Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co při automobilové nehodě ztratili svého jediného vnuka, unesou lékařka Audrey (Sheila McCarthy) a Henry (Julian Richings) těhotnou pacientku s úmyslem provést „obrácený exorcismus“ a Jacksona umístí do jejího nenarozeného dítěte. Netrvá dlouho a zjistí, že Jackson není jediným duchem, kterého prarodiče pozvali do svého domova. Nyní začíná závod s časem pro pár, stejně jako pro těhotnou ženu, aby zjistili, jak se dostat ze situace, kterou udělali. (Flekoun58)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

oLí 

všechny recenze uživatele

Spolehlivě jeden z nejlepších hororů roku 2020. Do top 5 určitě. Vtáhne to, je to dobře poutavě i esteticky natočený, výborný výběr herců, chvílemi až komediální situace, ale ve své podstatě hodně temný, škaredý a strašidelný snímek, u kterého jsem si říkal ( chvíle pro Váš smích ) že to je něco jako Vymítač ďábla pro 21. století. Strašidelné a hororvé nápady střídají ty odlehčující a je to škoda ? celkově to ale pohromadě drží a je to solidní horor, to bez debat. 8/10 a stále nevím, zda to tvůrci schválně (a proč) odlehčovali, protože to chvílema bylo fakt kurevsky strašidelný. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Bromazepamum ketazolam avizafon multidosis! Tak přesně tímhle zaklínadlem z odborné středověké publikace Malleus aptum jsem se jednou snažil vyvolat pekelníka, který by oživil mé dávno mrtvé iluze o tom, že lidi ve skutečnosti nejsou až takové kurvy. Byli, a i přes mohutné vyvolávání se na mě ten rarach těžce vysral, asi zrovna někde prcal Vetchého, a já skončil na oddělení klinické démonologie, kde ze mě museli enormními dávkami mámtovpičismu vymítat nechuť vegetovat. Taky mi dost pomohlo, že jsem tam tenkrát potkal Ježíše. Měl mastné vlasy, mykotické nehty, vyhnité zuby, od hřebíků rozpíchaná předloktí, smrděl, pořád po někom somroval cigára a bez přestání nesouvisle blábolil o tom, že nás jeho fotr jednou všechny spasí, jen co on prý konečně sežene dostatek receptů na pseudoefedrin. Mě tedy spasil. Když totiž narazíte na někoho, komu jebe doopravdy, uvědomíte si, že jste na tom mohl být ještě daleko hůř, tak nějak se nad všechno racionálně povznesete a duch už nikdy nezvítězí nad hmotou. To tadyhle slizký dědek s cáklou bábou evidentně objevili daleko účinnější manuál, hned vyplnili přihlášky do mnohem progresivnější reanimační církve, Belzebub vykouk na první dobrou a z hmoty si udělal karboše, které dost ulpívaly mezi zuby, zatímco Ježíš celou dobu jen někde lhostejně squatoval. A je z toho peckovní, neotřelý a atmosférický kanadský bizárek, který satanžel kapku degradovali zjevně bezradným závěrečným myslomrdem. Trochu škoda, nicméně i tak pořád kulantní nadstandard, a Justýna Gé Pije určitě budu i nadále šmírovat. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Netuším prečo sa Justin G Dyck po sérii mdlých a zrejme dosť nezáživných TV filmov pustil do hororu, ale dobre spravil. Jeho Anything for Jackson je malým,nízkorozpočtovým, tématicky dosť netradičným hororom s miestami veľmi hutnou atmosférou, pôsobivými bubákmi(duch v plachte vedie na plnej čiare a predstavuje najsilnejšiu pasáž filmu), nekonvenčným ale vlastne celkom sympatickým ústredným duom šesťdesiatnikov (Julian Richigs sa svojim zjavom do hororov neuveriteľne hodí) a aj pár solídnymi ľakačkami či poriadne krvavými a netradičnými úmrtiami(sekačka odpadu, policajt). V posledných minútach tomu trošku dochádza dych a úplný záver nie je práve najvydarenejší,resp. najjasnejší, no aj tak Anything for Jackson patrí k tomu lepšiemu čo minulý rok v hororovom žánri vzniklo a je škoda že si nenašiel cestu aj k nám do kín... PS: 2-3 scény nebezpečne balansovali na hrane paródie, našťastie, mimo scény s dentálnou niťou mi vyložene na smiech nikdy nebolo. 70% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vôbec som nevedel, čo mám od tohto filmu čakať. Rozbiehal sa pomaly, chvilku mi trvalo zorientovať, čo sa to tam vlastne deje a keď som na to prišiel, tak to bola ťažká nalož panoptika monštier. Utkveli mi hlavne v pamäti, tá tetula zo zubnou niťou a černoch s igelitom. Masky boli vydarene, gore hlavne pri snežnej fréze tiež a herci boli ukážkoví. Atmosféra bola vynikajúca i keď som tu nejako nepostrehol lakačky, ktoré mi tu, ale ani nechýbali. Všetko to ešte zvýrazňovala úchvatná kamera, ktorá mala zmysel pre detail. Len príbeh nebol moc originálny, ale zato bol špičkovo prepracovaný. Určite jedna z najlepších ducharin tohto roku. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

No, kdyby mi někdo dneska řekl, že uvidím kvalitní Horor z Kanady, od režiséra, který točí především romantické, vánoční komedie, tak se mu vysměju do xichtu. Anything for Jackson, je ale opravdu výjimka, asi tak 1 Horor z 20 je z Kanady dobrý, ale tohle je skoro až výborný. Kvalitně natočený, příjemný casting, dost strašidelných scén, nechybí Gore, krev, finále sice trochu padlý na hlavu, ale čert (nebo satan) to vem. Příjemný překvápko ! Top scény - zubní niť, černoch a sněhová fréza. (99. hodnocení, Full HD) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Dům používaný po většinu filmu je ve skutečnosti dům scenáristy Keitha Coopera. Henryho a Audrey ložnice a Ianův sklep však byly natočeny v domě režiséra Justina G. Dycka. (Piercee)

Reklama

Reklama