Reklama

Reklama

UFO

Trailer

Obsahy(1)

Derek (Alex Sharp) je geniální student, který je od dětství posedlý touhou získat důkaz o mimozemském životě. Věří, že podivná hlášení z několika amerických letišť by mohla být důkazem, který potřebuje. Proto požádá svojí přítelkyni a jejího profesora matematiky, aby mu s pátráním po UFO pomohli. Jenže jak se zdá, tak nejsou jediní, koho tyto události zajímají. Na záda jim bude dýchat neúnavný agent FBI. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

pvlkohout 

všechny recenze uživatele

Pamatujete film Kontakt? A jak tam luštili zprávu od mimozemšťanů? Tohle je to samé jen trochu jinak podané... Trochu jako mysteriózní detektivka, kde skládáte kousíčky mozaiky do sebe... Na filmu velmi oceňuji jeho vědeckou přesnost. Nemám rád když z diváka dělají scénáristé deb.la a valí jeden technoblábol za druhým. Zde se nic takového neděje a i matematické výpočty tam mají smysl. Pokud zná člověk sulouvislosti jako co je to zpráva z Arecieba, Kardaševova škála atd. tak vás film vtáhne jelikož tohle by se klidně mohlo stát... Myslím že nad tímhle filmem zaplesá srdce každého fanouška mimozemšťanů, UFO, vesmíru a hlavně Akt X (Gillian Anderson aka agentka Scullyová included!) P.S. ve filmu nezemřel ani jeden mimozemšťan, bylo zabito nula lidí, vystřeleno nula kulek a netekla ani krev. Jestli hledáte něco z toho, pusťte si radši Vetřelce nebo Predátora... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se toho hodně bál, jelikož já a matematika, to je jako zkoušet dát dohromady sparťana a slávistu... Jenže naštěstí to všechno dopadlo dobře. Nutno říct, že pokud jste sem přišli kvůli tomu, že uvidíte akčňák s mimozemšťany, tak to prosím jděte jinam. Tady ani to UFO skoro neuvidíte. Naopak uvidíte vědecké a matematické bádání nad hlášením o UFU na jednom letišti. Hlavní hrdina se snaží zjistit, jestli je možné, že by to byli mimozemšťané. Má pro to svůj důvod, ke kterému se stále ve vzpomínkách vrací. No a upřímně, ačkoli se zde neustále mluví o vědě a matematice a je to samé počítání, kterému vůbec nerozumím, i tak to působí zajímavě. Je to poutávé, dobře se na to dívá, mě osobně ani hlavní hrdina neštval. A tohle bádání je i celkem napínavé, dokonce to má i mysteriózní prvky. A nakonec to i vyvrcholí. Nakonec to celé drží pohromadě, příběh mě zaujal a upoutal a je mi fuk, že jsem to nakonec to UFO ani sotva neviděl. Mě tohle bádání o (ne)existenci vážně bavilo.Ale zase to není pro každého. Mě se to ale líbilo a dávám silné 4* ()

Reklama

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem zklamán, nic jsem nečekal a také nic nedostal. Matematika je zde ústředním tématem, tedy obor, který mne nebaví a nerozumím mu. Ale jo, abych nezapomněl, dvakrát je zde UFO, takový vedlejší, nadbytečný element. Hlavní hrdinové hrozně nesympatičtí. Snímek nikomu nic nedá, ani odborníkovi, ani amatérovi. Zbytečná ztráta času. ()

Packal13 

všechny recenze uživatele

Přepracovat celou hlavní postavu z "geniálně nadaný ale nepochopený a lehce podivný student postupně odkrývá pravdu" na cokoliv a tím myslím cokoliv jinýho a obsadit to někým aspoň zdánlivě sympatickým, mohl ten film skončit v solidním nadprůměru, protože on vážně šlape, má to nějakou atmosféru, "matematika" ve filmu funguje až asi na 2 scény skvěle. Ale ten hlavní hrdina je tak strašně otravnej, na druhou stranu, pořád hodně muziky za málo peněz, ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Matematika nepustí. S väčšinou sa dá preto súhlasiť. Je naozaj smiešne si myslieť, že sme vo vesmíre sami a ešte k tomu akože páni tvorstva. To je podobná blbosť, ako keď niekto tvrdí, že celá história začala pred 6000 rokmi. Mohlo to byť ale lepšie spracované. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama