Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek nabízí pohled do zákulisí rozsáhlé pyramidové hry Bernieho Madoffa. Zkoumá, jakým způsobem do ní byla zatažena veřejnost, i sled ničivých událostí, které napáchala – jak na obětech, tak i na Madoffově rodině. Robert De Niro a Michelle Pfeiffer excelují v hlavních rolích Bernieho a Ruth Madoffových. (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (62)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Komplexní pohled na Madoffův případ od jeho vypuknutí až po hořký konec se všemi jeho tragickými důsledky. Filmu podle plánu dominují De Niro a Michelle Pfeiffer, ale povedl se i casting vedlejších rolí s Hankem Azariou a dalšími. Co bych filmu vyčetl je přílišná délka, díky které Levinson zbytečně zamotává diváka do finančních machinací a okrouhat by šel i čas zabývající se Madoffovým soukromím, nebo ho vyhradit pro postižené, kteří z mého pohledu mnoho prostoru nedostali. Od HBO je sice člověk zvyklý na vyšší kvalitu, ale i tohle je dobré. 70% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Barry Levinson už má nejlepší léta za sebou, Michelle Pfeiffer konečně překročila věk, kdy už bych ji v latexu opravdu vidět nechtěl, De Niro jede celej film na půl plynu a jedinej, kdo to zachraňuje, je tak Hank Azaria. Kterýho je tam ale proklatě málo. Nebaví mě, jak je ten děj sestříhaný, nebaví mě, jak se celou dobu o nic nehraje, nebaví, nebaví, nebaví. Po dlouhé době palec dolů pro HBO, loňskej All the Way s Cranstonem o míle jinde. 5/10 ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak tento chlapík menom Bernie Madoff musí byť u mnohých ľudí riadne "obľúbený". Takto odrbať toľko naivných a dôverčivých ľudí, tak to je naozaj poriadny odvod. A že sa na tejto nenávistnej vlne potom zviezli aj jeho najbližší, tak o to horšie. Čo sa týka filmu, bavil ma akurát tak samotný námet, ale inak to spracovanie ma nijako extra neuchvátilo a väčšinou to bolo stále o tom istom dokola. Akurát zopár výkyvov v deji bolo zaujímavých, ale ako celok naozaj dosť nezáživné. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je celkem klasický životopisný snímek poslední doby. Má dobrý historický základ v zajímavé osobnosti, ale dění je podáno tak nějak klasicky dramaticky, což očekáváte. A opět jsou to herci, kteří takový životopisný snímek zachraňují. Robert De Niro mě prostě nezklame, Michelle Pfeiffer hraje, co má, a sem tam probleskne i dobrá scéna - šílení Marka. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Vždy som všetkým hovoril, aby investovali iba polovicu, lebo sa niečo môže stať. No ľudia sú veľmi chamtivý" No a toto povie práve ten, čo zruinoval život sebe i mnoho iným, práve pre svoju túžbu "všetko vlastniť". Výborný film, pre laika spôsobom spracovania rozhodne prijateľnejšie stráviteľný, ako taký "The Big Short". Kým ten išiel viac do hĺbky problematiky, v tomto prípade divák sleduje viac menej rozpad rodiny Bernieho Madoffa. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Bernie (Robert De Niro) volá Ruth (Michelle Pfeiffer), zanechá své ženě několik hlasových zpráv. To je však technicky nemožné, jelikož všechny hovory z federálních věznic musí být přijaté osobou, které vězeň volá. Zabraňuje to, aby lidé dostávali nechtěné telefonáty a hlasové zprávy od vězňů. (TheRay97)

Reklama

Reklama