánlivě, rozděluje). A nebo prostě jen stárnu, měknu a začínají se mi líbit blbosti. kdo ví... ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

Príjemný film so skvelým obsadením a niekoľkými veľmi vtipnými momentami. Dejových línií nebolo toľko, ako v predchádzajúcich sviatočných počinoch, čo ale nie je na škodu. Dostali sme tak šancu trochu viac sa zoznámiť s jednotlivými postavami. napriek tomu som mala pocit, že tomu občas chýbal príbeh. Že to bol skôr len pohľad na vzťahy medzi matkou a deťmi. Č o nie je vôbec zlé a napriek tomu, že s Mother Knows Best na môj vkus trochu moc tlačili na pílu, film som si užila. a to hlavne vďaka hercom. Najsympatickejšia mi bola línia Kate Hudson a Sarah Chalke, aj keď práve v nej ma najviac sklamalo rozuzlenie. Oceňujem rôzne situácie, na ktoré poukázali, ako adopcia, strach zo sklamania, rozvod a noví partneri rodičov, smrť rodiča, či rasizmus a homofóbia tých, ktorí by vás mali podržať za každých okolností. Film zbytočne nezadrhával, mal skvelú hudbu a bol tam Hector. Aj Larry. Film splnil moje očakávania a to nie je žiadna maličkosť. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Ano. Klasika. Nic prevratneho. Takovychto "middleclass" romantickych filmu jiz vzniklo a jeste i vznikne nespocet. Je tomu tak jednoduse proto, ze jsou to ty oddychovky, u kterych si date veceri, behem filmu parkrat zkouknete mail nebo facebook a mnohdy si i pokecate s prateli. Ale to je duvod, proc presne takovyto filmy jeste potrebujeme. Abychom na chvilku vypli a relaxovali u predem jasneho happyendoveho filmoveho dila jako je toto. :-) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Něčí hlavička zaměřená výhradně na prachy si vzpomněla na úspěch Lásky nebeské a na to, jak se každý rok opakuje, když ji vždy dávají o Vánocích. Uplatnit stejný koncept na Svátek matek se zdál být dobrý nápad. Natočit několik různorodých dojemných historek, aby si každý divák vybral tu, která je mu nejbližší a každoroční sukces a tantiémy jsou zaručeny. Jenomže nejsou. Američani, přestože nosí hvězdnější jména (Aniston, Huston, Roberts) než Britové, neumějí ani zdaleka tak dobře hrát a prokreslit postavu i drobnými emocemi. A jednotlivé povídky jsou nanicovaté, bez nápadu, vtipu nebo napětí. Tohle očividně spotřební zboží si nezaslouží přežít ani jednu sezónu. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia a trvalo od 18. augusta 2015 do septembra 2015. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama