Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Život človeka, ktorý musí vraždiť len preto, aby prežil, je náročný. To je jednou z mála vecí, ktoré sa Drew (Bill Oberst Jr.) za dlhé roky strávené v telách svojich obetí naučil. Všetko sa ale mení vo chvíli, keď stretne ženu svojich snov a odhodlá sa zmeniť svoj život. To nebude vôbec jednoduché, keďže jeho zdravotný stav je stále horší a potrebuje zabíjať ďalšie obete aby prežil. (Marceloo)

(více)

Recenze (23)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nejsem si zcela jist, jestli by se k tomuhle mělo přistupovat jako k hororu. Jasně, žánrové prvky jsou neoddiskutovatelné, ale ústředním motivem není ono drastické převtělování, ale vztah hlavního hrdiny k dívce svých snů. A navázat s ní milostý poměr jde dost blbě, když jste každou chvíli v kůži někoho jiného. Každopádně mě se to líbilo. Je sice občas znát, že režisér nemá dialogy tak úplně v malíku, ale vzhledem k tomu, co má za sebou, se s nimi popasoval celkem slušně. Navíc se vydařil konec. Povedlo se i obsazení. Herci a herečky střídající se v rolích hlavního hrdiny mi seděli všichni a sympatická byla i jeho vyvolená. Je sice fakt, že někdo zkušenější by si s tím asi poradil lépe, ale rozhodně se nedá říct, že by se v McConnellově podání jednalo o promrhanou příležitost. 70% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Velice slušný rozjezd do roku 2019 co se týče hororového žánru. Námět je pojat tak dobře, že jsem měla problém zavzpomínat, jestli jsem to v této formě takhle už někde viděla, ale nakonec musím konstatovat, že Lifechanger je svého druhu opravdu originálním kouskem z nezávislých vod, kterému by prospělo o něco větší množství peněz, ale na to, že jeho režisér toho za sebou ještě moc nemá, dokázal i z té trochy naložit divákovi opravdu slušnou porci gore a dokonce i herecké výkony (kromě toho začátku) byly opravdu dobré a uvěřitelné. Stopáž je velice příjemná a já jsem si i přistihla, že ten film hltám bez mrknutí, takže přinejmenším dobrý zážitek dostane snad každý. Jestli bude víc takových hororových úlovků, máme se v tomto roce na co těšit. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První letošní novinka patří Kanadě a rozhodně nevšední a zajímavý úlovek. Jedná se o silně festivalový Indie levný počin, který je však velmi originální a v jistých momentech i dost znepokojivý. Hlavní hrdina je tzv. Shapeshifter, tedy rozkládá se a hnije zaživa, ale jediné, co ho zachrání je převtělení se do jiné osoby a tak je na neustálé vražedné misi, kdy téměř každých 6 hodin nabírá jinou identitu a zanechává za sebou shnilá vycuclá těla. Plyne to sice pomalejším tempem a vizuálem film neuchvátí,ale masky jsou poctivé a finální sekvence mi připomněla Vetřelce. Film určitě stojí za pozornost kvůli originálnímu námětu. 60% ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Priam až magický film, ktorý si ma niečim neurčeným dokonale získal. Škoda len pomalého tempa, inak to má skutočne veľa šťavnatých scén, s dobrou atmosférou a poriadnou dávkou napätia. Ústredný hlasový doprovod my v silne pripomínal Dextera a tak to malo pre mňa ešte o to silnejší náboj. Lifechanger je ďalší skvelý, kanadský indie horor, ktorý je veľmi zručne nekrútený a rozhodne stojí za pozornosť. 65 %!! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„I don’t know if I even consider myself a person..“ Sympatická, lehce zlomyslná love story zasazená do creepy rámu. Příznačně ve vánočním čase dohání stále rychleji hnijícího skin-walkera jeho sobecká posedlost; cronenbergovský závěr pak přináší ten nejkrutější trest. Vyklube se motýl, kterého až do konce života bude sžírat pocit viny a promarněnosti.. Není to bezchybné, ale (indie) horor s nápadem a dá se říct i myšlenkou, je vzácná komodita.. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama