Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (423)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak dávno, čo som si pozrel tesne po sebe dva filmy, ktorých nosnou linkou je poľovačka zvrhlých lovcov na nevinnú, bezbrannú ľudskú korisť. Nórsky snímok "Lovci ľudí" (Rovdyr) sa mi celkom páčil. Za to americký brak "Death Hunt" ma výrazne sklamal. Samotná téma však vo mne zostala rezonovať. Lov na ľudí. Preto som sa rozhodol, že si ešte pozriem snímok "Lov" (The Hunt), ktorý v roku 2020 natočil režisér Craig Zobel. Nebolo to špatné. Jedenásť ľudí, ktorí sa navzájom vôbec nepoznajú, sa majú stať lovnou zverou. Uprostred lesov sa na nich chystá štvanica. Kto ich dostal do tohto nezávideniahodného postavenia? Prečo? Podarí sa niekomu z nich prežiť? Lov sa začína. Tento americký, deväťdesiat minútový horrorový thriller mi ubehol ako voda. Nenudil som sa, užil som si to. Miestami to bolo aj dosť surové. Tri hviezdičky tomuto akčnému survival thrilleru dám. *** ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skvostné. Jeden plottwist za druhým. Človek sa snaží ani raz neskočiť na lep. Ale to nejde. Úžasná "Uma Thurman" v podaní Betty Gilpin. Asi prvý dobrý snímok, v ktorom hrala Hilary Swank. Možno jej životný film a životná rola. Treba poznamenať že je stále aj na svoj vek "použiteľná". Trochu škoda, že "strelci" nedostali tak veľa priestoru, pretože tiež vyzerali zaujímavo. Škoda niektorých kladných postáv ktoré mali potenciál (Staton Island, Tucker).. Ale asi najlepší bol Gary. "Každý rok títo liberálni pracháči čo v pozadí ťahajú za nitky...". Ámen chlape. Smrť liberalizmu. Smrť Serešovi. ..Tento rok sa len rozbehol, ale zatiaľ asi to najlepšie čo bolo tento rok vyprodukované. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Satirizující Farma zvířat, pár skvostných scén, ale jinak trochu zmatek. Thriller od Blumhouse The Hunt se proslavil tím, že ho před premiérou stáhli. Za oceánem došlo k několika masakrům, tudíž by to kousek o střelbě na nevinné lidi neměl v kinech asi zrovna lehké. A ještě to přiživil prezident Trump, kterak Hollywood točí ošklivé filmy. Tenhle kousavý příspěvek láká na tucet lidí, kteří se stali lovnou zvěři ve zvrácené hře. Tedy aspoň na začátku, protože drtivá většina lovených záhy (řemeslně slušně) zařve a zůstává jen drsná Betty Gilpin, která má za sebou šichtu v Afghánistánu a která by hned mohla skočit do další Očisty. Pak polevíme a upřímně mi další dění a hlavně forma nesedli. Drsné scény (rozstřelení hlavy, podříznutí krku, létající střeva) s nádechem černého humoru stále méně překvapují a solidní závěrečný ženský souboj už toho moc nespasí. Rozhodně nelze říct, že bych si to (jakkoliv) užil. 55% ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Bombastickej nástup s komediálními prvky mě dostal. A v tom tempu a stylu to jede vlastně celej film. A skvělá Betty Gilpin tomu všemu vévodí. Žádná nuda. No a třebaže je tohle točený s velkou nadsázkou, myslím si, že choutky filmovejch progresivistů bohužel nejsou daleko od choutek těch skutečnejch vymaštěnců, kteří řádí v dnešním zvráceným západním světě o sto šest. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Akce 9/10/// PLUS: teď něco prozradím: to jak si snímek pohrává s postavami a potenciálně hlavní postavy (rozuměj známé a pro mě oblíbené herce) odpraví hned na začátku a do hlavní role tak staví pro mě neokoukanou tvář je nečekané a dokonalé, stejně jaké další porušování a vysmívání se pravidlům žánru MÍNUS: možná škoda, že se to občas nebralo víc vážně a bylo z toho cítit, že je to jenom jako film, protože námět je vážný, případně škoda, že si film nedrží tempo a v určitých intervalech mění směr vyprávění/// Shrnutí: Poté co film vysází všechny trumfy, by se mohl zdát, že filmu dochází dech (přibližně prostřední část), ale pak se strhne "revenge" akce a poté ještě finální souboj alá Kill Bill, vlastně ještě víc precizní a na tělo a přitom ani tady žánrové hlášky ("sklo už ne") a porušování pravidel nechybí. A ostatně ani jistá překvapení na závěr, tudíž film hodnotím jako obrovské překvapení, které jsem našel dříve (asi před měsícem), než se zítra premiérově objeví v kinech. Rozhodně si na něj zajděte a nevylučuji, že se tam potkáme./// Celkem 86%/// ()

Galerie (59)

Zajímavosti (12)

  • Na benzínce hraje „Fairytale In The Supermarket“ od The Raincoats. Při jízdě v autě hraje „Mississippi Delta“ od Bobbie Gentry. Na konci filmu hraje „Girls It Ain't Easy“ od Dusty Springfield. (Duoscop)
  • Falošná registračná značka na aute, ktorá sa sa nachádzala pod značkou amer. štátu Arkansas a mala zobrazovať to, že sa dej filmu odohráva v Chorvátsku, bola v skutočnosti v nesprávnom tvare. Poznávacie značky áut registrovaných v Chorvátsku začínajú dvojpísmenovým kódom miest. Značka vo filme mala tvar 12 ZA3-G2. (MikaelSVK)
  • Film zkritizoval prezident USA Donald Trump, který označil hollywoodská studia za rasistické a prohlásil, že podobné filmy způsobují chaos a jsou nebezpečné pro zemi. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (tyzmrde)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama