Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Unfriended si už vůbec nepamatuju, vím jen to, že jsem z toho nebyl zklamaný, i když na to ostatní nadávali a to samé platí pro tento sequel. Ještě před ,,vypuštěním" do světa to mělo samé negativní ohlasy, což nechápu. Sice to není nic převratného, ale rozhodně to není takový průser. Téma dark a deep webu je pořád v kinematografii neprobádáno a dá se říct, že to tak zůstává i po Unfriended. Do detailů se nešlo, takže nedostaneme žádná videa nebo obrázky nějakých kriminálních praktik. Smůlu tak mají ti, co čekali touto formou vraždy a mučení. Zoufalá situace obětí hackerského útoku je naopak uvěřitelná a po psychologické stránce tím pádem film funguje. Směju se nad některými komentáři tady, které si stěžují na nereálnost. Tohle, a věci mnohem horší se v dnešní době dějí neustále, i když o tom nemáme ani ponětí. - Jako celek mi to stačí na průměr a komu tenhle styl filmu sedl, tak doporučuji lépe zpracovaný The Den, případně Megan is Missing. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

To si ze mě někdo dělá srandu. Jako vážně, tohle měl být horor? Já můžu všechny ty filmy z prostředí internetu, ale bohužel tyhle filmy pro mě většinou dopadají špatně, snad jen z výjimkou The Den. Banda kamarádů půlku filmu o něčem mele, pak je tam nějaký hacker a pár jich zabijí a tím to končí. Žádné napětí, žádná atmosféra, absolutně nic hororového. A nějaký Dark Web tam ani není. Místo toho se tam furt jenom kecá a kecá a kecá a nic víc. Nic zajímavého se tam nestane. A to první díl zas tak špatný nebyl. Ovšem tohle je prostě blbost. Ani tu hvězdičku dát nemůžu. ()

Reklama

domirovec 

všechny recenze uživatele

Jelikož film Odebrat z přátel z roku 2014 stál za starou belu, byl jsem přesvědčen o tom, že jeho volné pokračování s podtitulem Dark web se polepší a konečně bude opravdu děsivé, znepokojující a nervydrásající.. a opravdu se tak stalo. Odebrat z přátel: dark web je sice postavený na stejném principu a bázi, jako byl ten ''skvost'' z roku 2014, ovšem zároveň vše dělá lépe. Postavy jsou konečně zajímavé, mají pochopení pro ostatní postavy, chovají se lidsky a furt jenom nekňourají, nebrečí a nechovají se retardovaně. Já osobně jsem tedy za tento film rád, i přesto, že někteří ostatní lidi ne. Film tedy rozhodně není vynikající, ale špatný rozhodně také není. Hodnocení 3/5 si tedy myslím, není vůbec špatné :-) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl jednoznačně nejlepší a nejnapínavější thriller/horor, který jsem za dlouhou dobu viděl. Po asi 20minutách filmu to pekelně jede, až do konce jsem nedokazal odtrhnout oči a úplně šíleně mě to vtáhlo. Dost ohrané téma dark webu zpracováno tak skvěle, ze to jinak než 5* nejde. Psycho film, na tohle budu dlouho vzpomínat, jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl!! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně solidní napínák využívající plochu počítače jako prostředek vyprávění příběhu. Tenhle námět už tu párkrát byl, ale potěšilo mě, že se dvojka vydala trochu jinačím a pro mě o něco zajímavějším směrem. Tématika dark webu to táhne hodně, herci už o něco méně, ale osobně mě dost bavilo sledovat už jen samotný desktop a to, jak si s tím tvůrci vyhráli. Je to docela surové, občas to fakt děsí (tradičně hlavně, dokud je nebezpečí neviděné, ty rozkostičkované záběry na efekt moc ne-e), ale vytěžené mi to taky úplně nepřišlo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)
  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno