Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Skvělá polská variace na takový vtipnější a promyšlenější Pach krve. Poláci prostě umí prodat a propojit svůj kvalitní smysl pro humor i s hororem a dát vznik zajímavému žánrovému mixu se skvělým námětem. Postavy byly charakteristické a přispívaly příjemnému zážitku. Gore bylo taky na evropské poměry víc než uspokojivé. Na druhou stranu je tenhle film docela dost šílený, ale je to tak skvěle natočený, že jsem schopná tomu odpustit leccos.Co bysme tady v Česku za takové kousky dali. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Lesní Wrong Turn po Polsku! Poláci se vyšvihli a servíruji lesní campový slasher s Mutanty a je to překvapivě fajn. Příběhově je to samozřejmě jalové až běda a z postav zaujme jen atraktivní blondýnka, která se naštěstí nebojí sundat si šaty. Velkým plusem je duo záporných Mutantů, kteří mají naprosto vynikající masku ( na nich se někdo hodně vyřádil) a potěší i slušné gore. Komu chybí Pach krve a Hory mají oči, tak by tímhle pokusem od Sousedů vyloženě uražen být neměl. Příběh**, Akce***, Humor**, Násilí****, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí***. 6.5/10. ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Hele je to paráda!! Poláci v poslední době točí fakt parádní filmy ve všech žánrech. I když jsem si říkal, že je to drsná vykrádačka mnoha slasherských klasik, tak právě bych to považoval za poctu klasikám. Tohle si myslím, že je potřeba umět rozlišit. Na filmu je vyloženě vidět láska a nadšení k žánru. Má to perfktní vizual!! To už samotný byla fakt pastva. Plus postavy super, docela mi bylo líto, že většina z nich nekompromisně zhebne. Herci je parádně zahráli. Jsou správně ujetý a srandovní. Gore a vraždy taky super. I když to má trochu zvláštně hluchý místa, tak jsem si to fakt užil. Nemohu vzpomenout klasiku, čistou lesní hrůzu Just Before Dawn (1981), kde byli skoro stejný zabijáci, a kterou se tento kousek nechal nastopro inspirovat. V poslední době jsem viděl 2 pecky z bývalých socialistických zemí (Polsko a Rusko - Táto už konečně zhebni) a oboje pecka ve svým žánru. Ten jiný nádech a východní syrovost je tam parádně cítit od toho amerikánskýho směru. A zase to bylo jiný než Asie. Jen tak dál ... ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem povětšinou s polskou filmovou tvorbou spokojen, tak jsem teď narazil. Poláci se rozhodli poslat svůj horor americkou cestou, a to určitě nebyl dobrý nápad. Příběhu tak chyběla invence (všechno, co se tu odehrávalo, už jsem někde viděl), navíc se tu vyskytovaly momenty tak stupidní, že jsem pořád ještě nepochopil, jak by je mohl jen trochu soudný režisér ve filmu ponechat. Jediným pozitivem celého snímku tak bylo to, že jsem zjistil, jak vyrobit tlačenku z člověka jen za použití hrubé síly a spacáku. Myslím, že to je na celovečerák dost málo. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hvězda za snahu natočit polský horor. Jinak je to ale samé klišé, nedává to logicky smysl (ta prvotní věc, to si jí nikdo na světě nevšiml a nešel do lesa hledat?; ten chlap, co má protézy, se živí jak, když nevychází?, kolik tam zmizelo lidí z tábora za těch dvacet let - nikdo je nehledal?, jak daleko můžou být od základního kempu - kde jsou ostatní, kam zmizeli? apod.), je to dlouhé a o ničem, o ničem, jen čekáme, kdo je další na řadě, odškrtneme si z těch pěti lidí dalšího, a když nám začnou postavy docházet, přihodíme poldu. Taky by mě zajímalo něco víc o té mutaci, jak to, že jsou nesmrtelní, proč mu holka neusekla hlavu (taky jste to čekali, ne?), proč musí být kněz imrvére hned na kluky a proč tu máme vůbec problematiku gayů? Protože Netflix, že? Povinnost protlačit genderové (kdo vyhraje a je nejlepší v tomto filmu?) a politicky korektní věci i do teen hororu, fuj. Jo, a co ta retrospektiva, jakou ta tam mankote měla mít smysl? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Film byl natočen za 23 dní. (Delock)
  • Film byl předběžně promítán filmovým kritikům, od kterých získal většinou pozitivní reakce. (Delock)

Reklama

Reklama