Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 6

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 6

Recenze (139)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Silnejšie tri. Asi v živote nikdy som nevidel toľko frekvencie krásnych žien. Do plusu to dáva fakt, že nie samoúčelne obsadených. O hereckom talente Charlize som nikdy nemohol povedať nič zlé, ale čo mi na nej vždy vadilo bol ten strojený chlad. Tu ho jednak naplno využila a v zápätí trochu ten obraz naštrbila. Takže za mňa bravó a minimálne ten globe podľa mňa mala dostať. Kamera a strih typu "divák, si tam a teraz" ma vždy brala, takže good as well. Čo mi vadilo bolo príliš veľa "podstatných" postáv. A celkovo som sa chvíľami strácal, že kto komu kde čo prečo. Asi skôr chyba na mojej strane, ale čo už. :-) Nicol a Margot u mňa zase o rebríček vyššie. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Víceméně promarněná šance... Film o důležitém tématu, které měl zpřístupnit a objasnit ideálně všem, a přitom taková obyčejná a nepřekvapivá nuda určená zase jen úzkému okruhu diváků. Nejzajímavější postavu hrála Margot Robbie, a to nejspíš proto, že byla vymyšlená, respektive že do ní scenárista zhustil více jiných postav, zatímco Nicole Kidman mě takřka neoslovila a Charlize Theron dopadla jen o málo lépe. Obě ženy prominou, ale druhou nejzajímavější postavou byl Alies v podání Johna Lithgowa, což ovšem tvůrci zamýšleli jen stěží. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Měl by to být zajímavý příběh, ale přijde mi, že je podané strašně komplikovaně. Hodně postav, které jsou si navíc vcelku dost podobné. Hlavní tři jsou sice rozlišitelné, ale všechny vedlejší jsou zaměnitelné. I tak to ale stojí za podívání, i kdyby jen kvůli tomu, aby člověk viděl, jak začalo #MeToo v redakci Fox News. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, kde sa to len hemží blondýnkami a to na obálke nie je ešte Alice Eve, ktorá hrá dokonca ako blondína právničku. Aká to pocta, že nemusí byť každá stereotypne znázorňovaná ako hlúpa hus a zlatokopka! Film je však natočený zrejme skôr pre ženy ako mužov. Znázornenie sexuálneho obťažovania alebo toho, čo niektoré ženy považujú za harašment. Už je to tak prehnané, až sa pomaly muži budú báť povedať kompliment, otvoriť ženám dvere, pomôcť s ťažkým nákupom, proste správať sa ako gentlemani. Keď o to ide tým feministkám, tak klobúk dole, úspešne sa im darí šíriť lesbizmus ako nevyhnutný dôsledok presadzovania názoru, že všetci muži sú predátori a prasatá. No a samozrejme všade musí byť Trump, ľavicový Hollywood za nezaprie. Inak ale výkon Theronovej výborný, možno hodný aj nominácie na Oscara a jej podoba s Megyn Kelly je takmer neuveriteľná. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"TO GET AHEAD YOU HAVE TO GIVE A LITTLE HEAD." ----------- Stále je to bez debaty do neba volajúci odpad, sám som si však nasral do kapusty, lebo som si myslel, že to bude miliónkrát horšie, že to bude až tak zlé, že teraz, po zhliadnutí, proste odpad dať nemôžem. Po filmárskej stránke sa, prirodzene, nejedná o najhoršiu robotu, o tom žiadna. Lithgow hrajúci Ailesa je fenomenálny, blonďavé trio taktiež ide slušné bomby, pričom pri Theron sa môžeme baviť o výkone roka, Margotka vynikajúca. K "posolstvu" filmu sa vyjadrovať nebudem, lebo je také sprosté a naivné, až si nevidí za horizont svojho žihadla a topí sa vo vlastnom pokrytectve a autentickejší doják vie lepšie urobiť aj Inga Lindström. A pre tých, ktorých by náhodou zaujímal tento stokársky, zbytočný príbeh viac, odporučím radšej Gibneyho doku Divide and Conquer. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • „Nevyrostla jsem na sledování Fox News,“ uvedla Margot Robbie pro Entertainment Weekly. „Nevyrůstala jsem ani na stejném místě jako Kayla. Poměrně dlouho jsem s jejím pohledem na svět bojovala, ale Twitter se ukázal jako účinný nástroj, abych ji lépe pochopila, protože lidé jsou na Twitteru poměrně hlasití.“ (Duoscop)
  • Natáčalo sa v Los Angeles aj napriek tomu, že dej filmu sa odohráva v New Yorku. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama