Reklama

Reklama

Roztříštění

  • USA Fractured (více)
Trailer

VOD (1)

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

choze 

všechny recenze uživatele

Paranoidně-thrillerová zívačka, která by takto natočená nezaujala ani před těmi pětadvaceti lety, z kteréžto doby jakoby vypadla. I když tehdy by možná trochu líp zafungovalo závěrečné odhalení, které dneska absolutně nepřekvapí, ale v době před všemi těmi Kluby rváčů a Šestými smysly, by možná ještě šlo. Po dlouhé expozici přichází dlouhé a nezáživné handrkování se s nemocničními zřízenci a pobíhání po nemocnici, kde byl jediný trochu cool moment, když si omámený Worthington napálil adrenalinové injekce, aby se udržel na nohou. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

7/10. Do poslední scény se ptáte jestli je to, co vidíte, skutečně pravda, a nebo to je fikce. A to ani nemusíte sledovat věřte nevěřte, protože tohle je daleko lepší. Přesvědčivé herecké výkony 2 hlavních postav (Lily Rabe už má s podobným žánrem zkušenost ze seriálu AHS) a zde si užívá svou oblíbenou roli. Jednoznačně jeden z povedenějších kousků co můžete nalézt na Netflixu. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Brad Anderson po Tísňové Lince servíruje další napínavý Thriller, který Vás nenechá vydechnout! Perfektně zahraný Sam Worthington jde do nemocnice se svou manželkou a dcerou, která byla zraněna při pádu z výšky a je odeslána na CT vyšetření. Hodiny ubíhají a dcera s manželkou nikde. Od téhle chvíle nastává solidní paranoia, kde až do posledních minut nebudete vědět, zda je hlavní hrdina pomatený blázen, či nemocnice skrývá temná tajemství. Velmi napínavé, skvěle zahrané i zrežírované s poutavým dějem a slušným rozuzlením, které sice není až tak překvapivé, ale je dostatečně uspokojivé. Doporučuji. Lepší nervák tu dlouho nebyl. 80% ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Pro snouflejks co si libují v tom být ofended upozorňuji, že komentář asi obsahuje spoilery. Nebo možná ne. Možná jsem si je jen vymyslel v hlavě a ve skutečnosti jsem napsal něco úplně jiného. Paranoia, jeden nikdy neví. Takže nečtěte. Ale co kdyby tu bylo možné nalézt návod na záchranu vašeho života? Nebo alespoň na Záhorskou růži? No, dost už těch nesmyslů. Prakticky všechno co si myslím o filmu už sepsal honajz, mě to jen naštvalo o hodný kus víc. Celou dobu jsem si říkal "jestli to skončí takhle, tak se naštvu," a ono to přesně tak skončilo. Nemůžu se konečně zbavit dojmu, že novodobá ideologie (natož Netflix) nemůže ukázat otce, nota bene ještě bílého, jako zachránce a ochránce rodiny, a tento požadavek diktoval onen "překvapivý" zvrat ve zvratu. Zasloužené dva body. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

"Fractured" je zaujímavo natočená a napínavá thrillerová dráma. Pravda, viac než s nejakými efektmi si musíme vystačiť s príbehom, "halucinogénnou" kamerou a hereckou mimikou, dotvárajúcou atmosféru i dej. Menší rozpočet je umne zamaskovaný atmosférou šialenosti, neustálych pochybností a nejednoznačnosťou v správaní väčšiny postáv. Celé je to zabalené do takého "snového" psycho filtra. Kamera dobre predvádza hlavného hrdinu v strese či v panike. Solídne tempo i zápletka vydrží takmer celý príbeh, ktorý má fajn rozuzlenie. Pre mňa rozhodne jeden z tých lepších filmov štúdia Netflix, ktoré väčšinou vsádza na jedno herecké eso. Tu padla voľba na Sama Worthingtona. Nemôžem tvrdiť, že Sam je bohvie aký herec, ale tu ten jeho výraz našiel perfektné uplatnenie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Při rvačce ve výtahu se mění umístění věcí na podlaze. (Duoscop)
  • V žiadnom prípade takto nezareaguje žiadny z personálu nemocnice na zmäteného pacienta s možným poranením hlavy. (Pat.Ko)
  • Nemocnice ve filmu se jmenuje „Kirkbride Regional Hospital“. Inspiraci si režisér vzal ze snímku Vražedná terapie (2001), kdy jedna z budov ve filmu se jmenovala „Kirkbride Building“. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama