Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý řidič Uberu Stu (Kumail Nanjiani) touží po pětihvězdičkovém hodnocení od svých zákazníků a tak se snaží udělat vše pro jejich maximální pohodlí a naprostou spokojenost. Od milého úsměvu, nekonečné trpělivosti až po bonbóny zdarma. Ale když mu do auta nastoupí nevrlý obrovský chlap jménem Vic (Dave Bautista), zjistí, že úsměv a trpělivost na něj zrovna nezabírají. A bonbóny už vůbec ne. Z nerudného pasažéra se vyklube tajný policajt, který má zrovna po oční operaci, a tak nemůže řídit auto. Na cestu do akce, na jejímž konci by mělo být dopadení drogového dealera, si proto poněkud netradičně objedná právě Stuův Uber. Tím začíná jejich neuvěřitelná bláznivá spolujízda, kdy se nejistý Stu chtít nechtíc postupně zapojuje do Vicovy policejní akce. Zpočátku mu nahrazuje jeho nejistý zrak, ale jak akce nabírá obrátky, přebírá iniciativu a stává se pro tento den postrachem celého podsvětí. A pětihvězdičkové hodnocení a úsměvy už příliš neřeší. Ale možná bude Vic nakonec patřit mezi jeho nejspokojenější pasažéry a pomůže Stuovi vylepšit skóre. (Cinemart)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (233)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jako největší mínus vidím to, že víc než na akci a větší využití Uwaise vsadili tvůrci na souhru mezi Nanijanim a Bautistou, což tak úplně nevycházelo. První jmenovaný má jasně danou komediální polohu, která nemusí každému sednout a ten druhý nemá vlastně žádnou a to bylo místy bolestně znát. Na druhou stranu i když tu byla řada nepovedených či nedotažených fórků. nepůsobilo to vyloženě trapně a několik důvodů pro zasmání se nakonec také našlo. Nic, co bych si chtěl někdy v budoucnu zopakovat, ale na jedno podívání to ujde. 55% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Neoriginalna akcna buddy komedia. Ale solidne vtipna a Rkova. Ako chojovin je tu pozehnane. Obcas som si tukal na celo. Ale zasmial som sa vela krat. Ind strieda vtipne a trapne hlasky v tolerovatelnom pomere. Iko predvedie par tahov ale terno to nie je. Bautista sa filmom len prebruci, ale dokaze s odretymi usami utiahnut hlavnu rolu. Ked sa snazi a sadne mu postava. Co sa tu asi podarilo. Davam 75%. Je to hovadina. Ale zabavna hovadina. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Stuber je parádní film, pokud se chcete bavit nadupanými hláškami a skvělým humorem. Jestli vám jde o příběh a o akci, asi není o co stát... Úvodní akční sekvence je až brutálně nepřehledná a jediné, co mě drželo při věci byla božská Karen (i když už měla i mnohem lepší chvilky). O to více mě naštvalo to, co jsem čekal už před filmem. To musí v každém druhém projektu dopadnout podobně?! Na druhou stranu je to jeden z filmů, na které se rád podívám znovu už jen kvůli tomu, jak funguje chemie mezi Bautistou a Nanjianim. Celkově tedy 70% (slabší 4 hvězdy), protože ty dialogy přebijí všudypřítomný průměr, který jinak trčí zpoza každého rohu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $16miliónov║Tržby USA $22,370,452║Tržby Celosvetovo $32,390,945▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,161,763║ Tržby za predaj DVD v USA $865,595║ Haluzný slepecký uber úlet. Ústrednej dvojici to slušne sype. Občas možno zbytočne upišťané ale ináč to ma veľkú tendenciu alebo kadenciu uletenej zábavy. /videl v kine: 70%/ ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Spolujízda je vlastně dějově hrozná blbost a vyčítat by se jí dalo mnohé, ale dělat to nechci. Tvůrci měli jednoznačný cíl a to pobavit diváky a musím přiznat, že se jim to povedlo. Když jsme u toho vypnuli mozek a jen se bavili, fungovalo to velmi dobře. Ústřední dvojka v podání Dava Bautisty (známého spíš jako klasického záporáka) a Kumaila Nanjianiho (stand-up komika) překvapivě šlapala na výbornou. Dialogů a hlášek bylo naštěstí také více vtipných než trapných a u některých scén jsme se smáli nahlas. Pokud se to filmu podaří, nezaslouží si horší hodnocení než tři hvězdy i přes některé nedostatky. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 13 000 pracovních míst. (BMW12)
  • Amo Cortez (Rene Moran) rozbije zadní sklo u dveří Stuova vozu, po akční scéně u doktora Brancha je najednou nevysvětlitelně opraveno. (Zix.)

Reklama

Reklama