Reklama

Reklama

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (229)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bubák je dobrej a podobný typ hororů umí být napínavej už z podstaty. O žádné velké filmové umění se nejedná a divák si nesmí všímat takových drobností že sotva vylezu před barák, tak mě prostě sejme auto a trefí se mnou do stromu. Vtipná postava chybět samozřejmě nesmí, co na tom že se jedná o potetovaného kněze. 50% ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Predpovedateľný príbeh, ktorý síce neurazí ale dostatočne unudí. Nápad sám o sebe nie je zlý, aj keď určite čerpá z pre nás známeho Final Destination. V prvých momentoch sa využívajú časté falošné jump-scary, ktoré sú navodené iba hudbou, a úprimne už pri treťom "dramatickom" otvorení skrine, som prevracala oči. Scenár bol typický pre takýto typ filmu, nezmyselné postavy, ktoré povedali jednu/dve dramatické vety a v príbehu sa viac neobjavili a podobne. Hlavná hrdinka nebola nesympatická, ale pre mňa bola mierne nezaujímavá, omnoho viac sa mi páčili herci vo vedľajších úlohách, napríjlad Talitha alebo aj Peter Facinelli, ktorý hral výborne (neznášala som ho od prvého momentu). V kine som zvyšovala vekový priemer (sekundoval mi starší pán v druhom rade), keďže naň išli väčšinou stredoškoláci. Ale nebolo to najhoršie, dalo sa. 45% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak byl jsem na to dost zvědavý, nebudu lhát, akorát jsem se bál, že z toho vypadne typický tupý slasher - a ono že jo. Rozjezd to mělo celkem slušný, ale pak, jako by tvůrcům došly nápady, to začne vykrádat co může, něco si vezme z Nezvratného osudu, syžet připomene Zmeškaný hovor, pak tu máme nějakého toho ducha/démona a jelikož se jedná o horor pro puberťáky, přidáme nějakou strašně vtipnou postavu, tady konkrétně potetovaného kněze, který evidentně ani v Boha nevěří a Bibli bere jako fantasy četbu. Ha ha ha. Jinak ostatní postavy tu nelezou na nervy, ale stejnak je to jedno, protože kdo umře a kdo ne, odhadnete poměrně jednoduše. A co ještě nesmí chybět ve správném klišovitém hororu? No jasně, ten typický konec, kdy zlo přemůžou, ale ono se stejně vrátí! To už mě nepřekvapí, to mě spíš naštve. Důvod, proč ten duch vraždí skrze tu aplikaci je stupidní a ani moc nedává smysl a pokud mi to neuniklo - od jisté chvíle to začne být celkem nuda - napadlo někoho z těch štduáků tu aplikaci odinstalovat? A když byli u toho hackera, proč se nepokusili tu aplikaci nadobro zničit? Ne, místo toho si jenom přepíšou data smrtí, inteligenti. A ten hacker by to evidentně uměl... Ale co zde budu všechny ty nelogičnosti vypisovat, prostě se nejedná o žádné překvapení, jakým pro mě byl americký remake Zmeškaného hovoru, tohle je prostě odreagování pro mladé, na které člověk rychle zapomene. A myslím, že Justin Dec od toho filmu ani víc nechtěl. 2* ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Velmi mizerné béčko pro děti a jednodušší puberťáky mé očekávání nezklamalo. Jakási obdoba Nezvratného osudu postrádající však jeho originalitu i zajímavé smrti. Atmosféra nulová, tvůrci nestraší, pouze, jak je v posledních letech módou, lekají. Takže každou chvíli někde něco vybafne za doprovodu výstřelu z kanónu, ale otrlý divák se už stejně nelekne. Směšný bubák celou tuhle šaškárnu završil. A proč tedy dvě hvězdy? Jedna za scénu před komisí v nemocnici a druhá za ponaučení, že je dobré přečíst si smlouvu, než ji odsouhlasím. Napsal bych, že to rozhodně není film do kina, ale distributor možná vydělá, jelikož sál byl téměř plný dětí a puberťáků. Jim se to možná i líbilo... ()

applause 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem čekala něco lepšího, ale pak to byla standartně klasická americká kravina. Téma filmu - aplikace, díky které se dozvíte, kdy zemřete je zajímavé samo o sobě. Nicméně zpracování už je tu horší. Film mě docela zajímal skoro do své třičtvrtiny, ale pak už to bylo přehnané, hlavně ten konec. Hustej byl moderní kněz. Jinak by se nic nestalo, kdybych se na film podívala doma nebo ho vůbec neviděla. Nedoporučuji. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) od 1. apríla do 6. mája 2019. (Arsenal83)
  • Během závěrečných titulků hraje skladba „Style“ od Foster The People. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama