Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (167)

Cermbo 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, ať už z důvodu slabého marketingu či koronaviru, tak "Honest Thief" jsem vůbec nikde předtím nezahlédl. Byť se jedná o snímek trošičku sluníčkový a svým způsobem jednoduchý, tak o zábavu není nouze. Napětí zde fungovalo celkem parádně a sem tam i humorné hlášky. Filmy Liama Neesona mě jen málokdy zklamou. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Mám takovou teorii, že film, ve kterém déle jak 10 minut hraje Jai Courtney bude sračka a zatím se mi ti to potvrdilo vždycky. Tentokrát však není chyba pouze v něm, ale hlavně v režii a scénáři, které se předhánějí, co bude působit debilněji. Neesona je mi upřímně líto a vzhledem k tomu, že to není jediná sračka za posledních pár let, mám o něj i trochu strach. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

I mě už ty neesonovky celkem přešly, ale kadence již není taková, takže jsem byl zvědav i na tu loňskou. Chvilku to vypadalo, že bude Neeson konečně záporák, nicméně už podle názvu a obsazení Jaie Courtneyho (ke kterému mám velice ambivalentní pocity) se dá leccos odtušit. A musím přiznat, že mě to docela dost bavilo a fandům nenáročného a nepříliš akčního thrilleru můžu jenom doporučit, nicméně do kina už bych na to nešel...70% ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Liam Neeson sa po úspechu filmu Taken z roku 2008 zaradil medzi popredné akčné hviezdy súčasnosti. Jeho filmy o postarších mentoroch, ktorí sa vydávajú na cestu pomsty sa poväčšinou trafili do diváckeho vkusu a priniesli vcelku solídnu akčnú zábavu. Tentoraz je z Neesona bankový lupič, ktorý sa rozhodne svoje remeslo povesiť na klinec, aby sa mohol venovať svojej partnerke. Chce sa priznať FBI a odovzdať lup cca 9 miliónov aby dostal nižší trest. Netuší však, že o jeho lup prejaví záujem skorumpovaný agent, ktorý sa nezastaví pred ničím. Žiadna veľká honička sa však nekoná a na filme je poznať jeho neveľký rozpočet. Za celý film som sa dočkal troch krátkych prestreliek a zopár bitiek medzi Neesonon a oným agentom, ale chýba tu akékoľvek napätie a spád. A o záverečnej gradácii nemôže byť ani reč. Rozhodne jeden z najslabších thrillerov tohto roku. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $14,150,777Tržby Celosvetovo $29,404,235Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ To už nie je ani smiešne, Liam Neeson a jeho x-tá variácia slušného likvidátora z Taken, on proste nechce ale musí všetkých spráskať a vykosiť. Lepšieho človeka, čo tak slušne kradne pre dobro duše nie je široko ďaleko. Scenár jasné béčko, zloduši rovno z kruhov FBI, prečo nie aj tam sú len nenažratý ľudia, na hranici chudoby. Aspoň to má riadny ráz stále sa niečo deje, uteká sa z miesta na miesto, hľadá sa popritom kúsok dôvery k vyslúžilemu vykrádačovi trezorov... a tak dobre, čo nás zas čaká na budúce, aký výlev, či výplach. Neeson sa chce stať akčnou stár nového milénia, Seagal, Van Damme, Adkins, traste sa. /45%/ ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Film je věnován milující vzpomínce na Lauru Lynn Williams. (Rominator)
  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)
  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)

Reklama

Reklama