Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA The Intruder (více)
Trailer

Mladí manželé (Michael Ealy a Meagan Goodová) si koupí vysněný dům v Napa Valley v domnění, že našli dokonalý domov pro založení rodiny. Když se k nim však muž, od kterého nemovitost koupili (Dennis Quaid), začne potajmu vkrádat a narušovat jim život, pojmou podezření, že se za rychlým prodejem skrývají temné úmysly. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

oLí 

všechny recenze uživatele

Slušná variace na thrillery alá osmdesátky o podivně milých a tak trochu vyšinutých chlapících ze sousedství, kteří Vám a Vaší milé mají v plánu udělat ze života peklíčko. První půlka mě bavila dost, dobře pomalu budované napětí protkané povedenými záběry na čokoládovou prcinu a San Francisco.. pak už to ale jede ve vyloženě béčkových kolejích, které ničím nepřekvapí, ale ani neurazí. U podobných snímků záleží především na výkonu hlavního parchanta a tady není o čem - Dennis Quaid je tu naprosto perfektní, zahrál to skvěle a vidět ho po delší době v hlavní roli jsem si fakt užil. 6/10 ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Velké a milé překvapení. Zmagořilý Dennis Quaid si jede svůj vlastní homeinvasion. Manželský pár koupí dům jehož majitel se od něj jaksik nemůže odloučit a chová k němu silné citové pouto. Od malé výpomoci v podobě náhlé posekání trávy až po naprosté terorizování. Člověku po několika minutách dojde jak se bude celý film odvíjet a jen se čeká kdy to celé praskne. Divák je napínán dokud to jde. Je v tom vidět trošičku mix filmu matka! kdy taky můžeme pozorovat neustálé návštěvy nevítaných obyvatel a taky trochu filmu Vyšinutý, pokud máte rádi známé herce v záporných rolích. Celkově se jedná o slušný thriller s povedeným intenzivním napětím. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Do dvou třetin, než se zvrhne příběh do dramatu, je film ukázkou kvalitního řemesla. Děj je klasicky a dobře vystavěný, Dennis Q. svého padoucha buduje systematicky a precizně. V těchto filmech, pokud jste jich už pár viděli, nedojde člověk žádného překvapení, kromě kdy a jakou formou se to celé rozuzlí. A právě v téhle chvíli film selhává. Dennis Q. je herec první třídy a nezasluhuje si hrát jen tak černobílého padoucha jako v závěru sehrál. Takže nakonec zklamání. Koukatelné to ovšem je úplně v pohodě. 60% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dennis Quaid sa posledné roky pekne hral s čoklom v Psej duši a už mal asi toho dosť, pretože tu od prvého záberu strieľa ako blázon. Nakoniec to trochu vyzerá ako vtip, ale on bláznom v skutočnosti je. Herecky to však dáva veľmi hore, až by som povedal že to bol mega výkon a vo vážnej dráme kľudne aj na oscara. Namiesto vážnosti sa tu však nájde aj dobrá zábava, príbeh je tuctovejší, ale na thrillery tohto typu nepotrebujete veľa. Celkovo je to úplne v pohode film, len ho netreba brať ako nejaké vážne krimi. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $35,419,122Tržby Celosvetovo $36,599,361Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Ošuntelí Dennis Quaid terorizuje nových obytníkov svojho bývalého sýdla. Úvod ešte v norme, rozbeh nie je zlý ale postupne to začne otravovať, postavy rovnako, začne to byť dosť tuctové, v konečnom výsledku skoro vyprchané. /50%/ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama