Reklama

Reklama

Zástupce šerifa Joe "Deke" Deacon (Denzel Washington) je z Kern County v Kalifornii vyslán do Los Angeles na rutinní práci sběru důkazů. Místo toho se spolu se svým novým parťákem Jimem Baxterem (Rami Malek) přímo zapojí do pátrání po sériovém vrahovi, který terorizuje celé město. V průběhu sledování a vyšetřování podezřelého (Leto) se začínají odkrývat znepokojující tajemství z Dekeovy minulosti, která by mohla ohrozit nejen tento případ. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (271)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ovšem tohle mě sedlo. Já to nevnímal jako kriminálku, kde hlavní metou je odhalit a usvědčit vraha, ale kde hlavní pointou je obyčejné lidské svědomí a to se mě díky brilantnímu zvěru moc líbilo. Výborná práce, panové John Lee Hancock  a Thomas Newman, díky Vám to bylo o atmosféře a jinakosti. Pokud jde o herectví u Ramiho Maleka mě tady nesed ten předkus není moc košér koukat na něco takto temnější, když jedna z postav připomíná Bugs Bunnyho, ale zase Jared Leto, to je Pan herec. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film se zvláštní atmosférou, rozhodně určený pro neunaveného diváka. A to já jsem nebyl, musel jsem to vidět kouskovaně, což mě mohlo ovlivnit. Film pro tři oscarové herce a kupodivu musím konstatovat, že mě poprvé neiritoval Rami Malek, naopak se mi velmi líbil a skvěle se se dvěma dalšími hereckými bardy doplňoval. I když nemám rád tyto typy konců, u tohohle příběhu a snímku jej dokážu akceptovat, a tak nějak mi připadá přirozený. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $11,800,000Tržby Celosvetovo $20,200,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ V prvom rade dosť slušné obsadenie, ktoré aj v celku dobré hrá v tomto dosť ponurom thrilleri. Malek zo svojím uhraničným pohľadom je fakt psycho detektív na pohľadanie, fakt priama konkurancia s Jaredom Leto. Thriller strašne zamotá hlavu a nechá si diváka vytvoriť výsledok vyšetrovania podľa svojej domienky. Dosť mi to pripomenulo štýl Denis Villeneuve a jeho Unesené. Je mi jasné čo týmto režisér skúša na diváka, je to fakt o malých veciach, len si to treba rozmeniť na drobné, kebo v konečnom výsledku to môže vyznieť všelijak, čím ostane taká všemožná pachuť necelistvosti diela ale ja som s týmto výtvorom spokojný ale nie zas úplne nadšený. /65%/ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Silně nevyužitý potenciál velkých herců, který pohřbívá rutinní režie ale ve výsledku se přeci jen nejedná o úplně špatný film. Hlavní problém je v tom, že všichni očekávali thriller po vzoru legendární sedmičky a dostali temné drama o to, že všechny dožene temná minulosti. Minimum napětí, chybějící kriminální pátrání, ale svým způsobem vtahující atmosféra, která se nedá úplně popsat. Denzel Washington mi už přijde z úlohy, kterou nahodil před 17 lety v Muži v ohni, docela unavený. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľmi zdĺhavý a nezáživný rozbeh, ktorý nedával žiadny konkrétny zmysel. Až keď do deju vstupuje Sparma, tak to konečne nabralo na atraktivite a chytilo to ten správny thrill-feeling. Dvojica Deacon a Baxter na stope zločinu sériového vraha išli po Sparmovi za každú cenu, a ten si celú policajnú pozornosť náramne užíval. Trojuholník medzi hereckými esami Denzel-Remi-Jared bol vynikajúci, a v tomto prípade herecké ich kvality náramne zavážili. Vyvrcholenie deju v znamení posadnutosti napokon prináša fascinujúcu pointu, a tie posledné scény boli fakt Top! Len škoda, že cca prvá polovica filmu bola naozaj nezáživná. Tá druhá bola oveľa oveľa lepšia, no v celkovom merítku je to tak akurát na 3*. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (16)

  • Aby vyzeral zlovestnejšie, Leto nosí tmavé kontaktné šošovky, keďže oči má modré. (Arsenal83)

Související novinky

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Reklama

Reklama