Reklama

Reklama

Dan Forester je středoškolským učitelem, má manželku a malou dceru. Žije v Americe, a ta je náhle vyděšena návštěvníky z budoucnosti, kteří odhalí, že za 30 let na Zemi zaútočí podivná a nelítostná mimozemská stvoření. Lidstvo má tak málo vojáků, že jedinou nadějí je cestovat časem do minulosti, naverbovat armádu a přivést ji do budoucnosti, kde bude bojovat  ve „válce zítřka“ proti mimozemským tvorům. Svět lidí žije ve vypůjčeném čase. Dan je vtažen do podivného konfliktu, odhodlaný udělat všechno pro záchranu světa. Ocitá se v troskách městského bludiště zamořeného mimozemšťany spolu s armádou nevycvičených vojáků… (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (613)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Verbal trolling vytasil masivní slabinu - šéfiku, jak můžeš vopětkovat film, v němž je všechno, co jindy tak epicky odpaduješ, přítomno v mnohonásobně teplákovštější míře? Ajajaj! No, takže k filmu: válka zítřka je dost včerejší. Je docela zábavná a kvalitně protrikovaná, ale fakt se nedá vydržet, jak strašně retardovaně a pateticky se chovaj lidi i vetřelci. Brečet nad rozlitým vykrádáním všeho možnýho a debilitou zápletky nemá cenu, jelikož je vše provedeno roztomile bezelstně a snad to nikdo nemyslel vážně (SPOILER - ne, ani umírající céry ve chřtánech příšer mě nerozdojily - dyť o co jde, když se fotr s potřebnou věcí k likvidaci hnusáků vrací do minulosti a JEDINÉ TAM může všechno změnit?). Pratt při snaze hrát v komický křeči, Strahovski šmrncovní, Simmons potěšil (jako vždy). Ve finále je fajn, že to nedopadlo tak špatně, jako megatrapnej a supersterilní MEG - tohle je sice taky okatě zakázkovej film, ale z nějakých nápadů přeci jen žije a baví často ve chtěných i nechtěných ohledech. Edit. k říjnu 2021 Dnes jsem viděl nějakou ukázku na facebooku a musel jsem se mrknout na CSFD, abych si připomněl, že jsem ten film už viděl. Asi tolik k tomu, jak moc zůstane člověku v hlavě. (: ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mal som dosť, keď tam v neprehľadnej streľbe černoch asi 120x za sebou zopakoval slovo shit. To sa musel scenárista zapotiť. 120 krát napísať to isté slovo, to je pomaly ako trest od pani triednej učiteľky. A vlastne mal ostať len pri tomto, pretože zvyšok bol zdrap papiera s dierami, v podstate Edge of tomorrow z výpredaja za korunu. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

S VOD filmy mám obrovský problém v tom, že ve většině případů mají potenciál, ale zpracování je pohřbívá. Za celou pandemii jsem viděl snad všechny "zásadní" VOD filmy a od poloviny jsem od počátku nic nečekal a zbývající polovina mě zklamala. Od Války zítřka jsem nic nečekal, trailery mě nechaly chladným a o to větší bylo moje překvapení, když se z ní vyklubal zábavný film. Chce to čas a první třetina je možná až zbytečně natahovaná a celková délka filmu docela neopodstatněná, ale nevadí to. Jak se film rozjede, baví jak střídáním lokací, tak i různými podobami akčních scén, které se nikdy neopakují. A to, že se jedná o guláš z Dne nezávislosti, Na hraně zítřka, Vetřelců nebo dokonce Věci, ve výsledku vůbec nevadí. Když nad tím přemýšlím, možná jsem neviděl zábavnější "hloupý" blockbuster od prvních Transformers. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná military sci-fi pro táty a jejich dcery. Zvláštní příběhová struktura, kde se věci nedějí úplně popořadě a ta největší řachanice není na konci, docela funguje a divák se nenudí. McKay zdárně serfuje na vlnách humoru i patosu, ale zvládá i vážnější scény. Překvapivě je hlavní síla Zítřejší války v emocionální rovině. Akce je výborná, jen často dost videoherní, ale ty malé scény, které jdou proti tepu dnešní doby... ty o tradičních rodinných hodnotách a o tom, že chtít víc je špatné pro vztah a může vás to zabít, ty to táhnou. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Svěží vítr mezi aktuální scifi tvorbou. Na VOD sítích se momentálně objevují desítky novinek ročně, ale málo u kterých by se dalo mluvit o nějaké kvalitě. Naproti tomu Tomorrow War má super obsazení, rychlý děj a i přes delší stopáž jsem se u filmu nenudil. Kvalitní příběh rychle odsýpal a nikomu necpal různé politické moderní hovadiny. Prostě dostal jsem přesně to, co bych od áčkového scifi akčňáku čekal. Za mě rozhodně spokojenost. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení začalo 1. září 2019 a skončilo 12. ledna 2020. Natáčelo se na Islandu a v Atlantě. (SONY_)
  • Film by vyroben společností Paramount pro kina, ale díky viru covid-19 ho Paramount prodal Amazon Prime Video za 200 milionů amerických dolarů. (JasonCZ)

Související novinky

Amazon ve velkém rozjíždí investice do obsahu

Amazon ve velkém rozjíždí investice do obsahu

05.02.2022

Když Amazon oznámil poslední finanční výsledky, podstatná sekce ohlášení náležela audiovizuální zábavě, která je pro firmu čím dál podstatnější. Za filmy, seriály a hudbu loni utratila 13 miliard… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

Reklama

Reklama