Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 1 (2019) (série)


Kapitola 2: Dítě (S01E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 2: The Child (více)

VOD (1)

Mandalorian našel, co hledal, avšak jeho loď rozebrali pouštní sběrači a on nemůže opustit planetu. (Disney+)

Recenze (81)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian je skvělej charakter a potěšil i Nick Nolte, ten vypadá parádně. V podstatě je to mini epizoda, kdy musí Mando splnit vedlejší úkol. Začátek je tak pozvolný a seriál vůbec nespěchá, jenže to technický provedení, výborná hudba a luxusní vizuál stačí k tomu, aby se divák bavil i v době, kdy jen Mandalorian sedí a machá rukama, když startuje loď, nebo při jeho typický Pedropascalovský chůzi. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda, já chápu, že jde o cizí planety a jiné formy života, ale když jsem si představil, jak ta zuřivá samice nosorožce snáší vejce, nemohl jsem se přestat smát. Každopádně šlo o povedený díl, i když evidentně nešlo zrovna o opěrný pilíř celého příběhu. Jaké z něj plyne poučení? Na nepřizpůsobivé sběrače kovů si musíte dávat pozor nejen na Karvinsku nebo Mostecku, ale i na jiných planetách a ve všech slunečních soustavách. ()

Reklama

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY Tady už dávám za 5*. Mandalorian je prostě badass. A jeho cíl, kterého měl zabít, ale se kterým nyní cestuje nám taky ukázal, že naproti tomu, že je v těle dítěte, tak si taky nic nenechá líbit. Trochu mě štve, že se v minulém díle zbavili postavy droida, kterého hrál režisér Ragnaroku. Ale co se dá dělat. Je to krutý svět lovců odměn s zde přežijí jen ti nejsilnější. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souboj s pouštními piráty, souboj s pouštním chlupatým super nosorožcem, souboj s vesmírnými židy - fyzický i diplomaticko-obchodní. Mnoho soubojů a přesto to nebyl plochý díl jen o akci. Bejby ukázalo, co umí a tím jsme se dostali k jádru pudla. Každopádně jak žido-cikáni dokázali očesat Mandovu loď, to respekt. A že to puzzle dokázal složit zpět, to je ještě větší frajeřina. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrejme sa stopaz nezmeni a nezavisi tak uplne od aktualneho diania. To je skoda. Cakal som viac aj hlavne co sa tyka scenara. Maly "Jodik" je sice spod "premudreleho" obocia husty, ale len to nestaci. Lepsie animacie by mu tiez trochu pomohli. Inak posobi len ako "moncicak". Tato cast mi prisla iba priemerna, co sa tyka zabavnosti a atraktivnosti. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vyhodí Jawu z okna sandcrawleru, padající Jawa nedopadne na zem, ale prostě zmizí. (G....)
  • Kniha „Star Wars Galactic Phrase Book & Travel Guide“ od Bena Burtta (vydána v roce 2001) uvádí překlad jawaského slova „Sooga“ jako „jídlo“, ale v seriálu je to přeloženo jako „vejce“. (G....)
  • Oči Jawů na planetě Arvala-7 jsou více červené, zatímco ti na Tatooine je mají do žluta. (NiWi)

Reklama

Reklama