Reklama

Reklama

VOD (1)

Will (Theo James) se Sam (Kat Graham) mají před sebou zářivou budoucnost. Will musí na služební cestu, a když Sam telefonuje, "něco" se během hovoru stane. Západní část amerického pobřeží zmlkla. Telefony, internet, satelity, zpravodajství, Bílý dům i prezident mlčí. Kompletní dopravní infrastruktura kolabuje. Nikdo nechce dát informace, co se vlastně stalo a co se aktuálně děje. Armáda se snaží situaci dostat pod kontrolu, ale všude panuje zmatek. Jenže Will a otec Sam Tom (Forest Whitaker) nechtějí čekat a vyrážejí do neznáma. Mají vůbec šanci Sam najít, když všude vládne bezpráví a chaos? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

bourec 

všechny recenze uživatele

Pokud si dobře vzpomínám,tak Netfilc(ek) natočil nadprůměrnej film snad jeden jedinej.a to Spectral.Jinak všechno ujíždí do průměru.Tohle je zajedno nejasný v tom ,co se vlastně stalo,což mě dost sere,a pokud to tak je,musí samotnej příběh bejt natolik silnej,a masakrující vaše vnímání,že to vlastně ani vědět nechcete.Jenže tohle je komorní,příběhově jednoduchý,až nudný,a za celej film se toho moc nedozvíte,a zvraty vůbec nečekejte.Myslim,že těch 50%,co tomu dám,je tak odpovídající.Rosenthal prostě Spielbergem nikdy nebude,a možná ani nechce. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Přes sto minut naprosto o ničem. Dám deset procent za pár pokusů o jakž takž zajímavou kameru, ale jinak to byla sračka první třídy. A nebudu tu ze sebe dělat intelektuála, co se mu to líbí. Dal jsem čtyřicet minut, a pak razantně sáhl na rychlo posun. Doufám, že bude následovat dalších patnáct dílů. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další apokalyptický snímek s větším rozpočtem, ale zcela jiným stylem vyprávění. Jedná se o road movie, kdy otec se svým budoucím zetěm jeden autem z Chicaga do Seatllu za svoji dcerou a divák je spolu s nimi celou dobu veden v naprosté nevědomosti, co, kde a proč se děje. Příběh začíná určitou životní událostí, ale netrvá dlouho a najednou se začne vypínat elektřina, mobilní pokrytí i internet a ve vzduchu se objeví stíhačky. Pak už děj sleduje jen onu cestu s různými událostmi. Přepadení kvůli benzínu, požáry, kontroly, ozbrojené síly, atd. a stále je striktně zcela reálně vypravěčsky tajeno proč. Také kde by se to mohla posádka auta dozvědět. A tak se jen snaží během cesty vše nějakým způsobem pochopit. Frustrující atmosféra se tak skutečně vymaňuje od dřívějších snímků, kde bylo předem vše prozrazeno. Ke konci se tu sice objeví nějaká ta spekulace, ale jak u hlavní postavy, tak i u diváka záleží, jak se k dané informaci postaví. Je na tom něco pravdy, nebo jen obyčejný nesmysl? Přijde na to. Při pozorném sledování děje se totiž objevují určité náznaky a tak jen stačí nad nimi zapřemýšlet. Jedna noční scéna toho prozrazuje až moc. O nějaký standardní popcornový snímek plný dramatických a akčních sekvencí spojené s různými intriky se tentokrát nejedná, což leckoho nepotěší. Snímek si nese v sobě určitou myšlenku, kterou divák musí pojmout dle svého uvážení. Vlastně to naznačuje už název snímku. ´Jak to skončí´ Příběh sice určitou událostí děj zakončuje, ale i tak to není nijak jednoznačně jasné. Vědci nás neustále varují o problémech a hrozbách na planetě Zemi a poukazují na důkazy po celém světě. Divák, který nepochopí poselství tohoto snímku, nepochopí ani smysl příběhu. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Solidní příspěvek do postapokalyptického žánru. Jednoduchá zápletka, divák dostává naprosté minimum informací o tom co se děje, a z toho tvůrci těží celkem hutnou a uvěřitelnou atmosféru. Solidní obsazení, dobrá hudba a výprava, posledními 10ti minutami, a speciálně závěrem, si to u mě ale trochu pokazili. A jak to teda páni tvůrci končí?! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Běloch a Černoch se vydají na cestu autem zachránit černochovu dceru a bělochovu budoucí manželku, která je navíc těhotná do Seattlu. Po cestě ještě naberou indiána, který je automechanik a který jim pomůže kdyby jim náhodou to auto nejelo. Takže jedou a jedou a po cestě zažívají různé přepadení a přírodní vlivy (kromě zemětřesení , deště a jakéhosi pyroplastického proudu nic neuvidíme). A to je celý film nedozvíme se co se stalo (kromě jedné konspirační teorie, že to udělal naschval stát což je blbost jelikož kdyby někde odpálil atomovku tak by to někdo naměřil radiaci a podobně a navíc proč by to asi dělal?) a ani jak to skončí za to zjistíme, že pro přístup do hlídané oblasti stačí jen říct, že jsem byl v armádě a že mám někde svou dceru případně tam někoho znám a pokecám si a hned odejdu (nabízí se otázka proč to tak nezkusili všichni?) a že jedna z postav má neomezenou munici do revolveru a vynikající mušku a to i když umírá . P.s. 1 dám někdy 5 hvězd nějakému takovému filmu kde bude těhotná a tím šokem co se děje potratí ne, že bych byl necita, ale už mě štvou filmy kde někdo prožívá velké muka a je úplně v pořádku P.s. 2 srovnání s Šíleným Maxem je asi taková blbost jako srovnávat Hurvínka a kouzelné muzeum s Na Vlásku. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Někteří vojáci, kteří hlídají uzavírku dálnice, patří ke Kanadským ozbrojeným složkám. (NiWi)
  • Většina filmu se natáčela v okolí Winnipegu v kanadském státu Manitoba. (zbyshek)

Reklama

Reklama