Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Úvod s umírající matkou a manželkou dokáže v pohodě vyvolat sympatie k ústřední dvojici a jednání farmaceutických firem zdravě naštve. I díky tomu a solidnímu tempu se dají občas přehlédnout scénáristické i režijní krátery. Ale někdy to nejde, protože těch bot je tu fakt strašně moc. S twistem, který přijde v poslední cca třetině, se sice něco málo vyjasní, ale na druhou stranu vzniknou další otázky a navíc když si to pak zpětně člověk přehraje, chtě nechtě občas zakroutí hlavou. Akce, což by měla být největší devíza, celkem ušla, ačkoliv to nebylo nic, z čeho bych si sedl na zadek. Herecky jakž takž, přičemž Momoa hraje přesně to, na co má. Celkově se jedná o relativně zábavné, ale snadno zapomenutelné béčko. 50% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Rok mi to ležalo na HDD a na USB a nie a nie sa k tomu dostať. Bol som si vedomý, že je to len sprostrý Netflix priemer a tak som sa k tomu staval. Konečne som sa k tomu dostal a napriek tomu, že to naozaj bol len priemer, neľutujem moc, že som tomu venoval čas, pretože po roku a niečo od prvých trailerov mi úplne unikli všetky detaily, ktoré k tomu vtedy kolovali po nete a tak som bol milo prekvapený obrovským záverečným twistom, ktorý teraz spätne môžem povedať, že bol očakávaný a boli k tomu náznaky (Momoa na tréningu, potom dcéra na tréningu, pohľady pred metrom na seba atď.), ale normálne ma aj tak prekvapil a nečakal som ho. Keď k nemu došlo, tak mi to hneď docvaklo a malo to logiku, nebola to len taká prachsprostá "WTF" scéna, ale naozaj to sedelo do vývoja, do všetkého. Takže slušných 55-60%. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Prvú hodinu mi to fungovalo. Oceňoval som nešikovnosť postavy, náhody aj rozhovor so zabijakom. Potom prišla finálna pointa a finále. A tam ma to stratilo úplne. Nepáčilo sa mi to. Neveril som tomu a hoci nemôžem tvorcov obviniť z toho, že by indície nedávali, ich výsledný produkt je v zásade zbytočný. Nie je to oldschoolová jazda, ktorej by som prepáčil všemožné chyby a prostoduchosť. Berie sa to moc vážne. A tým ma to - čím bližšie sme finále - stráca. Pre niekoho oddychovka. Pre mňa dosť veľké sklamanie. Umocnené ešte tým, že ani Momoa ani Merced nehrajú zle. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Momoa je mimo DC odkázán na samá druhořadá béčka a za roli Aquamana může být opravdu vděčný. Sweet Girl je neskutečně tupé béčko ze kterého jde ale úžasný feel 90.let, kdy se takovéhle akční thrillery točily jak na běžícím páse. Celou dobu jsem měl pocit, jako bych sledoval podobný film jako Štvanec, Šerifové nebo Řetězovou reakci. Momoa je sympaťák, smrt jeho ženy Vás nasere a téma farmaceutických nenažraných sviní Vás nutí mu prostě fandit. Chyb ve scénáři a dementních scén je tam neskutečná mrda. Např. při bitce v metru najednou zmizí ve vteřině celý vagón lidí a souprava se po bitce normálně v pohodě rozjede do další stanice. Celostátně hledaní si cestujou v klidu po státech nebo na konci si borka odletí jako by se nechumelilo. Prostě debilit jak po kokot, ale akce je skvělá, téma dobré a celé to uteče jako voda. Ujetá pointa a debilní zvrat který nebyl vůbec nutný přecházím s dobrou náladou. Je to tupý béčko, ale asi mám nějak dobrou náladu, bavilo mě to hodně.65%. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Obsahuje nepřímé spoilery! Další béčkový payback akčňáček ala 90. léta - to já rád. Dojemný začátek a poté hromada utíkání a bouchání. Má to tempo, sympatické charaktery, obstojné akční scény. Celou dobu mi ale v hlavě hlodal onen poměrně spoileroidní název a čekal jsem, jestli z toho něco vyleze a nebo je to jen tak debilně pojmenované. Takový twist jsem ale nečekal, takže tvůrcům v tomhle ohledu tak trochu poklona. Na druhou stranu, chce to hodně velkou dávku představivosti (a jaxme řikali za mlada, možná i solidní matroš), aby to dávalo z hlediska psychologie a návazností ve finále jakýs takýs smysl. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • V závěru filmu Rachel (Isabela Merced) jede, pro USA klasicky, žlutým taxíkem i přesto, že Pittsburgh nemá vozy taxislužby právě ve žluté barvě. (gavosh)

Reklama

Reklama