Reklama

Reklama

Crown Vic

  • USA Crown Vic
Trailer 1

Zkušený policista a jeho ambiciózní kolega, nováček v zácviku, vyjíždí na noční hlídku. Ještě netuší, že si následujících pár hodin do rozbřesku budou pamatovat až do konce svého života. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"THERE IS THE WORLD INSIDE THIS SQUAD CAR AND THERE'S EVERYTHING ELSE OUTSIDE OF IT." ------------------ Kto niekedy čakal dôstojného duchovného nástupcu Training Day či Patroly (a nie len nejaký obyčajný povrchný film o polišoch a banditoch), práve sa dočkal a práve ho dostal. Psychológia postáv tu hrá veľkú rolu, na nej sa aj stavia, nedosahuje však úrovne vyššie spomenutých klasík, hoci priestor ísť do hĺbky bol. Atmosféra jednej temnej noci v špinavom Meste anjelov fungovala, zásluhu si berie mimo iného aj hudba. Ak Crown Vic videl David Ayer, rozhodne bol nadšený, jasal a možno aj slintal. Ja som tiež. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ostřílený veterán a nováček patrolují v nočním LA. Takhle jednoduché to je a bohatě to stačí. Svoje místo tu mají výborně napsané dialogy, dojde na střílení i konflikty s jinými policisty, sem tam se člověk dokonce zasměje a fajn jsou věci osobního rázu, které oba policisté řeší. Očekávané finále sice mohlo být drásavější, ale celkový dojem mi nezkazilo. Jane sice nepatří k mým oblíbencům, ale tady mu to sedlo jak máloco. Slušná práce. 80% ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Parádní "sleduj mě a uč se" policejní krimi, kde naplno vyniká sex-appeal Los Angeles, veterán Thomas Jane a celkově temný, tvrdý pohled na téma předpisy X realita. Bavila mě jak konverzace, tak zásahy během noční hlídky, Souza za mě jasný příslib do budoucna. The Guardian ve verdiktu nepřekvapuje: "This witlessly macho crime drama is tedious enough but asking us to sympathise with trigger-happy lawmen is beyond the pale." ...bělošská mačo dvojka hlavních hrdinů, jediná význámnější ženská postava je feťačka, klasický stereotyp co černoch to potížista, nebezpečná republikánská verze zákona & pořádku, zkrátka toxický a samá špatná :) <3 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Velmi důležitý film, protože takový už po Floydovi nikdo nikdy nenatočí (no možná s nebílými lidmi) a proto mírně nadhodnotím. Už teď je to relikvie. Dojde vám to při posledních větách, které Tomas Jane utrousí směrem k bažantovi, který si prožil pekelnou noc. Série policejních zásahů (brilantně i když nijak originálně vypointovaná) ukazuje odvrácenou stranu našeho světa. Ten není šedý, zůstal černobílý, jen se tvrdě pracuje, aby mluvit o tom bylo špatné a trestatelné. Četl jsi na škole 1984? ()

Pete 

všechny recenze uživatele

Tak někde mezi Patrolou a Tlapkovou patrolou. Sledujeme jednu všední noc policejní hlídky, spoustu drobných incidentů a epizodek se spodinou společnosti, s kriminálníky, i s lidským odpadem z řad policie. Je to o něco zábavnější než pozorovat při práci uklízečku nebo popeláře, ale zas ne o moc, a všichni mě tu strašně s*ali. Já mám velký respekt k jejich práci, podobné filmy mám rád, Crown Víc je ale laciný, není vůbec ničím zajímavý, a hodně mě zklamal, proto ta přísnost. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Napriek tomu, že sa celý dej filmu odohráva v kalifornskom Los Angeles, tak jeho natáčanie prebiehalo v meste Buffalo. (MikaelSVK)
  • Ústřední dvojice se do vysílačky ohlašuje volacím znakem 20-L-14. Písmeno L však používají pouze vozidla s jedním policistou, vozidla se dvěma policisty používají písmeno A. Správně by tedy mělo být 20-A-14. (Hal_Moore)
  • Celosvětová premiéra proběhla 26. dubna 2019 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama