Reklama

Reklama

VOD (1)

Když se najde tělo zašité v kravské kůži, vyšetřovatelka z Vratislavi zjistí, že vražd, které napodobují trýznivé popravy zločinců z 18. století, bude víc. (Netflix)

Recenze (116)

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Prihliadajúc k Tomu, že je to Prvý Kontakt s Patrykom, som velice očarený ako mu to sype. Nechal sa inšpirovať (prečo nie?) u iných , no vzal to posvojom a je to fakt Vega!! Mojmu sluchu vadili len tie roztrasené nožnice. No na dojme neubudlo. Zalistujem si pri chvíli i u dalších Patrykoviek ( je to fešák predsalen). ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Úplne tie isté chyby jak vo Vegovom Służby specjalne. Cool postavy, hrajú ich dobrí a typovo presní herci, má to drive, feeling svojich západných vzorov po východoeurópsky, a hromadu drsnej akcie. Ale scenár písal naivný idiot, ktorý očakáva, že divák pre ktorého točí zhltne bez otázok aj ten najstupidnejší nonsens. Nemôžete nikdy natočiť seriózne vážny film, pokiaľ máte zo všetkého najviac napozeranú Kobru 11. ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Detektívka, čo sa sľubne rozbieha v štýle kultového „Seven“ vás spočiatku pohltí. Potom však nastáva prudký zlom a príbeh sa zvrtne do neuveriteľného vyústenia a prekombinovaných dôvodov zločinu. Niektoré scény (utekajúce kone) sú až amatérske. Výsledok – premrhaný potenciál v mnohých filmárskych oblastiach – obsadenie, dialógy, kamera, strih. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Kva...v této fincherovině po polsku, řízlé skandinávskými temnými kriminálkami je mnohem více gore záběrů než v ledajakém filmu, který si říká horor. Ale o to tak nejde - od začátku do konce to má razantní spád a tak mi ani slabší a polopatický závěr nezkazil dobrou náladu z pěkně prožitého času. Fakt maso! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

polská variace na Sedm,která má slušnou atmosféru a nějak extra se s ničím nemaže.Je sice fakt,že divák nesmí hledat mouchy a nějakou exaktní logiku,ale pokud se od toho odprostí,dostane solidní detektivku,která uteče jako voda.Polské prostředí je navíc pro našince přeci jen bližší než třeba to americké či severské,takže i po téhle straně je to celkem osvěžující a minimálně je to důkaz,že podobné kusy by šly stvořit i v našich končinách...70% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Jak je již zvykem ve filmech Patryka Vegy, tak i v tomto snímku můžeme zahlédnout hned několik vozů české značky Škoda. (Skarface)
  • V autentických záběrech ze závodu nejvyšší polské plochodrážní ligy mezi Spartou Wroclaw a Wlokniarzem Czestochowa se mihne i český reprezentant Václav Milík, který v době natáčení filmu hájil barvy domácí Sparty. (klida)

Reklama

Reklama