Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (248)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[45%] Další taková rádoby variace na podobných přeakčnělých filmů viz John Wick, Atomic Girl nebo nedávný Výbušnej koktejl. Zde máme hlavní akční a zakrvácenou hrdinku bojující jako o život v podání Mary Elizabeth Winstead, kterou mám rád třeba ve třetím Nezvratným osudu, Smrtonosné pasti 4 nebo z Ulice Cloverfield 10. Akční vraždící stroj zde zvládla vizuálně dobře, a co se týče té AKCE, tak zpočátku se mi nezdála, ale poté jsem ji docela fandil. Jenže ta AKCE je asi tak jediný klad tohoto v podstatě „kopíráku Johna Wicka“. V druhé půli filmu jsem se těch akčních kousků už přejedl, prostě jich bylo zde ve filmu moc. Sakra, takto to vypadá, že nevím, co chci. Akční žánr miluji. Tohle je už takový modernější, méně rozpočtový a ne old school žánr akce, ale co už. Navíc mě zde vůbec nebavil příběh, nudné pojetí všelijakých záporáků, spiknutí apod. Ani Woody Harrelson mě zde moc nebral.  Takže díky solidní akci se to dalo dodívat do konce. Jen jí bylo zbytečně moc. Jinak z úvodu mi to přišlo takové chaotické a ta jediná naháněčka autem, kdy se Kate vybourala, to jsem myslel, že omdlím hrůzou, jak to bylo na oko dost digitální a snad i zrychlené, jak z nějaké PC hry. Naštěstí pak se to věnovalo soubojům a přestřelkám. Takže slabší průměr, nebo podprůměr. A asi bych to ani nedoporučoval nikomu. Kdyby se to nebralo tak vážně a mělo to odlehčenější scénky jako třeba ve Výbušném koktejlu, mohlo to být o ždibec lepší, ale co už ... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Váhal som medzi 2 a 3 hviezdičkami, nakoniec trochu silnejšie 2 hviezdičky. Nie je to John Wick a ako sa spomína v jednom z ďalších komentárov v konkurencii by to obstálo možno prrd desiatimi rokmi. Klitorisi všetkých krajín spojte sa!!! a to som ešte len začal pozerať SAS zrodenie čiernej labute kde ďalšie akčná mladá sebavedomá klitorisáčka pri prepade nejakej dedinky, ktorá mala evokovať Rumunsko či Albánsko zavelí zabie mužov a chlapcov...ženy nech šíria strach. Netflix je neopísateľná žumpa, ale k svojmu dnu má ešte ďaleko. Pri písaní tejto vety som sa dozvedel že spomínanou krajinou je Gruzínsko. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Za mě fajn akční jednohubka, Mary Elizabeth Winstead je má oblíbená herečka a tady ta role jí sedla. Film je po akční stránce kvalitní a i ten příběh není tak špatný (až na ten překombinovaný konec), ale spíše mi úplně nesedl styl, jakým to bylo natočeno (např. na začátku filmu ta honička, to moc reálné nebylo, spíše jak z počítačové hry). ()

castor 

všechny recenze uživatele

Před pár týdny jsem shlédnul Gunpowder Milkshake, jehož snaha o stylovou akci a sexy vizuál se začala nečekaně rychle zajídat. Dámy nicméně dál potřebují své hrdinky, které potrestají (rozuměj rozsekají) všechny ty dareby mužského pohlaví. Proto je tu nájemná vražedkyně Kate. Ta ovšem zjistí, že jí zbývá pramálo hodin života. Nesáhne po kapesnících, ani si nepustí oblíbený díl nějaké telenovely, ale je odhodlaná najít lidi, kteří jsou za to všechno zodpovědní. Celkově se na to dívá díky solidní akci i vizuálu docela hezky. Jasně, co se syrovosti týče, s Atomic Blonde nebo Johnem Wickem se to nemůže srovnávat. Ale má to pár slušných hlášek, docela dost solidních nápadů (nemyslím tu nehezky digitální bouračku), neony, cool soundtrack a Mary Elizabeth Winstead, která mi v akčním podání sedí víc než kdejaká její předchůdkyně. A užvaněná dívčí japonská parťačka mi překvapivě nevadila. Velmi slušné tři hvězdy. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní neonový vizuál, slušně krvavé bitky i přestřelky vs. slabší celkové choreo a až neuvěřitelně v rámci žánru klišé příběh, kdy divák přesně od začátku ví, jak to dopadne a kdo bude záporák. Tvůrci se nebáli hlavní hrdinku pořádně dobít a působí tak po celou zranitelně a lidsky, byť je to trochu v rozporu s množstvím padlých protivníků a ne až tak pokročilými pohybovými schopnostmi Mary Elizabeth Winstead. Ale ten celkový audiovizuál mňam. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • V úvodných záberoch filmu je naozaj vidieť Osaku. Najprv je to južná časť mesta so svojou dominantou - najvyšším mrakodrapom v Japonsku Abeno Harukas a oblasť Tennoji, v ďalšom zábere je pre zmenu vidieť Osackú zátoku a ruské koleso nachádzajúce sa v blízkosti Osackého akvária. (beso74)
  • Film se natáčel v USA, Japonsku a Thajsku. (Grimaldi)

Reklama

Reklama