Reklama

Reklama

Úniková hra

  • Slovensko Úniková hra (více)
Trailer 1

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (448)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám na konte zopár odohraných hier aj ja a musím povedať, že som to tiež zvládol a to som hral tu najťažšiu eskejpku a naháňali ma s motorovou pílou (nekecám, kto chce pošlem link na eskejpku do pošty). Ale k filmu. Celkom ma to bavilo, kedže mám rád takéto hry aj aj a najväčšie plus filmu je vlastne to, že sa tam v podstate furt niečo deje. Akurát tie postavy na to niekedy rýchlo prídu a inak konajú ako by sme chceli, ale tak je to film, tak prižmúrim očko. Slušná zábava, kde som sa moc nenudil. 70% - 3* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na první pohled to působí, jak kdyby někdo okopíroval Saw a Kostku. Jen s tím rozdílem, že v době, kdy vznikaly tyto série, nikdo ještě neměl pojem o tom, co to vlastně taková úniková hra je. No a tak musím říct, že za mě dobrý. Ani ne horor, jako spíš thriller. Bavilo mě to. Možná i proto, že jsem v žádné únikovce ještě nebyl. A teď zrovna přemýšlím, jestli po tomto filmu vůbec někdy do nějaké půjdu. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hádaj, hádaj, trikrát hádaj. Ak niekto nevidel podobné snímky, vrátil sa s 20 ročného pobytu v kozme, alebo je dokonca mimozemšťan, zobudil sa z kómy, prešiel na inú vieru, alebo mu pomohla operácia zraku, mal by byť nadšený. Ja som vyššie spomenuté veci neprekonal ( no možno len kvôli tomu, že mi ich niekto zatajil ), ale s filmom som aj tak spokojný. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Slušně udělaný klon Kostky (s ozvuky ze Saw a Final Destination), kde se nám dokonce dostane i nějakých vysvětlení a kde je jedna místnost zajímavější než druhá. Tuhle dávali na Discovery Channel pořad, kde také měla nějaká partička uniknout z místnosti - resp. dvě partičky, červený a modrý tým - a tohle mi to připomnělo, i těmi hádkami nebo jak se každý snaží být chytrý. Škoda, že tomu baráku s tolika podivnými místnostmi (šlo by to vůbec zkonstruovat? A posléze beze stopy "vymazat"?) nenakopalo zadek víc přeživších postav, protože třeba řidiče kamionu nebo holky, co bojovala v Iráku mi bylo vyloženě líto. Tam to asi tvůrci filmu mohli krapet jinak dotáhnout. Dívá se na to dobře, napínavé to je, dobře natočené místnosti taky, a přesto bych váhal říct, jestli se na to znovu podívám. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO Scala/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 8/10/// PLUS: nápad a námět, hlavní hrdinka mi byla velice sympatická, nejen svojí chytrostí, prostředí je krásně a do detailu zpracované MÍNUS: očekával jsem lepší atmosféru a větší využití námětu/// Shrnutí: zvědavost byla větší než výsledný zážitek. Kupodivu mě to docela nechalo chladným, jak k většině postav, tak i k ději samotnému. Chyba však určitě není v hercích, ač vesměs méně známé tváře, tak rozhodně svoje postavy herecky zvládli dobře. Ani samotné prostředí není špatné a nápady na místnosti jsou fajn minimálně do filmu, protože v reálu to až taková zábava asi nebude. Problém bych viděl trochu v žánru a přístupnosti. Filmu by více slušel čistokrevný horor, sice by to celé bylo pak účelové, takto ovšem nechápu o co tvůrcům vlastně šlo. Jako psychologický thriller by se hodil jiný námět, nebo možná mám jen dojem, že to až tak nefunguje. A díky přístupnosti není potenciál plně využit, jinak řečeno další Saw od toho nečekejte. Závěr je však zajímavý a dává tušit nové filmové sérii./// Celkem 65%/// ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V květnu 2018 bylo oznámeno, že film má mít premiéru na konci listopadu 2018. V červnu 2018 byla premiéra přesunuta na 1. 2. 2019 a nakonec měl film premiéru 4. 1. 2019. (Varan)
  • Adresa na vodičskom preukaze Amandy Harper (Deborah Ann Woll) je 5063 Camp Butler Road, Springfield, Illinois. Je to adresa národného cintorína Camp Butler, kde sú pochované obete občianskej vojny. (beso74)
  • V poslednej miestnosti (je ju možné visieť aj v úvodnej scéne s Benom (Logan Miller)) sú po stenách popísané 3 citáty v latinčine - Mors Mihi Lucrum (Smrť je pre mňa odmena), Mors Vincit Omnia (Smrť dobyje všetko) a Acta Est Fabula (Hra je dohraná). (beso74)

Související novinky

Úniková hra se dočká pokračování

Úniková hra se dočká pokračování

26.02.2019

Hororový thriller Úniková hra od Adama Robitela (Insidious: Poslední klíč) se v roce 2020 dočká pokračování. Studio Sony Pictures je podle všeho nadmíru spokojeno s výdělky levného hororu (rozpočet… (více)

Reklama

Reklama