Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dávná zášť se znovu vynoří a Rhaenys nabádá ke zdrženlivosti, zatímco Daemon přijíždí do Harrenhalu, aby shromáždil armádu. (Max)

Recenze (36)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbytečné natahování děje už ve třetí epizodě. Divák je nucený sledovat jedno zasedání rady za druhým a přitom se děj nijak nehýbe. Místy si tak připadáte jako při zasedání v poslanecké sněmovně. Narozdíl od poslanecké sněmovny se v rámci tohoto seriálu dialogy dají poslouchat, takže jsem vyloženě netrpěl. Děj se tvůrci sem tam pokusí rozhýbat záběrem na nejednoho pimpulu. Zatím rozhodně jediný nemastný a neslaný díl. [75 %] ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělém úvodu slabší epizoda, ale i přesto se zde děj posunul hezky kupředu. A tohle bych rád zdůraznil. Pro některé diváky je to nuda, pro mě je to super promyšlená podívaná. Jsou zde nakousnutý zajímavé náznaky do budoucna. Daemeonova pasáž velmi dobrá (cameo jedné herečky mega potěšilo). Poslední scéna super jen si myslím, že se z toho dalo vytěžit víc. P.S. Ty sexuální scény tady nabraly v jeden moment víc na obrátkách než v celém GOT. To mi přišlo už moc. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Základem Písně ledu a ohně, a mám na mysli literární předlohu, jsou dialogy a intriky. Boj o trůn není jen to, že se někde střetnou armády a zmasakrují se, protože to je vyvrcholení. Pokud má dotyčný vyhrát a zmocnit se trůnu, pak si musí pečlivě připravit půdu a zvážit všechny možnosti i okolnosti. Divák, co si myslí, že se celou sérii budou všichni jen mydlit, bude logicky zklamán a já tleskám tvůrcům, že se k tomu nesnížili. Tentokrát jsem navíc ve výhodě, páč předlohu pro tuhle sérii neznám, tudíž nemusím srovnávat. Nikdy nelze natočit knihu, jak je napsána, přesto má člověk často pocit zklamání, anžto většina adaptací zkrátka selhává. Dík za draka i bordel, konečně připomenutí raných časů GOT. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco se minulé díly plně soustředily na rod Targeryanů a Hightowerů, tak teď se na scéně objevuje celá řada jiných postav, jenž dostane prostor v dalších dílech. Jen je malinko škoda, že seriál nebudoval i ostatní rody již od začátku seriálu, takhle je to jednak těžší pro orientaci a člověk se nezbaví pocitu, že ty postavy se tam objevily mávnutím kouzelného proutku. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět se chodí kolem horké kaše. Je sice cítit, že je válka na spadnutí. Nic to ale nemění na tom, že kaše začíná chladnout. Tvůrci „budují napětí“ tak dlouho, dokud vás už nezačne srát, že se nic neděje. Pletichy k dosáhnutí moci jsou v plném proudu, ale všechno se mi zdá jaksi jalové. Opět příliš mnoho nicneříkajících scén. Postava Asiatky, která by se ráda vyšplhala pletichařením až do nejvyšších pater a měla se dobře, mi moc nevoní. Nechci být za šovinistu, ale i blbec musí vidět, že ženský na to prostě nemají… Chtělo by to zařadit nějakou pořádnou, bezcharakterní svini, kterou budete fakt nesnášet. Škoda… Musím ale ocenit naprosto perfektní záběry s draky. Za mě jsou jak živí a vždycky mě moc láká se na nich proletět. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama