Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co při automobilové nehodě ztratili svého jediného vnuka, unesou lékařka Audrey (Sheila McCarthy) a Henry (Julian Richings) těhotnou pacientku s úmyslem provést „obrácený exorcismus“ a Jacksona umístí do jejího nenarozeného dítěte. Netrvá dlouho a zjistí, že Jackson není jediným duchem, kterého prarodiče pozvali do svého domova. Nyní začíná závod s časem pro pár, stejně jako pro těhotnou ženu, aby zjistili, jak se dostat ze situace, kterou udělali. (Flekoun58)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Justin G. Dyck" točí jednu TV, romantickú či vianočnú kokotinu za druhou, a potom vyrukuje s takouto za 5 korún spáchanou, veľmi vydarenou podivnosťou s diabolským nádychom. Toto som si mal nechať na záver (hororového) dňa do Márie tam. Mohol to byť vrchol, lebo dnes ma už zrejme nič (z plánovaného) neprekvapí .. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Jako jo, je to dobrý. Povedenej malej film, kterej funguje jak má a nemá hluchý místa. Ale... Můžu ho mít rád? Nejspíš ne. Bohužel se jede mód, kterej vyžral mozek většině současných západních (nejen) tvůrců. A tím je (pro levičáky) zásadní téma současnosti: klasický rodinný model je toxický, nefunkční a přináší jen zmar. Největším neštěstím a zlem pak jsou pro děti jejich rodiče. A tak opět můžeme sledovat na chlup stejnej scénář jako u Color Out of Space, a to pozvolný rozklad (zbytků) rodiny. Opět jsou všechny (bělošské) mužské postavy vykresleny v negativním světle, buď jako slaboši, podivíni nebo hajzlové. Taky tu máme jednu symbolickou (ale absolutní) černošskou oběť (jo, tu s igelťákem přes hlavu). Opět tady je jedinou racionální a kladnou postavou, která chce do chaosu zavést pořádek, černošská postava (jediná to naděje zdegenerovaných bělochů), a opět neuspěje (bílým není pomoci). A opět vše končí absolutním zmarem. Je to furt dokola, ať už koukáte na věci od Mikea Flanagana, nebo prostě můžete naslepo hodit vidlema, a na druhým konci bude stejnej umrčenej marast. Moc se těším, až tahle generace politicky korektních cuckoldů odejde, a nastoupí nějaký obrozenecký hnutí. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době horror, kterému nemám co vytknout, a který bych si dal nejradši hned ještě jednou znovu od začátku. Tedy horror... já se u něho často chlámal na celé kolo, z mého úhlu pohledu je to vytříbená horrorová komedie. Film je nabušený vtipnými i vizuálně atraktivními scénami. Má úžasně hravý a nápaditý scénář, typově bezchybné obsazení hlavních rolí (mile šílení staroušci a pobledlý satanistický zavilec Ian jsou k sežrání), zdobí ho kulervoucí zjevení z očistce (řezačka zubů, hadí muž s igeliťákem přes hlavu), nečekané a vtipné sebevraždy (Rory s frézou, policajtka), nebo vtipně absurdní, takřka Buñuelovský výjev setkání kroužku satanistů v obecní knihovně nebo kulturáku nebo v čem... Úplně vidím ten rozpis v přízemí na nástěnce: "3:00 p.m. - skautský oddíl 4:00 p.m. - zahrádkáři 5:00 p.m. - satanisté 6:00 p.m. - večerní kurz pletení košíků". K naprosté dokonalosti filmu schází snad jen dotáhnutí závěrečné magické evokace k nějakému hyperšílenému vyvrcholení... ale to není výtka, to mě teď jen tak napadlo. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Hned v první minutě je starším párem unesena a uvězněna mladší těhotná žena a tak to vypadá, že nám bude naservírováno průměrné thriller/drama. To by však bylo moc jednoduché. Mladá žena se snaží utéci, ale starší pár je zdá se vždy o pár kroků napřed. Pak však film nabere úplně jiný směr po provedení satanistického rituálu. Náhle jedna strašidelná scéna střídá druhou a dům rychle zaplaví hromada těl, která staříci ani nestíhají odklízet. Jelikož se v hororu nachází nejen spousta strašidelných a nepříjemných scén, ale také je zde perfektní nepředvídatelný příběh se zajímavou zápletkou, dokonalým vyvrcholením a (jak už to tak bývá) perfektně zaobleným otevřeným koncem. Nemám jinou možnost než dát plný počet. 90% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

No, kdyby mi někdo dneska řekl, že uvidím kvalitní Horor z Kanady, od režiséra, který točí především romantické, vánoční komedie, tak se mu vysměju do xichtu. Anything for Jackson, je ale opravdu výjimka, asi tak 1 Horor z 20 je z Kanady dobrý, ale tohle je skoro až výborný. Kvalitně natočený, příjemný casting, dost strašidelných scén, nechybí Gore, krev, finále sice trochu padlý na hlavu, ale čert (nebo satan) to vem. Příjemný překvápko ! Top scény - zubní niť, černoch a sněhová fréza. (99. hodnocení, Full HD) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Dům používaný po většinu filmu je ve skutečnosti dům scenáristy Keitha Coopera. Henryho a Audrey ložnice a Ianův sklep však byly natočeny v domě režiséra Justina G. Dycka. (Piercee)

Reklama

Reklama