Reklama

Reklama

Pomsta

  • Česko Zrozená pro pomstu (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (135)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Campbell už proste 30 rokov robí to isté, vie to, a mňa to stále baví. Pokiaľ má dobrý scenár, nekonvenčné dialógy, skvelý casting, tú chémiu medzi hercami už vie vybudovať. Z tohto by mohla v pohode vzniknúť aj hra, aj keď ... žmurk na Hitmana. Maggie aj Keaton asi pijú krv alebo čo, že stále vyzerajú zachovalo a vedia sa stále svižne pohybovať (za predpokladu, že to boli oni, no). Film je klasický inteligentný akčňák, kde sú vynechané nepodstatné momenty, kde sú fakt kvalitné bojové sekvencie, dialógy, ktoré bavia a hlavne, rozumná minutáž a zaujimavý feeling. Poctivá trojka, ale jednu dám za Keatona a mobil s nožom. 4 z 5 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Nevyrazne skratkovite B-cko s typickym hlaskujucim Jacksonom a utlou zienkou ala brutalna Nikita. Q je i vo svojich 42och rokoch nadherna zena, v tom bielom oblecku a klobuciku, co nastupila do taxika....hmm. :) Posahany filozofujuci ochrankar je uz tiez jeden z charakterov, ktore zacinam povazovat za klise, a ktore tvorcovou pouzivaju, aby aj tuctove filmy urobili aspon trochu zaujimavymi. Ale Keaton ho aspon celkom dobre stvarnil. Inak cajicek. 48% ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

I když je mi jasné, že Campbell tu operoval s úplně jiným rozpočtem než u bondovek, čekal jsem víc. Scénář nabízí jen průměrnou storku o mstící se zabijákyni, z akčních scén si budu mlhavě pamatovat jen fajn bitku v kuchyni a tak největším pozitivem filmu jsou Maggie Q a Keaton, na které se tradičně dobře kouká. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Typická pytlákova schovanka - flintu z ruky nepustí. Docela slušně natočený akčňák s velmi dobrou atmosférou a pár poněkud staršími herci, kteří ale makají jak o život a daří se jim vypadat velmi aktivně. Naprosto skvělý je Michael Keaton, jemuž navíc nechybí potřebná elegance. Trochu mi připomínal Jirku Korna. Ostatně Maggie Q ze začátku vypadá jak Křenková (jen na rozdíl od Křenkové umí o něco víc hrát), jeden z padouchů vypadá jak Kryštof, to mě taky bavilo. Jinak trošilinku jinak podaná klasická historka o odvetě, zabili jste mi (doplňte si sami), já vám zabiju (dtto). Ale jak říkám, atmosféra se mi líbila, není to blbé, Michael válí, dobře se na to dívalo. Trochu mi to připomnělo tou atmosférou akčnějšího Specialistu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kto by povedal, že Samuel má už 72 rokov, vôbec to na ňom nie je vidieť. A Maggie Q je už niečo naozaj na pozeranie, ale žiaľ roly jej nesedia. Respektíve nie až tak herecky, teda nesedia mne, proste 50 kilová siláčka, tá woman power, to nie je ono, nie je to uveriteľné. V podstate to hrala už aj v seriáli Prezident v pořadí. Ale odhliadnuc od toho ide inak o priemerný akčňák, ktorý neurazí. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno