Reklama

Reklama

Rodiny se sjíždějí na pohřeb, který se koná na Náplavomarce. Viserys vyzývá k ukončení bojů a Alicent se dožaduje spravedlnosti. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (85)

vydumnica

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prečítala som si všetky recenzie k tejto epizóde, aby som sa uistila, že naozaj nemám až také zlé oči. Celkom sa mi uľavilo, že nie som sama, komu tie tmavé scénky prekážali!!! Mám pocit, že aj 60% z celkovej dĺžky (možno aj viac) som poriadne nevidela, darmo, no vizuál tentokrát nula bodov, to potom človek ani nemôže mať radosť z toho, čo pozerá. Malo by to byť zakázané. Bola som vďačná drakovi, že aspoň na sekundu či dve to tam pekne rozsvietil. V tomto ohľade ma táto epizóda skutočne sklamala. Hodnotenie si ešte premyslím, ale max. 3*. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daemon jako vždy fantastický. Pohledy postav nemají chybu. Dialogy výborně napsané. Atmosféra by se dala krájet. V posledních dvou dílech jsou scény s draky vynikající. A znamenitá režie Miguela Sapochnika. Rod Draka si u mě tímto dílem upevnil pozici seriálu z kterého nemůžu spustit oči. Zatím je to naprostá paráda. P.S. Aemond bude skvělá postava.... snad. :-) ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hádka všech přítomných rodů celý díl povýšila. Jasně se definovaly strany konfliktu, i když to nebylo žádné tajemství.  I samotný závěr se vydal zajímavou cestou. Přesto mi v seriálu chybí větší zápal, či spíše dopad konverzačních scén. Je to důsledek předem vyložených karet na stůl. Zásadní otázky, které měly tvořit páteř sváru a domněnek jsou již dávno odhaleny. Nedaří se pak budovat dostatečné napětí a scény postrádají kouzlo. Mám s tím problém celou sérii. Náprava může dorazit v druhé řadě. ()

groz122 

všechny recenze uživatele

Tak po ukecaných 4 dílech, které se odehrávaly všechny na jednom nádvoří a v třech komnatách se konečně děj někam posouvá. Řekl bych, že je ale docela pozdě. Celý díl se opět jen kecá a i když se zde už pořádně rozjíždí tahání za politické nitky, tak mám pocit, že všechno tohle už jsme viděli v jiných seriálech uděláno lépe. Epizoda jako taková vyznívá velmi slušně. Ale objektivně jen díky pěkně natočenému konci. Prvních 40 minut je poměrně nudných. Snad se zbytek série tímto dílem nastartuje a začne konečně opravdový Tanec Draků. (na základě knižní předlohy se hlásím k Zeleným) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice jsem půlku dílu stál tak 1 cm od televize, abych něco viděl a vřely ve mně negativní pocity jako při sledování Dlouhé noci před 3 roky, ale druhá polovina je kulervoucí přehlídkou vypjatých situací, které dění pomalu vykopávají do pozice, z níž může začít to, na co všichni čekají už od první epizody - ta pravá "Hra o trůn". ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama