Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O deset let později. Rhaenyra čelí Alicentiným neustálým dohadům o svých dětech, zatímco Daemon a Laena zvažují nabídku v Pentosu. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (95)

mata77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rod Draka sa mi po zhliadnutí polovice série začína javiť ako temná telenovela, okorenená drakmi. Samozrejme to teraz nemyslím sarkasticky, alebo ako čistú kritiku. Lež ako najsilnejší filmový dojem, ktorý na mňa po šiestich epizódach doľahol. Seriál si drží kvalitný a vysoký vizuálny štandard, nanešťastie pokračuje v podstate od začiatku v pretrvávajúcej vzťahovej dráme. Netvrdím, že Hra o Tróny nemala jalové diely, tu mi už ale citeľne začína chýbať nejaké to dobrodružstvo a akcia bez výtlaku na hádky medzi postavami. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nechápu, proč zrovna tato epizoda je tak podceňovaná. Larysův závěrečný Shakespearovský dialog se kterým se dá v mnohém souhlasit přestože to je sociopatický přístup, tak sám o sobé je za pět hvězd. Oceňuji nakonec volbu udělat z Velaryonů černochy, protože to dělá z Viseryse a Rhaenyry mnohem větší svině. Jinak obě herečky jsou naprosto fantstické a navázali na předchozí mladší dámy s nadhledem a grácijí. Daemon je dospělejší, usedlejší a vidět ho s kompletně změněným pochodem myšlenek to je něco naprosto fantastického stejně jako interakce s rodinou. Těším se na další epizody. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chaos. Ďalší skok v čase, ako by sa nič nedialo a vymenení herci, aj keď chválim, že spotená kráľovna vyzerá lepšie, než kedykoľvek predtým ako princezná. Ale predsa len nejaké poučenie tu je: Ak uvidíte nahého chlapca masturbovať v okne, nemajte mu to za zlé. To je len následník trónu u Targaryenovcov. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to zabili. Člověk získal nějaký vztah k postavám, ale 10ti letý časový skok mnoho změní. Vůbec mi to nesedlo, dějové nitky zpřetrhány a navázat se je za mne nepodařilo. A primárně se řeší politika, bastardi a vlivy lidí/rodů. A dračí polítačky s nějakým tím grilováním to nezachrání. Jak velká škoda... 45% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Roky ubehli a svary medzi kralovnou a princeznou Rhaenyr-ov sa vyostrili skrze ich deti. S prekvapenim, kral este zije, takze zrejme nemal "stone disease". Co sa stalo z kralovny a zatrpknuteho "white-knighta", co chcel spachat seppuku som si teda nepredstavoval. Pripodobnenie krivajuceho "chrobaka" a jeho "bezjazycnych" assassinov fest pripominalo "Littlefingra" z povodneho GoT. Silna bola i scena Deamon-ovej zeny a najvacsieho draka, ktoreho lebku sme tak-isto videli v katakombach GoT. Ingtrigy a vymknutie sa niektorych veci z pod kontroly "at it's best". Pecka, hoci opat takmer bez akcie. 85% A ano, bude nam chybat svojrazna a britka predstavitelka mladuckej bielovlasej princezny, je to jasny zostup. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama