Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle svižném thrilleru plném akce spojí bývalý nájemný zabiják síly se svojí sestrou a problémovým teenagerem, aby se pomstil svému nevlastnímu bratrovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

fugazi 

všechny recenze uživatele

Chlápek stojí uprostřed místnosti a likviduje bandu amatérských ninjů, kteří přibíhají postupně a na každou ránu jen nehybně čekají. Je to vtipný, někdy trapný, někdy dokonce až Michael Dudikoff trapný. Dalo by se to zachránit třeba cool vizuálem, ale tihle španělští ňoumové neuměj ani nastavit závěrku, takže veškerej pohyb je rozmázlej jak mexická telenovela … 3/10 ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Velice vydařený španělský akčňák založený na konceptu pomsty a natočený ve stylu Johna Wicka v němž si každý příznivec podobných filmů najde to své. Neboť zde velkou úlohu hraje mafie, jsou zde velice dobře propracované bitky, dokonce i souboj se samurajskými meči, přestřelky a hlavní postavy jsou nadmíru sympatické v čele se záporákem, který svoji úlohu splnil bezchybně. Jako nejsvětlejší bod filmu a osobně mojí nejoblíbenější pasáž bych viděl bitku na záchodech, která byla vskutku legendární. Přes všechny zmíněné klady však tomuto dílu něco chybělo a tak na 5 hvězd určitě nedosáhne. 80% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Evilphoenixovy modlitby byly vyslyšeny v Barcelonské katedrále a konečně Španělé krom parádních Thrillerů mají na kontě i parádní akční řežbu, která si bere to nejlepší z Johna Wicka a Korejských gangsterek!Je to sice přímočarý Revenge dvou bratrů, při kterém zařve půlka lidí v Barceloně, ale vůbec mi to nevadí, protože film servíruje přesně to, co si fanoušek akce žádá a to je hromada mrtvých ( Troj ciferné číslo!!!) a jedna akční scéna za druhou ( Je tu snad 12 akčních scén tvl!).Je tu výborný hlavní hrdina, chlap, ze kterého jde strach a smrt cítit, je namakaný, jeho údery bolely i mě a rozhodně se mu dá skvěle fandit. Potěší i skvělý villain jakýsí mix Španělského Yakuzáka, který má skvělé kumpány ( Japonec!!). Akce je hezky různorodá, střídají se zajímavé lokace a pokaždé i jiná zbraň. Líbil se mi fight na toaletě, na parkovišti s noži, finále s katanou, fight v s Japoncem, fight s úzké chodbě, i v baráku a vrcholem je nejspíš dílna - Šroubováky místo nožů, kleště a flexa!! Došlo i na pár Wickovských headshotů a Rkem se zde místy fakt nešetří. Jde se z jedné akční scény do druhé, na nic jiného zde není prostor a díky Španělskému kabátku, to nepůsobí tak hloupě a naivně jako Americké akčňáky.Vizuál, našlapané tempo, fajn hudba, skvělý hlavní hrdina i záporáci a skvěle natočená akce z Xtreme dělá poctivou akční řežbu, která fanoušky akce nezklame. Kdo však čeká další drama, citové vydíračky, filosofování, romantiku, melo drama a jiné sračky, tak je na špatném místě.Netflix zabodoval a nejlepší Španělský akční film v historii. 8.5/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nijak originální, ale zábavná cesta k pomstě s hromadou mrtvol zaujme především ortodoxní žánrové fanoušky. Max je nezničitelný, Lucero mocichtivý bez slitování a Leo fakan na zabití, kterému nestačila ani lekce, při níž téměř přišel o život. Závěrečný souboj z říše fantazie je předvídatelný přesně tak, jak v podobných filmech bývá, anžto odkrouhnout padoucha na první dobrou by nepřineslo patřičnou katarzi. Vykydlení poskoků je výživné (ruce, nože, šroubováky, hřebíkovačka, pistole, samopaly, katany...) a nekompromisní. Silné 3* nakonec zaokrouhlím nahoru, byť postavy mi k srdci nepřirostly a znovu už to asi nedám... ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení! Nikdy bych to dle trailerů neodhadl, ale Španělé natočili neskutečně adrenalinem našlapaný akční film se vším všudy! Jasně, příběh točicí se kolem motivu pomsty už byl zfilmován milionkrát, příběh nemá čím překvapit, scénář připomíná spíše pěkně děravý cedník...ALE....Zábavu, s níž film vyrukoval, tu přehlížet fakt nemůžu. Hlavní hrdina neskutečný bad-ass, vůbec ho neznám, ale slovo charisma mu fakt cizí není. Akce špičková, fakt precizní, ať už po stránce choreografické, tak i směsice různých nápadů (kde jinde člověk sakra vidí použití hlavové opěrky z auta jako smrticí zbraň :D). Prostředí Barcelony taktéž zaujalo. No a na tu čtvrtou hvězdu to vytahuje absolutně nepřekonaný úhlavní antagonista, luxusní výkon z jeho strany podpořený nezapomenutelnými hláškami. Jako John Wick a Equalizer třeba komplexnější, ale za mě třeba lepší o půlhvězdu než Nobody z tohohle roku. 7,5/10 ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama