Reklama

Reklama

Unfriend

  • Německo Friend Request (neoficiální název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Laura je jednou z najpopulárnejších dievčat svojej školy. Keď jedného večera na sociálnej sieti potvrdí žiadosť o priateľstvo podivnej samotárskej dievčine, ani v tom najhoršom sne by ju nenapadlo, aký to bude mať dopad. Po neustálom kontaktovaní množstvom správ, komentárov k jej osobe, telefonátov, no najmä konflikte v školskej jedálni, nadobúda dojem, že najlepším rozhodnutím bude dané "facebookové priateľstvo" raz a navždy prerušiť. Neubehne však dlhá doba a presvedčí sa, že tento krok bol ďalšou obrovskou chybou. Zúfalú dievčinu Laurin krok natoľko rozruší, až spácha samovraždu. Napriek tomu, že sa sprvoti zdá, že je všetkému trápeniu koniec, peklo ešte len začína naberať na obrátkach. Daná udalosť totiž spúšťa sled záhadných úmrtí, za ktorými stojí temná stránka zosnulej Mariny. Zlovestný duch bude putovať svetom živých dovtedy, kým sa nepomstí všetkým Lauriným priateľom, vrátane jej samotnej. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (186)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se po delší době zase bál. Jde o další výborně zpracovaný horůrek na můj oblíbený koncept sociálních sítí. Příběh byl solidní a skutečně jsem se zájmem sledoval, jak se od hlavní hrdinky pomalu lidé odvracejí. Mimo to, diváka celou dobu držela pod krkem stupňující se děsivá atmosféra s několika hrůzostrašnými lekačkami. Na závěr si nevybavím ani jednu chybičku. Snad jen, že jsem si vážně přál, aby to celé dobře dopadlo. Na druhou stranu však, jak je v hororu happy end, většinou už to nebývá to ,,pravé ořechové".... 82% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Už žádné čury mury muří nožky, lektvary z babského ucha a nucení dětí k obezitě, aby zaplnily troubu. Teď čarodějnice preferují trošku drsnější stalking po webových systémech.. Ano, je tam pár lekaček u kterých je vhodné mít u sebe náhradní spodní prádlo a osobu schopnou provést masáž srdce, ale to je u „Bullying Bimbula“ asi tak vše, čím může zapůsobit. Ztrácejíce drahocenné přátele po stovkách bych na místě hlavní hrdinky zažaloval Zuckerberga.. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Námet sme už videli pri viacerých hororoch, to je pravda, ale spracovanie ma neustále udržovalo v pozore a veľmi bavilo a to bez ohľadu na to, že som Unfriend pozeral pri teplotách. I keď ten záver... ten mi akosi nesedel. Nevystrašil ma, len mi prišiel taký samoúčelný. SPOILER:Lebo keď si vezmeme do úvahy, že dievčina po smrti zabíjala Lauriných blízkych z pomsty a chcela docieliť to, aby bola sama, prečo sa potom z Laury na záver stala podobná bad-witch aj ked jej (zatiaľ) nikto neublížil? Nepriateľov si akurát tak išla vytvárať čo celé ničí koncepciu labilnej Mariny, ktorá sa k vraždeniu dostala zo psychicky nepriaznivého prostredia, v ktorom bola odmalička šikanovaná.. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že sa na to nedalo pozerať, alebo, že tam nezafungovala nejaká tá atmosféra.. Jednoducho len mám pocit, že je to tak trochu vykrádačka. Pripomínalo mi to japonské horory zmiešané s klišé tých amerických. Pokiaľ už mám pri sledovaní pocit, že toto som už niekde videla a ani nie raz, tak to celkovo zníži zážitok, ktorý z filmu na koniec mám. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Takovej ten úplně obyčejnej horor s provařeným příběhem, který tam je jen proto, aby diváka mohl děsit. Film převážně postavenej na lekačkách než na opravdovém strachu. Tedy to, co na hororech rád nemám. Ovšem má to hodně profesionální zpracování (obraz a kamera, herecké výkony), Alyciu Debnam-Carey a jednu vcelku originální myšlenku - zapracování facebooku. Za mě tedy spokojenost, film zafungoval, ten večer hned po zhlédnutí jsem se do telefonu radši nepodíval. ()

Galerie (124)

Zajímavosti (3)

  • V 56. minutě je ve vyhledávači složek pacientů vyplněno „křestní jméno: Nedifar, příjmení: Marina“. Po otevření Marininy složky už je jméno zadáno správně. (Morrighan)
  • Film byl natočen v Kapském Městě v Jižní Africe. (ARI50)

Reklama

Reklama