Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rhaenyra truchlí nad tragickou ztrátou a snaží se udržet říši pohromadě. Daemon se připravuje na válku. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Správná spojenectví, osudová dilemata a klíčové zvraty. Je dobré vědět, že tvůrci nezapomněli tvořit dechberoucí materiál. Jen škoda, že musel přijít až v posledních epizodách s výjimkou té první úvodní. Vyjimečná triková práce, skvělá výprava, závěr v napětí, které by se dalo krájet a zřejmě nejlepší scéna z celé série. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prima, konečně tomu člověk může dát aspoň 4*. Kdyby seriál vynechal těch 8 proplkaných a nudných epizod o ničem a začal devátou epizodou smrtí krále bez charismatu, nebyl by to zdaleka takový propadák. Finální epizoda série se konečně aspoň trochu přiblížila fenoménu GOT. Novopečená nepomazaná královna se sice původní opičce nevyrovná, z Démona se stal trochu podpantoflí chlapík a ani ostatní ansábl není pořád bůhvíco, ale Jan Legolas Žižka z rodu Targarienů to nakonec zachraňuje svým charismatem a sympatickou nasraností a nepřátelstvím. Byť mu koule byly trochu zapilovány, alespoň dle některých zdejších uživatelů, anžto v knize to prý neměla být nehoda, leč čiročirý bohapustý záměr... PS: Cha chá - von tady toho největšího frajera seriálu hraje největší jebo z Posledního království?  :-))  nee, fakt je to ten samej herec? ()

Reklama

TostTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak to byla jízda, prvně opravdu nechutný potrat a pak se celý díl připravuje vlastně na další sérii a budoucí válku a ten konec je klasicky další extrémní zvrat který podle mě změní hru.    POZOR SPOILER! Je to až vtipné ten rozdíl mezi draky. Rhaenyra jich má možná víc ale zelení mají giganta, takže zklikvidovat dráčka jedním kousnutím není problém. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá polovina epizody nabídla silné momenty a závěrečný pohled do kamery byl úžasný, silný a emotivní. Válka se rozhořela a její plameny pohltí říši. Protože když se naštve žena, která projde porodem, okamžitou ztrátou dítěte a do toho ji spadne břímě koruny na její hlavu v rozpětí několika desítek hodin, víte, že tato msta bude velká. A krvavá. Rozehrání pro další sezónu se vydařilo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále jsem asi podle nadšení ostatních uživatelů tak úplně nepochopil; mně se totiž nezdálo, že by došlo, vzhledem k předchozímu dílu, k výraznému posunu v kvalitě. Jasně byly tu plány i protiplány, ty tu ale byly i minule, a když nebudu brát v potaz změnu ve vzdušné převaze, zase se toho tolik nestalo. Takže ano, šel jsem znovu do svého prvosezónního maxima, ale pokud by ode mě tvůrci chtěli nějakou pěticípou navíc, museli by přece jen přidat. Ale jsem realista, takže si plně uvědomuji, že je jim má hvězdička v databázi, o níž v životě neslyšeli, naprosto ukradená a že jim bohatě stačí, když šustí zelené. Jo, a těch komplikovaných porodů a porotratů už by taky mohli nechat. / Poučení: Když vložíš svá aktiva do hazardní hry, musíš počítat i s jejich ztrátou. ()

Galerie (80)

Reklama

Reklama