Reklama

Reklama

The Farm

Trailer

Mladý zamilovaný pár se vydá na dlouhou cestu. Zastaví se v klasickém americkém bistru, kde jsou poté uneseni. Jsou zavřeni na farmě, která má být na chov zvířat, ale není. Je pro lidské maso, které je dováženo do známého bistra. K páru se tedy chovají jako ke zvířatům na jatkách. Bude záležet pouze na nich, jak se budou chtít dostat opět na svobodu. (HonzysKISS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Podľa názvu, žánru či traileru som skôr očakával nejaké poriadnu mäsiarčinu, ako je v mojom najobľúbenejšom exploitation žánri zvykom, napokon som skôr dostal pochmúrny, depresívne ladený horor takmer bez gore, ktoré sa tvorcovia snažili nahradiť celkom sympatickými kladnými postavami, prekrásnou kamerou, spomalenými scénami a pochmúrnou hudbou. A práve hudba ma upútala asi najviac. Záverečné sekundy vyčarovali úsmev. Navyše, takto pekne organizovanú "zvieraciu" farmu som ešte ani nevidel. Film pekne rozdelili na tri časti - zoznamovanie s postavami a stretávanie magorov, potom nasleduje samotná "práca" na farme a pokus o útek. Ja osobne by som však naozaj uvítal, keby boli hlavní hrdinovia aspoň o niečo akčnejší a v samotnej snahe prežiť by sa aspoň pokúšali nepriateľov nejako zlikvidovať. Trojka je za mňa úplne objektívna, i keď bez výraznejšieho nadšenia. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

„Chovají nás jako krávy na mléko“ Miluji filmy o kanibalství, zvrácenosti atd. Ale tady jsem bohužel čekal víc. Ne, že by to bylo špatné, je v tom spíš strašně málo využitý potenciál. To je velká škoda. Začíná to jako úplně každý klasický horor, což mi taky nepřijde moc dobře. Všude samí divní lidé, hledání dobrého místa, a pak to vypukne. Jako kdybych to samé už několikrát někde viděl. Jakmile začne farma, tak už to je hodně zajímavé. První věc, co mě nadchla, byla hudba. Ta vytváří pěknou atmosféru. To samé i masky, ty vypadají dost dobře, ještě k tomu, když postavy jenom mlčí a dělají svoji práci. Prostředí bylo pěkné. Zaujalo mě, že si tam žijí, jako kdyby se nic nedělo. Některé scénky jsou trochu pomalejší, ale tím je to hezky napjaté. Lidi v klecích jsou super, hlavně ženské. To jsem ještě nikde neviděl, parádně využito. To samé dítě na váze pro maso, to bylo snad nejkrásnější. No, jenomže to je bohužel tak všechno. Jiný pořádnější nechuťárny tady bohužel nenajdete. To je docela zklamání. Teda, až na jedinou scénku, ale ta byla v rychlosti pár sekund. Žádný mučení, žádný brutality, ani žádná příprava lidského masa (na to jsem se těšil nejvíc). A jen tak na okraj, ten zvuk kompletního natočení byl až moc amatérský. Naštěstí to celé jakž takž zachraňuje závěr, to byl moc hezký pohled. Fakt bych tomu z plného srdce dal nejradši lepší hodnocení, ale bohužel. 6/10 ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na námet pomerne krotké, ale i tak v niektorých momentoch idúce za hranicu. Prvá hodina vťahujúca, intenzívna, naturalistická a drsná, ale potom sa im to nejako rozpadlo. SPOILER Navyše mám v podobne ladených filmoch rád, ak sa na konci z predátorov stanú obete a tu to nebolo, čiže pocit satisfakcie nulový. Tak ale zas v reálnom živote by to zrejme dopadlo presne tak isto. SPOILER ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[4/10] Tento horor ma celkom zaujal svojím námetom a po pozretí traileru som usúdil že by mohlo ísť o slušné béčko. Moje pocity po vzhliadnutí filmu bohužiaľ také niesú a som sklamaný, aj ked´ prepadákom by som tento film určite nenazval. Ako som hovoril, námet filmu ma zaujal a príbeh sa rozvíjal celkom dobre. Uvodné zoznamovanie sa s hlavnými aktérmii bolo dobré a ich postavy ma bavili. Škoda, že nedostali viac priestoru a po zvyšok filmu neboli dobre využitý. Po únose už začína dej na farme, ktorý ale nieje taký ako som si predstavoval. Síce je tu ukazáné ako farma funguje, ale až tak veľa toho neukázali, určite mohli tento potenciál viac využiť a ani nejakú extra brutálne scény tu neboli, ako tomu nasvedčoval trailer. No a táto časť až po záver mi prišla aj dosť zdlhavá a miestami až nudná. Takže za mňa 2*, nebolo to hrozné ale po dobrom rozbehu sa to mierne pokazilo a neviem sa zbaviť pocitu, že z toho mohli vytažiť niečo viac. Potenciál tam bol, ale tvorcovia sa vybrali iným smerom. Dobrým plusom je aj výber hudby a masky záporákov. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

O tom jak zastávka na pumpě na hamburger měla hrozné následky. Na farmě jsou lidé hlavním chodem. Svět farmy osídlují nezajímavé postavy.Moc se toho zde nenamluví. Samé laciné emoce, spolehlivá pohlednost dívčích těl. . Mrazivých okamžiků není mnoho. Romantika se nepěstuje, spíše popisná unylost.. Závěrečná scéna je úchvatně mrazivá. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama