Reklama

Reklama

To nic, drahá

  • USA Don't Worry Darling (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Americký psychologický thriller režisérky Olivie Wilde pojednává o Alici, ženě v domácnosti z 50. let (Florence Pugh), žijící se svým manželem (Harry Styles) v naoko dokonalém vztahu. Záhy se však Alice začne obávat, že jeho okouzlující společnost možná skrývá znepokojivá tajemství. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (363)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Flm, který celou dobu krapet pokukoval po inspiraci Alfredem Hitchcockem v závěru působí jako film M. Nighta Shyamalana. Ten horší film M. Nighta Shyamalana.  Olivia Wilde po režijní stránce uzrála.... zhruba o 10%. I když se z její režijní novinky nedá skákat radosti do vzduchu, minimálně schopní ručičky tam vidět jsou a i díky nim jí dá člověk příště přeci jen šanci. Její druhý režijní projekt je totiž minimálně v první polovině fakt velmi fajn retro s bravurní atmosférou, kdy dojem kazí jen postup vyprávění a výsledná katarze.... více zde ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý režijní počin od Olivie Wilde, který možná lehce zapadne. Už od začátku tam člověku něco nehraje. Časem toho začne přibývat. Vynikající Florence Pugh tu hraje šťastnou ženu Harryho Stylese v rádoby dokonalém světě 50. let. Ne všem se tu ale líbí, nebo tu jsou spokojení a svět začne mít trhliny. Film mi dost připomněly tyto dva filmy spoiler: Vesnici a 13. patro, konec spoileru. Podaří se naší hrdince přijít všemu na kloub a dostat se z této noční můry? Rozhodně mě to bavilo a nenudil jsem se. "Co děláte v práci?" ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení poslední doby, kdy jsem rád za návštěvu kina. Vizuální stránka vskutku úžasná, hudba 50. let výborná. Pokud si člověk říká, hm, takže další Stepfordské paničky, tak je nakonec pěkně vyveden z omylu. Dokonalý svět, dokonalý lidé a dokonalé vztahy jsou i nadále utopií. A i když to zpočátku vypadá jako cukrkandlová sentimentální limonáda, tak brzy se objeví náznaky, obrazy, zvuky, zlověstný šepot a....pak pak už to jde s milou Alicí s kopce. Pughová je nejen krásná, ale i výborná herečka. Ch. Pine je tu spíše za bubáka v menší roli, ovšem skutečným padouchem je doktor Collins. Myslím, že by od hodiny mohl strašit nejen děti. Hlavní myšlenka - pokud chceš někoho dělat šťastným bez jeho vědomí, pak ve skutečnosti děláš šťastným jenom sebe. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nefunguje to ani jako zajímavě zkonstruovaný fikční svět, ani jako Twilight Zone anekdota, ani jako alegorie. V ničem to vyloženě neselhává a tenhle typ filmů obecně mám rád, proto se vyškrábu k nadprůměrnému hodnocení, ale jinak hlavně asi teda zklamání. Olivii Wilde bych za to neplivnul do obličeje, ale ani moc nezatleskal teda. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ve scénáři by se šlo rýpat, mě se ale nechce. Dostal jsem velice stylový a umně natočený film, kde dobře hrají hezcí, sympatičtí lidé. To, že premisa není tak originální, jak by byla třeba před dvaceti lety neberu jako zápor. Já se bavil po celou stopáž. Na Florence Pugh vždy zapomenu a ona mě pokaždé mile překvapí. Teď už si jí zapamatuju. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Ve scénáři byla Bunny (Olivia Wilde) přítomna ve scéně u večeře, ale Olivia Wilde odstranila svou postavu ze scény, aby mohla režírovat zpoza kamery. (mikki089)
  • Disneyho animovaný krátky film Tanec kostlivců (1929) hrá v televízii počas niekoľkých scén s upratovaním. (belinko)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Našla hraná verze Na vlásku Lociku?

Našla hraná verze Na vlásku Lociku?

13.08.2023

Studio Disney s hranými remaky svých ikonických pohádek v posledních letech nijak nezpomaluje, a kromě již oznámené Moany, Bambiho nebo Lilo & Stitche nás v budoucnu čeká také muzikál Na vlásku.… (více)

Avatar připomněl, kdo je králem kin

Avatar připomněl, kdo je králem kin

26.09.2022

Už to nepotrvá moc dlouho, a James Cameron (Titanic) si na konto připíše další miliardový hit. A vůbec přitom nevadí, že druhý Avatar přichází více než 10 let po premiéře jedničky, jak totiž nyní… (více)

Reklama

Reklama