Reklama

Reklama

Ultras

  • Itálie Ultras
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Stárnoucí fotbalový ultra čelí následkům svojí minulosti a snaží se pro sebe a svého mladého následovníka vytvořit úplně jinou budoucnost. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (33)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě tady se čekaj bitky, bitky a zase jen bitky a jak film nedá co chceš tak ho spláchneš, ale to je chyba. S ohledem na věk hlavního hrdiny má film poněkud hlubší apel a to, že ty někam nakráčíš v mladiským rozvášnění a pak pomalu nemůžeš vykročit ven, protože skupina, partza, rodina je jen na první dobrou, na druhou je to banda co se nedokáže vůběc jinak realizovat než v kontextu s fotbalovým klubem šířit rvačky a podobné rozdávání lásky ven i vně skupiny. Minimálně mě to přišlo zajímavý i když to nikam moc dlouho nevedlo, až tedy na ten konec, který ale taky moc nepřekvapil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle už tu bylo mnohokrát a mnohokrát ještě bude. Je jedno, jestli se chce jedinec vymanit z područí nácků. náboženské sekty, nebo, jako v tomto případě, ze skupiny neapolských ultras, ta šablona je vždycky stejná. A autoři se jí ani nesnažili nějak okysličit. Uznávám, že zaprášená atmosféra podepřená sociální situací všech přítomných byla působivá a casting proběhl na jedničku, ale co je to platné, když je celý koncept fádní a předvídatelný.Čekal jsem mnohem víc. 40% ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tentokrat tu mame Ultras z Talianska konkretne z Neapolu a ich pribeh,no nesplnilo to moje ocakavania,velmi malo sa to sustredi na futbalove stadiony,na strety s policiou a medzi fanusikmi,skor su tu zobrazene osudy postav,je to malo akcne,ak to porovnam s filmami Hooligans z roku 2004 ci 2005,tak je to kvalitou slabsie...:-) ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Až na příliš poetickej závěr slušný a i s ohledem na taliánskou náturu zcela vypovídající. Generační výměna a nástup děcek je vždycky o trochu víc průserový období a taky, přesně jak vypráví tenhle příběh, vymanit se z onoho komunitního kruhu je u některejch fanatiků prakticky nemožný, kor když vlastně nic jinýho v životě nemají. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ultras si ten Netflix hejt tady, podle mě, úplně nezaslouží. Není důvod. Jedná se totiž o takovou tu standardní festivalovou klasiku, která vzhledem k příběhu rozhodně nesedne každému. Jedná se totiž o takový ten bezprecedentní syrový pohled na fotbalové "fanoušky" z Neapole a jelikož věřím, že podobní fanoušci existují i tady, tak nebudu zbytečně tvrdit, že Italové jsou fakt magoři. Nicméně když k tomu extrémismu přičtete ještě jejich nekonečný řev a explicitní vyjadřování, tak vězte, že budete mít co dělat, abyste film dokoukali a měli všech pět pohromadě. Nakonec to ale za to stálo, protože to nejlepší na filmu je začátek a konec, který v kombinaci s výbornou hudbou vysvětluje, proč hooligans dělají to, co dělají. Čímž neříkám, že je to ospravedlňuje. Naopak. Kvůli tomu si film Vaší pozornost nicméně rozhodně zaslouží. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Hlavní představitel Aniello Arena byl v mládí členem neapolské Cammory. V roce 1991 byl odsouzen na doživotí za trojnásobnou vraždu. Ve vězení začal navštěvovat tamní divadlo, kde se naučil hrát. Později byl podmínečně propuštěn. (Punisher)
  • Natáčelo se v Itálii, konkrétně v Neapoli, Římě a na ostrově Ischia. (BMW12)

Reklama

Reklama