Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (427)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $5,812,500Tržby Celosvetovo $6,512,500Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Samotný nápad, nie je zlý, podobné vyvraždovačky sme tu už mali, možno o niečo účelovejšie (Hunger game, Hard Target). Samozrejme na záver aj príde nejaké to vysvetlenie, objasnenie, prečo to ako že podnikli tamtí trubadúri, tie čistky. Nuž ale príde mi to také necelistvé, rozhárané, strelené od boku, netrefné, mňa to minulo. No a trochu ma nahnevalo že tam Emma Roberts bola len na skok, úplne zbytočne sa tak ukazovala. /45%/ ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Disproporční diferenciál mezi xichtem a zbytkem hardvéru Gipinovic Bětky je skutečně matoucí. Něco jako kdyby se jeden musel rozhodovat, jestli mu má ztvrdnout při nástupu do Lambáče, na který někdo narouboval přední kapotu z Multiply. Opravdu neurčitý pocit, který by ale igelitka z Tesca přes hlavu rozhodně převážila ve prospěch jeskynního potápění. Každopádně její až tragicky neherecké pokusy o suché komediální držky působí v téhle milé, svižné, zábavné a příjemně kečupovité pičovince o mysliveckém svazu korektně dekadentních potentátů naprosto patřičně a lepší prkno mohli najít jen stěží. Ovšem jste-li heideggerovsky založený hnědopich s pravítkem v prdeli, profesionální politolog se sedmi třídami ZŠ nebo maďarský gej, raději si pusťte Hangrgejs! ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Buddho to byla taková pííííčovina...až to bylo skoro dokonalý. Na film, kterej tak nasral Donalda (a teď nemyslím kačera, ale to blonďatý cosi z bílýho baráku), že ho chtěl zakazovat, sem byla samo sebou tuze zvědavá. No a jelikož proti tvůrcům se snad spiknul samotnej vesmír, páč když už to konečně dostalo zelenou, tak zas tu máme zavřený kina, tak sem alespoň využila jejich štědrosti a mrkla na to na netu, kam to mrdli. Co mě hodně pobavilo, je samotnej úvod. Jestli naivně čekáte, že ta a ten budou hlavní postavy, páč jsou zabíráni jako první, tak čekejte dál. Tvůrci nádherným způsobem diváka několikrát vomrdaj a vždy, když už si říkáte "TO JE ON/ONA" tak postava chcípne. Nakonec se to přece jen ustálí a hlavní postavou se stává krásný tělo s divnou hlavou, ale bezva charakterem. Jooo tahle blondýna se s tím nesere a způsob jakým likviduje "lovce" se mi velmi líbil. Nejvíc vtipnej byl konec, kdy si dá ukázkově přes píču s Hilary Swank a člověk vlastně neví komu fandit, jelikož v právu byly obě. Na místě Hilary bych taky chtěla bandu zmrdů, co mi zničila život svou debilitou, sejmout no a na místě hlavní hrdinky bych byla tuze nasraná, že sem v tom celém kolosálně omylem. Jedno písmenko a totálně to zjebe den, to prostě nasere všechny zúčastněný. Každopádně absolutně nechápu, z čeho se Donald mohl posrat. V USA se střílí pořád a Hungr-Gej nikdo zakazovat nechtěl, přičemž to je stejnej typ filmu jako tohle. Akorát teda mnohem sračkovatější a mnohem vhodnější pro 12ti leté panice, co si u toho mnou koule a přetahujou uzdičku u jahody. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

V první polovině sympaticky nepředvídatelná skoro-parodie, která sází na divácké obeznámení s pravidly subžánru a nebojí se je zábavně obracet (a nepůsobí to nijak nepatřičně). V druhé polovině a po odkrytí zásadních karet už se ale film přeci jen propadá do vlastního zrcadla a navzdory přetrvávajícímu kvalitnímu řemeslu a nadhledu už nepřekvapí. Hlavní hrdinka je dost přesvědčivý badass, ale z atraktivní postavy (metaforicky i doslova) Hilary Swank se asi dalo vytěžit trochu více a vzhledem k protlačovanému konceptu přepisování očekávání bych zvolil i odvážnější zakončení. Ale v součtu překvapivě pohoda a spokojenost. 65% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

To co zprvu vypadalo jako nudný a laciný battle royale kdesi na louce, se velmi brzy změnilo v něco nesmírně originálního a především totálně nepředvídatelného. Zařazení mezi horory je zde absolutně mimo. Jedná se o naprosto čistokrevnou komedii s prvky velmi milé společenské satiry, která je velmi aktuální a pojednávající o tom, kterak partička znuděných konspirátorů stvořila monstra lačnící po jejich konspirátorské krvi. Za mě spokojenost. Krátká a příjemná oddechová komedie plná šílených lidí na obou stranách barikády. Nechybí několik vtipných vražd, ba dokonce bizarních momentů. Kolikrát je to dokonce bizarnější než pohádky doktora filosofie Ivana Bartoše o tom, kterak v mladších žácích zřezal o 10 let mladšího Krpálka. [70 %] ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Falošná registračná značka na aute, ktorá sa sa nachádzala pod značkou amer. štátu Arkansas a mala zobrazovať to, že sa dej filmu odohráva v Chorvátsku, bola v skutočnosti v nesprávnom tvare. Poznávacie značky áut registrovaných v Chorvátsku začínajú dvojpísmenovým kódom miest. Značka vo filme mala tvar 12 ZA3-G2. (MikaelSVK)
  • Kvůli zavření kin, v březnu 2020, po vypuknutí COVID-19 pandemie Universal ohlásil, že film bude dostupný online za určitý poplatek. (TheEvilTwin)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama