Reklama

Reklama

VOD (1)

Neohrožený žoldák se pouští do nejnebezpečnější mise kariéry. Má zločineckému bossovi zachránit uneseného syna. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (722)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Škoda té snahy o chvilkové dojímací dialogy, protože jinak by tenhle akční výlet v Indii byl hodně luxusní, ale jak se ve filmu začne předvádět akce, stojí to za to. Hlavně střelba má mnoho prostoru, v závěsu bojové umění, ale užijeme si honičku a souboj na nože, takže pokud hledáš solidní akční pokuk, tak Vyproštění by mělo tvou touhu ukojit. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Když už to má tak jednoduchý scénář, ubral bych na stopáži nebo přitlačil na akci. Ta je sice snaživá (nejen bitka s kindergangem pobavila), ale nikoli infernální jako u vzpomínaného Raidu nebo Wicka. A k Wickovi bych to nepřirovnával, protože ten je stylově, filmařsky a načrtnutým fikčním světem na úplně jiném levelu. Spíš jsem si u toho vzpomněl na Muže v ohni, který je ale taky o dost lepší. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Po Triple Frontier další sympaticky nekompromisní a drsný akčňák od Netflixu. Choreografie a vůbec režie je tak dravá a nápaditá, že tu je hned několik scén, které jsem si chtěl hned po titulcích pustit znovu a také jsem si je pustil. Příběh je sice jednoduchý, ale také dovede překvapit především jedním neobvyklým, nicméně logickým spojenectvím, no a klidný konec mi vůbec nevadil, spíše naopak - měl jsem pocit, že si potřebuji vydechnout. Chrisu Hemsworthovi jsem věřil všechno. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale homoděj Hemsworth mi prostě do toho drsnýho chlapáckýho filmu moc nesedí. Je to zkrátka jeden z těch pro holky možná pěkných dobře učesaných modýlků, ale drsňáka mu neuvěřím ani na chvilku. Naštěstí potěší aspoň nekompromisní konec filmu a kupa solidně natočené akce před tím. Pravda na děj jsem rezignoval někde v půlce, ale je zase vidět, že akční scény režisér točit umí. Takže nakonec dám 65% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Když to řeknu ošklivě, ne každý pohůnek Marvelu má na to, aby utáhl film. Chris Hemsworth na to dle mého, i přes řadu propadáků, jež mě dost mrzí, jako jediný z australských bratrů rozhodně má a klidně bych mu přál, aby se mimo Marvel usadil u Netflixu, nejlépe na těch větších (rozuměj dražších) akčních filmech. Protože ty jdou černo-červeným ďáblům zdaleka nejlépe, ač je občas problém si přemrštěný rozpočet odůvodnit sledovaností, a protože mě představitel Thora v této roli hodně překvapil a zfleku bych jej nominoval do top akčních bijců současnosti. Rozhodně nejsem zvyklý (bohužel) netflixovskejm filmům sázet pětikvalty, ale na Vyproštění jsem hodně těšil a o to víc mě překvapilo, že se pod režií debutujícího režiséra povedlo připravit svěží akční film, který je tak akorát dlouhý, nenudí ani v dialogovkách, i díky barevnému indickému prostředí a filtrům nádherně vypadá a v akčních pasážích strhne. Zřídkakdy přiznávám kvalitativní zásluhy producentům (zvláště těch, co mají obvykle plné ruce práce s vlastními projekty), ovšem u bratrů Russooů musím udělat výjimku a uznat, že to není třeba jako tehdy na place Man of Steel, kde se producent Chris Nolan přišel jednou podívat a těším se na jejich další projekty. Velmi milé překvapení a povinnost pro požírače netflixových top 10...9/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (28)

  • Gaspar (David Harbour) zmíní lokalitu „Estancia los Chañares“. Toto místo opravdu existuje v Cordóbě v Argentině. (TaNya_)
  • Saju (Randeep Hooda) používá samopal s integrovaným tlumičem Heckler & Koch MP5SD a pistoli Heckler & Koch HK45. Nik Khan (Golshifteh Farahani) má útočnou pušku FN SCAR-H vybavenou puškohledem Trijicon VCOG 1-6X a dvojnožkou Harris. (J.F.B.)

Související novinky

Třetí Vyproštění na Netflixu potvrzeno

Třetí Vyproštění na Netflixu potvrzeno

18.06.2023

V pátek 16. června si na Netflixu odbylo premiéru dlouho očekávané pokračování akčního snímku Vyproštění z roku 2020 v režii zkušeného kaskadéra a akčního koordinátora Sama Hargrava. První film se na… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Furiosa dorazí až v roce 2024

Furiosa dorazí až v roce 2024

11.09.2021

A je to oficiální. Furiosa, prequel Šíleného Maxe z roku 2015, dorazí místo roku 2023 až v roce 2024. Austrálie si totiž v těchto dnech prochází něčím, čemu se kupodivu jako jedna z mála zemí na… (více)

Reklama

Reklama