Reklama

Reklama

Z Cherryho (Tom Holland), který nedokončil vysokou školu, se stane vojenský zdravotník v Iráku. Jediným pevným bodem je pro něj Emily (Ciara Bravo), jeho pravá láska. Po návratu z války však Cherry trpí posttraumatickou stresovou poruchou, a protože neví, co s životem, posupně propadne drogám a zločinu. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Qitek 

všechny recenze uživatele

Dost rozpačitý dojmy. Ty slowmotiony byli opravdu (hlavně v závěru) už vyloženě nasírací. Jinak jde v podstatě o docela vtipné i temné překvapení s hezkým koncem i po tom všem hejtu co to slíznulo. Možná díky tomu. A byť je Tom Holland bez charismatu, musím se jej tady zastat jako herce. Ano, scénář hází klacky pod nohy, ale ustál to s více než se ctí. Chtěl bych tohle vidět v rukou vhodnějších režisérů, kteří vědí co dělají a co chtějí. Škoda. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je ovlivněný naprostým odporem k fetkám. Ať už se k tomu dokodrcali tim nebo oním způsobem. Pro mě je závislák človíčkem, kterej má strach skočit z mostu na kokosku, a tak volí tuhle pomalejší variantu sebevraždy. Každopádně jeden jako druhej=slaboch. Film je zaprvé neskutečně dlouhej, takže když si zdřímnete, prakticky se nic nestane. A navíc to je takový to vyprávění. Nudný, pomalý, na hovno. Trpěl sem. 30%. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem čekal film spíše o válce a PTSD než o drogách a abstinenčních příznacích, což je dáno tím, že si většinou o filmu zjišťuji co nejméně. Neskutečná kadence Hollandského Toma všemožných rolí pokračuje (prý už si dá po třetím Spideym chvíli pauzu) a rozhodně není náhoda, proč si jej Russoovci vybrali, možná že i pokukovali po nějakých těch cenách. Což ale zřejmě nehrozí, protože se tak dva týdny před VoD premiérou přiřítily celkem vlažné novinářské reakce a já vlastně moc nevím proč. Zrežírované je to mistrovskou rukou, tučná stopáž dává prostor pro pečlivé budování mysli člověka, který nejednou přišel o důvod žít a nasnímané je to navíc parádně; někdo si sice může stěžovat na zpomalovačky, ovšem ty, v korespondenci s prvotřídní hudbou Henryho Jackmana bezchybně fungují a konec ve mně Cherry vyvolal takový ten nejistý až znepokojivý pocit, co jsem to vlastně sledoval. A bylo to sakra silné...80% ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

zacatek byl nudnejsi, ale potom to zacalo byt zajimavejsi; hlavne kdyz hlavni ‘hrdina’ zacal brat drogy a snazil se kazdy den o to, aby prezil - i kdyz se ve skutecnosti jen pomalu zabijel. — zdlouhavy konec mi vubec nevadil. — tom holland byl vazne uzasny!! + krasne zoubky a knirek na konci :D || ❝𝐘𝐨𝐮 𝐝𝐨𝐧’𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐬𝐨𝐫𝐫𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐚𝐲 𝐲𝐨𝐮 𝐟𝐞𝐞𝐥.❞ 🍒🔫 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nečekaná pecka, která mi vyrazila dech! Cherry je těžkotonážní, nepříjemný, znepokojivý, psychologicky hutný s několika silnými scénami což rozhodně není pro slabé povahy. Cherry je v žánru drama to, co je Lidská stonožka v žánru Horor a já musím tleskat. Bude Vám zle i špatně, budete se kroutit jako žížala, ale zároveň budete fascinováni, šokováni, překvapeni i nadšeni. Na Drama je to rozhodně Sííla! Bratři Russoovi servíruji formálně vymazlený a hutný příběh, kde Tom Holland at its best! si sáhl na své vlastní dno a předvedl svůj nejimpozantnější herecký výkon ve své kariéře. Aktuálně je dost možná na vrcholu mezi mladistvými herci. Film začíná jako moc pěkná a sympatická romance, která se vzápětí promění do válečného pekla v Iráku, kde došlo i na střeva či popálené mrtvoly, tréning vojáků patří k tomu nejlepšímu, co jsem kdy viděl ve válečném žánru a jestli jsem si myslel, že tohle bude vrchol celého filmu, tak jsem se mýlil, protože hned na to sledujeme rozpad lidské osobnosti v té nejhrůznější podobě. Ten film si bere to nejlepší z Euphorie a Requiem za Sen a tak autenticky a nepříjemně ztvárněné feťácké doupě jsem snad ještě neviděl. Hovna, zvratky, stříkačky snad všude!! do toho následují skvěle natočené loupeže bank a já si už v duchu říkal, jestli se posledních 20 minut film promění ještě v Rape and Revenge, tak to letí do topky a mě odvezou. Takové krásné míchání žánrů, které je v každé poloze intenzivní a silné jsem už dlouho neviděl. Jelikož po zhlédnutí mám chuť si to pustit znova, musím dát plný počet. Nothing for the weaks! 8.5/10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Filmovanie snímky začalo 14. októbra 2019 a skončilo 20. januára 2020. (MikaelSVK)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Ohio, Saudské Arábii a Maroku. (Kuzmik)
  • Tom Holland kvůli své roli zhubl téměř 13 kilogramů váhy. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno