Reklama

Reklama

What Keeps You Alive

Trailer 2

Obsahy(1)

Na víkendovou chatu uprostřed hlubokých lesů přijíždí Jackie (Hannah Emily Anderson) se svojí manželkou Jules (Brittany Allen). Tam se setkává se svojí kamarádkou z dětství Sarah (Martha MacIsaac). V dětství prováděly jeden průšvih za druhým. Jenže to vypadá, že Jackie ukrývá daleko temnější tajemství, než jen změnu jména z Megan. Hrozí všem nebezpečí, které si neumí nikdo ani představit?! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (51)

RaggamuffinSVK 

všechny recenze uživatele

Prvá trištvrte hodina je naozaj slušne mrazivá a jej vývoj som nečakal. Postavy sú tiež uveriteľné a veľmi dobre zahrané. No a potom sa to láme a láme, až to cele vyvrcholí úplne úbohým finále. Hlavná protagonistka sa začne chovať retardovane, ostatní taktiež a budete len čakať, kedy to skončí. Škoda, opäť len premrhaná príležitosť. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Tento nový kanadský hororový thriller disponuje najmä nádherným prostredím starej drevenej chaty uprostred rozľahlých lesov a v blízkosti jazera. Okolie priam stvorené na udalosti, ktoré sa následne začnú diať. Napriek minimu postá sa jedná o svižný, napínavý a kvalitne vygradovaný thriller s dostatočným množstvom akcie a zaujímavých zvratov. Samozrejme to nie je nič ani zďaleka originálne, ale svojich fanúšikov si to rozhodne nájde. 70 %!! ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dvě lesbičky jedou oslavit své roční výročí manželství na chatu uprostřed ničeho, ovšem jedné z nich začne brzy solidně hrabat, hříchy z minulosti pomalu vycházejí najevo a manželka je nyní v ohrožení života, jelikož její polovička dostává psychotic break a jde přes mrtvoly. Poměrně svižná survival thriller jednohubka, která sice ničím vyloženě nestrhne, ale zároveň vůbec neurazí. Líbila se mi hudba, občas šlape hezky napětí a finále je vcelku fajn, takže jako jednohubka strávitelná záležitost. 60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

První půlhodina sestává z nudného plkání dvou leseb, jedné celkem hezké ale nepříliš charismatické, druhé nehezké chlapice. Nic nenasvědčuje tomu, že půjde o thriller. Ujišťuju se, jestli jsem si náhodou nepustil jiný film a nejedná-li se o nějakou dementní konverzační srágoru pro LBGT komunitu. Nepustil, nejedná, opravdu to je prý thriller. Ok, pokračuju tedy dál a vzápětí přijde nečekaný moment na skalní vyhlídce. Zbystřím, zadoufám, ale nadarmo, ve zbytku filmu už je jen jeden dobrý a zajímavý okamžik (zpomalená scéna před útokem nožem při Beethovenovi), jinak hromada scénáristické blbosti a absurdity nehodna hlubšího rozboru. Použít k takovéhle slabomyslnosti božskou hudbu Ludwiga vana je barbarská svatokrádež. P.S.: Tak ona 'nehezká chlapice' může v paruce vypadat i jako celkem sexy coura, docela překvapení https://www.csfd.cz/film/464996-krvave-pisky/komentare/ ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Fajn film, potešilo ma, že mi viac krát pripomenul môj obľúbený "Haute Tension", akurát s úplne inými zvratmi. Ináč je to veľmi pekne natočený, perfektne odohratý a po väčšinu stopáže dosť svižný, malý horor, ktorý by som hodnotil vyššie - nebyť toho finále. Tam mi to už celkom nesedelo; čo by som rád videl ostalo off-screen a namiesto toho sa následne začali objavovať veci, ktoré som tam vôbec nepotreboval. Ale to je len môj subjektívny názor, inému možno takéto odlišnosti práve sadnú. Tak či onak, solídne 3*. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V raných fázích vývoje filmu byli hlavními postavami manžel a manželka, nikoliv pár lesbiček. (Homerking)

Reklama

Reklama