Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (248)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na první pohled možná typicky průměrná Netflixovina, které tento červený gigant chrlí každý týden někdy i 2x a už mě to také chvilku otravuje. Kate jsem od začátku věřil a moji důvěru proměnil věnováním jednoho večera a ačkoliv si o dalšího Johna Wicka, resp Atomic Blonde, nejedná, moje oblíbenkyně Mary Elizabeth Winstead rozhodně hlavní roli utáhne a akční stránku má film na nadprůměrné úrovni a docela se na to dobře kouká. I tentokrát bohužel platí, že je tu minimálně 15 minut navíc, nicméně i kvůli jako vždy výbornému Woodymu to za to stojí. I nadále však u Netflix originals vybízím k opatrnosti, leč Kate si těch 70% zaslouží. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na začátku musím přiznat barvu: Čekal jsem to o dost horší. Kate je nakonec docela příjemnou, adrenalinem našlapanou, netflixovskou podívanou se zajímavým zasazením (neonově prosvětlené uličky Tokia) i obsazením. "Winsteadka" odvedla kus práce, její roli female vražedkyně jsem jí věřil v zásadě po celou stopáž, takže v tomhle ohledu za mě obří palec nahoru. Na druhé straně bohužel nechápu obsazení Woodyho, tak výbornému herci dát tak minoritní roli, kde nemůže naplno ukázat svůj talent, to považuji za hrdelní zločin. Akce krvavá (useknuté prsty, sťatá hlava atd.), nešetří též zajímavými nápady, bitky choreograficky ucházející. Jasně, scénáristicky nic inovativního, ale narozdíl od žánrově podobných příspěvků nedávné minulosti (Old Guard, Jolt) mělo tohle setsakra šťávu! Takže si těch svých 6,5/10 v pohodě obhájím :D P.S. Ale Charlize Theron se svou Atomic Blonde kvalitativně úplně jinde ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Scénář je ta největší klišé rutina (a motiv otravy jen vede ke srovnávání s Crankem, který nabízí úplně jiný level nápaditosti a zběsilosti), motivace hrdinky mi přišla chabá (já bych si prostě někam zalezl a chcípl), tu autohoničku na začátku snad vystřihli z počítačové hry a neónový vizuál je už těžký provar. Ale přestřelky a bitky jsou solidně ochoreografované, natočené i brutální (jen to finále je docela nuda) a Winstead ta unavená zabijákyně sedí. Žádný zázrak, ale za mě nejlepší z vlny filmů o zabijákyních posledních let. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je poslední z party "Holky a jejich dny" a musím tedy říct, že tenhle film sem si schválně nechával, jako poslední, protože sem si od něho sliboval, že to bude velký a krvavý. A krvavý to tedy je, ale to je asi tak vše a hádáte správně že tomu chybí, příběh, nějaký spojení s postavami a akce. Jako akce tady je a bitka v restauraci je špica a neotřelá bitka s hošanem, taky má svoje kouzlo, ale zbytek akce je střílení a né zrovna moc dobrý, originální a nebo napínavý, prostě takové tuctové. A byť nějaký ten zvrat ve filmu je, tak to nemělo takový ten efekt, jaký to mělo mít. K postavám, sem nějak nepřilnul a bylo mi tedy jedno, kdo dřív umře a to je škoda, protože herci to sou dobrý, ale asi to bude tím, že scénář psal někdo kdo má za sebou jenom jeden zázrak. Největší radost, mi asi tak udělalo vidět BAND-MAID ve filmu, jejich hudba je jako balzám na duši. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Japonsko je pro mě zemí plnou paradoxů, a přesto patří mezi mé oblíbené státní celky. Je tady staré Japonsko, k němuž neodmyslitelně patří kastovní systém se samuraji, kodexem bušidó a vlastní odrůdou mafie, a pak je tu Japonsko moderní, uječené, plné anime a neonů, které nasává všechny neřesti západního světa jako houba a které na mě působí spíše bizarně. No, a protože obě tato Japonska existují současně, má v tom pak nejeden gaidžin pěkný guláš (nebo spíš nějaké řasy s rýží a wasabi). Myslím, že režisér i scénárista mezi takové cizince patřili, protože se do snímku pokusili dostat všechno, o čem kdy slyšeli, a zrovna dvakrát se jim nezadařilo. Filmu příliš neprospělo ani to, že se vykašlali na invenci, obšlehli kdejaký akčňák, přičemž Nikita z toho přímo řvala (v agónii), a velmi rychle mi bylo jasné, že z toho koukají maximálně dvě pěticípé. Mám ale zrovna jakési filmově- hemoragické období či co, takže jsem nakonec přiklepl třetí slabší kousek za mnohá (leckdy i nápaditá) zabití. P. S. Pro lepší zážitek zkuste příliš nepřemýšlet a úplně zapomeňte na logiku. / Poučení: Předmětů, zvířat a lidí zasažených radiací se co? Nedotýkáme! 3*- ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Nealkoholický nápoj Boom Boom Lemon, ktorý Kate (Mary Elizabeth Winstead) hľadá , by ste hľadali úplne zbytočne. Je to fiktívna značka vymyslená len pre tento film. (beso74)
  • Členky japonskej heavy metalovej skupiny BAND-MAID si vo filme zahrali samé seba. (beso74)

Reklama

Reklama