Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 001)

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Chuck Norris spí s polštářem pod pistolí... Chuck Norris umí dělit nulou... Když jde Bubák spát, každou noc se podívá pod postel, jestli tam není Chuck Norris... Když Chuck Norris spadne do vody, nebude mokrý, ale voda bude Chuck Norris... Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem... Za každým úspěšným mužem je žena, za každým mrtvým mužem je Chuck Norris... Na konci dílu Walker, Texas Ranger nejede seznam herců, ale seznam umrtí během natáčení... Značka invalidního vozíku na parkovišti neznamená, že na tomto místě smí parkovat pouze handicapovaní. Pokud zde zastavíte, Chuck Norris z vás udělá handicapovaného... Tento seriál je naprosto trapný a nudný. Tyto a další vtipy skvěle vystihují ubohost a totální demenci tohoto amerického seriálu a jeho nesmrtelného hlavního hrdiny. Sorry. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Všechny díly seriálu jedou podle této šablony:Chuck je zrzavej, Hajzl něco provede, Chuck ho honí, Chuck je zrzavej, Chuck ho dohoní, Chuck dostává strašně na prdel, Chuck vyšvihne dvě otočky, Hajzl je knockautován, Chuck je zrzavej, Chuck tvrdě nasazuje želízka, Chuck se směje v hospodě. A konečně naposled Chuck mě neba ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Děj dílu (jakéhokoli): Debilní zápletka. Hovadské dialogy. Rádoby humor. Jakože vyšetřování. Několik kopů do hlavy, z toho alespoň jeden z otočky. Morální ponaučení. Než koukat ještě jednou na tohle, to se radši budu dívat do zdi a po 50 minutách se kopnu do hlavy sám. Jinak co se týče tvůrce, moje oblíbené jsou tyhle: Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou. Chuck Norris má větší obě. / Chuck Norris zničil periodickou tabulku prvků, protože uznává pouze prvek překvapení / Chuck Norris nespí, jen čeká. ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný a úsměvný (jenže neúmyslně) seriál. Chuck Norris drtí soupeře v naprosto idiotských zápletkách a se zlou choreografií (všimli jste si, kope pouze jednou nohou). Co hůř - lepší herecký výkon předvedl snad i v reklamě na Total Gym, ten kreténský výraz, co nasadí díl co díl, je silnou dávkou i pro neznámé ochotníky. Obrodit sledovanost komerčních stanic takovýmhle sajrajtem je trestný čin. Odpad a bez rozmýšlení. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Keď sa raz Walker rozhodne, nič ho nezastaví. Ani vôľa Božia.“ Najvtipnejšie na tomto legendárne zlom seriáli je... že prvé dve série vôbec nie sú zlé! Pametám si, že som si k nim ako tínedžer rád sadal a dostal som pestrú galériu sympatických charakterov, vtedy ešte charizmatického Chucka Norrisa, prekvapivo dobré (na tú dobu) akčné scény, jednoduché, ale nie vyložene primitívne zápletky a chytľavé intro so skvelým univerzom "texaských rendžrov". Treba ale dodať, že potom to išlo skutočne do prde... hlboko do temnoty. Hlboko a ešte hlbšie. Približne počas tretej sezóny sa Chuck vymkol spod kontroly -a nastalo peklo. Priviedol do projektu syna a nechutne nakrútené charitatívne prvky a to bol začiatok konca (a cameá typu Sammo Hunga a Michaela Ironsidea to nezachránili). Nakoniec seriál zmutoval do... do... čohosi. V jednej chvíli Gary Busey predtým, ako má zabiť paraolympijskú športovkyňu (v poslednej chvíli mu v tom Walker zabráni, nebojte sa) vytiahne nôž a povie: „Teba rád zabijem“. Možno nie je sám. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • Zatímco předešlé epizody této série mají nové intro (Walker v podání Chucka Norrise stojí v dlouhém kabátě v popředí Dallasu na pravé straně), zde je ještě užito starší (Walker stojí před Dallasem, ale uprostřed obrazovky). (cheyene)
  • 2.12.2010 se Chuck Norris a jeho bratr Aaron, který se na seriálu také podílel, stali skutečnými texaskými rangery. Dekret, jenž jejich členství potvrzuje, dostali během slavnostního ceremoniálu na služebně rangerů od tehdejšího guvernéra Texasu Ricka Perryho. [Zdroj: IDNES.cz] (oje)
  • V seriáli si zahralo množstvo známych tvári, napr. Giovanni Ribisi, Tobey Maguire, Burt Young, Mila Kunis, Danny Trejo, Tobin Bell, Gary Busey, James Remar, Lane Smith, Frank Stallone, David Keith, Sammo Hung, Cary-Hiroyuki Tagawa, Mako, Tzi Ma, Hulk Hogan, Francis Capra, Josh Holloway, či Sting. (m.a.t.o.)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama