Reklama

Reklama

Jaké tajemství skrývá nová posila bezpečnostní firmy? Kdo je vlastně tajemný H. a jakou má minulost? Tohle bude pro Los Angeles dlouhá noc... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (754)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Ač jsem byl v některých (hlavně úvodních) momentech ne úplně šťastnej ze samoúčelnýho nadbytku testosteronu, už jenom kvůli tomu naprosto fantasticky strukturovanýmu scénáři nejde dát nic jinýho než plnej počet. Brilantní revenge-heist neRitchieovina, která by mě překvapila nejspíš i kdybych od ní něco očekával. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nedělejte nic! Nechte malíře malovat!" Kvalitních zaměstnanců, kteří dokážou odvrátit útok na obrněnej vůz pistolí nebo pouhým pohledem, nemají bezpečnostní firmy nadbytek. V tom si může firma Fortico blahopřát, že si na ni H udělal čas. A já jsem si jeho kamennej výraz užil. Snažil jsem se ho napodobit, ale vysmálo se mi i zrcadlo. To je jedno, protože se cítím krutopřísně drsnej. Stejně je zajímavý, jak se dá z jednoduchýho příběhu vytvořit zajímavej kousek pouhým přeházením časů a koukáním na stejnou událost z různejch úhlů pohledu. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

NEJSME PREDÁTOŘI, JSME KOŘIST…“ ///    Hele… už vod začátku jsem nadšenej. Dost se hláškuje – hlavně společenskej kouzelník Statham, kterej navíc perlí i tím svým znuděným (mlčícím) ksichtem. Je to jednoduše blbý, ale ftipný! Stručnej, drsnej, jednoduchej a svým způsobem vyprávěnej příběh o temným duchovi. Baví mě i to „vracení“ se k událostem z jinýho úhlu pohledu. Možná je to moc, ale já těch 5* dám. Já se bavil! ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Původní film z roku 2004 neznám. 2.) Mám bojovýho ducha.  /// Thx za titule „titulkomat“.       /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  **  AKCE  **  NAPĚTÍ  ** ()

choze 

všechny recenze uživatele

Debilní český název si opravte na přesnější Kurevsky nasranej chlap. Vztek hlavního hrdiny skrytý za jeho non-stop kamennou tváří (Statham zjevně obdržel od Ritchieho jediný režijní pokyn - nikdy se neusmívej) je přímo hmatatelný. A když průběžně exploduje, nemá to podobu propracovaných efektních bitek a přestřelek, ale chladnokrevných a bleskových hromadných poprav, kdy Jason bez nějakých předchozích pošťuchovaček prostě vytáhne bouchačku a o pět vteřin později leží celá parta padouchů s kulkami v hlavách a Jason se přesouvá k další. Je to příjemně věcné, studené, drsné, temné a mlčenlivě vzteklé a taky nelineárně odvyprávěné z různých perspektiv, což dodává jednoduché revenge story tajemství a napětí, umocněné hudbou. Člověk si u toho potěšeně vzpomene na spoustu sympatických macho filmů, od sedmdesátkových kriminálek, přes Nelítostný souboj a Odplatu, po zahlerovky a nedávného, rovněž solidně nasraného Nobodyho. Ritchie se tu utlumil a natočil tak svůj nejintenzivnější film. Víc takových, prosím. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Heat Dragged Across Concrete. Ritchie rád krade a Mann se Zahlerem si musí hlídat něco jiného než peněženky. Na autorovy poměry se to drží až nečekaně při zemi, že úplně cítíte ten chlad betonu města andělů, nicméně pokud máte v tvůrčí DNA hravost, nikdy se jí nejde zbavit beze zbytku (úvodní loupež „from inside“, prostřihy akce a plánu s autíčkami). Omlouvám se, že jsem nad ním před časem zlomil hůl. Nyní zase patří mezi Gentlemany, co mi dělají radost.. Pobavilo mě, že nahněvaný Cold Cunt o tvrdosti korundu odrovná šest lupičů a starostlivý zaměstnavatel ho chce nechat pár týdnů doma odpočinout, aby netrpěl posttraumatickou stresovou poruchou. Vždyť PTSP by trpěla Jasonem Stathamem! Let the painter paint.. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (24)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

13.01.2022

Guy Ritchie v posledních letech sype filmy jako nikdo jiný. A navíc velmi dobré! Po skvělém Rozhněvaném muži a výborných Gentlemanech se od něj už v březnu letošního roku dočkáme Operace Fortune, na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama