Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 1

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (178)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hell Fest se proměnil v Park nudy. Klasická vyvražďovačka, která nepřináší nic nového pod hororovým sluncem. Ústřední parta je krajně nesympatická, vrah bez většího charizmatu a vraždy naprosto tuctový. Filmu by určitě prospělo víc akce, napětí a především bych očekával větší krveprolití. Tuhle bídu nezachrání ani mikroštěk Tony(ho) Todd(a). Narazit v kině na ucházející horor je prostě umění. Naposledy se mi to poštěstilo u hororu " The Witch " z roku 2015. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Hororový park, ve kterém hororová zábava poměrně vázne. Nicméně nebudu režisérovi horších kvalit kazit radost, že se svým týmem zavadil o solidní produkční tým, který přehlédl určité procento nablblých scén, a místo toho soustředil celou scénu na atrakci, co se stala tahounem filmu. Plotkinovi se nepodařilo nabrat strhující tempo, ani se nevraždí ostošest, do poloviny filmu jsou k vidění nanejvýš tři zabití, ovšem procházka parkem hrůzy je osvěžující. Maskovaný kapucín má ambice provádět svoje zabíjení s vervou, brzdí ho jen nízký tvůrčí cit pro zběsilé porcování lidských těl. A tak je posléze jasné, že v gore tenhle počin konkurenci nepředčí. Nazval bych to skládankou, jenž je sestavena z podprůměrných, průměrných a nadprůměrně originálních scén. A pokud jde o odhalení identity maniaka, nelze se ubránit jistému zklamání. Realizační tým, myslím zejména scenáristy, se neholedbá výraznými počiny na hororovém poli. Samotný režisér je podepsán pod řadou snímků coby střihač, jeho režijní práce/úspěchy příliš pozitivních ohlasů nezaznamenaly. Po blouznění ve střižně u série "Paranormal Activity", kde jej přepadla myšlenka rozšířit tohle universum ještě o jeden vlastní režijní příspěvek, se nějakým zázrakem tenhle jeho kousek protlačil do kin, v nichž mimořádná poptávka na něj nečekala. Titulní hrdinka v podání Amy Forsyth je však dostatečně snaživým úkazem, takže pro ni a její partu může divák v extrémním případě fandění vyronit pár kapek z tělesných útrob navíc. 7/10 ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Je jasný, že k týnejdžerským vyvražďovačkám chovám nekritickou náklonnost, vždyť tenhle žánr mě kdysi kinematograficky výrazně formoval (tedy kromě i jiných žánrů). A proto jsem taky tak trochu narušená osobnost. Ale to sem nepatří. Nebýt kámoše z práce, tenhle parádní majstrštyk by mě nejspíš úplně minul. A to by mě mrzelo, je v něm totiž všechno, co má v pořádný týnejdžerský vyvražďovačce být, dokonce i to, co tam často nebývá, tedy celkem fajn parta omladiny s fajn hláškami, až je vám jich při tom vyvražďování skoro líto... Ba ne, není, kecám. A taky kecám, že jsou to týnejdžři, už zjevně pár let nejsou. Ale nekecám v tom, že kdybych se někdy ve dvaceti dostal s partou na nějakej takovejhle parádní Hell Fest, byl bych z toho úplně vyplesklej... No, asi by to ale nespíš dopadlo tak, že bych se tam zduněl jako hovado a odpotácel se na noční bus domů do sídlištního podnájmu. Ale to už je zase jiný příběh. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Upřímně, čekal jsem nějaký nejklišovitější a nejobyčejnější slasher z nejklišovitějších a nejobyčejnějších slasherů, ale upřímně, bavilo mě to. Mělo to docela zajímavou atmosféru, dokonce i postavy, které mi překvapivě nelezly nervy... I prostředí funguje dost dobře, sice horor z prostředí halloweenské poutě (to se jim fakt v USA vyplatí zabírat tolik prostoru atrakcemi na jeden den? nebo to tam mají dýl ty parky?) už nejmíň jednou bylo, jen si nevzpomínám, jak se to jmenuje (Ďáblovo něco, nevím), ale i tak, je to zajímavé. Nepřináší to skoro nic nového, ale zase se na to dobře dívá a ani to moc nenudí. Kdyby na konci byl u toho vraha vymyšlený lepší motiv, proč to dělá, možná bych zvážil i čtvrtou hvězdu. Takhle jenom 3* ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Ve prospěch tohohle filmu, hraje celkem dost věcí, jednak délka, za druhé super atmoška parku a třetí je to slasher a pro ty mám slabost. Takže délka, už od začátku filmu, vrah nelení, kuchá a jinak vraždí své oběti, je tedy pravda že až na palici a injekci, se zrovna moc nevytáhl, protože jinak bodá sekáčkem na led. Ale atmosféra parku, je prostě úžasná, pomáhá to zdařile dokreslit vrahovo řádění a místy, to působí velice znepokojivě. Vidět v kině slasher, je fakt super, ale film by ještě zasloužil péči, má své neduhy jako každý slasher, je třeba s tím počítat a nechtít od toho Kubricka. Je však pravda, že tu čtvrtou hvězdu sem dal, za onen velice vydařený konec. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama