Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

choze 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších netflixáckých filmů. Scenáristka Mazzei a režisér Goldhaber měli vlastní společné zkušenosti se světem erotických webcams a přesně věděli, co o nich chtějí říct a jak to říct, aby to divák pochopil a neusnul u toho. Jejich film těží z tohohle neokoukaného a zajímavého prostředí a perfektně zachycuje jeho kompetitivní i kreativní dynamiku s jejími temnými stránkami. Výsledkem je (za pouhý milion) řemeslně a sexy natočený, sugestivní a znepokojivý komorní thriller. S inteligentní a schopnou hrdinkou v podání Madeline Brewer, hladce přepínající z polohy roztomilé webcam hvězdičky do znepokojené oběti internetu. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Toto šlo mimo mě. Extrémně nudný a mizerně obsazený film s krajně nesympatickou hlavní postavou, která řeší úplně absurdní problémy - bylo mi ukradené, jestli se jí podaří dostat její účet zpět, a jak to celé dopadne. Ten příšerný song při závěrečných titulcích tomu jen nasadil korunu, téhle sračce bych se prostě podruhé obloukem vyhnul. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Půvabná Madeline Brewer představuje ambiciózní camgirl Alici, jež je odhodlána dostat se na vrchol žebříčku popularity a neštítí se kvůli tomu podstoupit i dosti pochybné praktiky, aby nalákala diváky na svou online show. Zvrat přichází ve chvíli, kdy o Alicinu virtuální identitu usiluje její mysteriózní dvojnice. Cam je chytrý, svižný, sexy a hlavně velmi svěží hororový thriller, který přibližuje prostředí poskytování erotických služeb na webkamerách a přináší vcelku mrazivý pohled na moderní hrozby internetu. Víc nechci prozrazovat, mohu pouze doporučit. [Sitges 2018] ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Parádní thriller s krásnou herečkou, ze které jsem nemohl spustit oči. Od začátku až do konce to má suprovou atmosféru. Film se vám snaží ukázat to, jak to chodí na podobných online webech. A to je ukázaný dokonale. Jenomže to má dost nesmyslný příběh, což je obrovská škoda. Asi od poloviny budete celou dobu kroutit hlavou, co je to za blbost. Přitom to mohli vymyslet nějak líp, ale i přesto, to určitě budete chtít sledovat furt. Taky mi ve filmu hodně chybělo nějaký větší brutality. I když scénka s bouchačkou je na výbornou. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Neonový kafkovský příběh z prostředí webkamerového lechtivého byznysu se nezamýšlí nad ničím menším než nad hodnotou identity lidí, kteří se ji rozhodnou dát veřejně všanc a vydělat si nějakou tu virtuální korunu. Film je svižně natočený, překvapivý a ve výsledku mi ani nevadilo, že pořádně nevysvětll, proč a jak se stalo, co se stalo, ale zabýval se hlavně tím, co to způsobilo a jak (jestli vůbec) z toho ven. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. července 2018 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)

Reklama

Reklama